[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jivko262

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот jivko262 » 26 фев 2011 18:41

много слабо играем вече ме достраша за разлика :(.Дано второто полувреме се стегнат

fen1914

Мнениеот fen1914 » 26 фев 2011 18:47

за пореден път този смешник Ясен показва, че не е треньор, а камо ли за Левски. нямам думи!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 26 фев 2011 18:48

Jorkorazporko написа:Платини ми харесва! Много го псуваха, но има качества и днеска играе добре! Гола беше малко с късмет, но всичките му отигравания са класни!

Гола не беше късметлийски, гола си беше от грешка на вратаря според мен.Много слаб вратар.А Левски не показват класа съответстваща на амбициите им.ЦСКА играят по-мотивирано,а и свирката за сега е в полза на сините.Гара трябваше да има картон, ако се гледа безпристрастно.Левски си мислят, че ЦСКА сами ще се бият и докато чакат това да стане, мача ще е свършил
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 26 фев 2011 18:49

B__A__N__DA__TA написа:
Jorkorazporko написа:Платини ми харесва! Много го псуваха, но има качества и днеска играе добре! Гола беше малко с късмет, но всичките му отигравания са класни!

Гола не беше късметлийски, гола си беше от грешка на вратаря според мен.Много слаб вратар.А Левски не показват класа съответстваща на амбициите им.ЦСКА играят по-мотивирано,а и свирката за сега е в полза на сините.Гара трябваше да има картон, ако се гледа безпристрастно.Левски си мислят, че ЦСКА сами ще се бият и докато чакат това да стане, мача ще е свършил

Защо трябва да изказвате мненията за отбора Ви в нашия форум ?
Levski 1 - 0 Sporting

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 26 фев 2011 18:49

Йовов какъв го играе ? За пореден път Митрев не знае къде се намира. Матондо от къде го взехме ? Кой го е гледал тоя смешник ? Ясен е пълен нещастник !!!

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 26 фев 2011 18:50

Мое мнение е че Левски много губи от факта че най добрия ви за мен играч Грийн губи много от класата си на тоя пост дето го ползвате
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 фев 2011 18:50

Ясен да си изяде треньорската книжка,а този който му я е дал да му върне парите.
А някой май ще избие набутването за Карвальо,както преди 2-3 дни някой спомена за черното тото.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Evailo
Контакти:

Мнениеот Evailo » 26 фев 2011 18:51

Върнахме се във времето на кюскане на топката напред и каквото стане.Гонзовската тактика в пълният и разцвет.
ЗАКЛЕТ ЛЕВСКАР И СЪМ И ЩЕ МЕ БОЛИ МНОГО НО ЩЕ СЪМ ПЪРВИЯТ КОЙТО ЩЕ ПОЗДРАВИ ЧОРБАТА АКО НИ БИЯТ С ТАКАВА НЕЩАСТНА ИГРА ОТ НАША СТРАНА.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9aQgL9djuE4[/youtube]
http://www.evailo.com

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 26 фев 2011 18:52

Толкова смешни вратари си има,че не е истина.Дано второто малко се осъзнаят наште, че не ми се мисли :evil:

Потребителски аватар
kaloyanker
Контакти:

Мнениеот kaloyanker » 26 фев 2011 18:53

kempesmario написа:Йовов какъв го играе ? За пореден път Митрев не знае къде се намира. Матондо от къде го взехме ? Кой го е гледал тоя смешник ? Ясен е пълен нещастник !!!

Когато бихме Гент, Спортинг, Динамо К и направихме равен с Лил , се радвахте , а сега когато изоставаме в резултата заради смешен гол, почвате да обиждате всичките ни футболисти. А се имаме са най-верните фенове от всички български отбори.
Levski 1 - 0 Sporting

Върни се в “Архив”