mfca написа:mfca написа:Наистина много трудно ще бъде както на Байерн, така и на Ливърпул да продължат след резултатите от първите мачове. Немците нямат голям шанс с/у играта на Барса, въпреки, че без вратар Каталунците не са непобедими, но пък с 5 гола... Другия мач ще е доста по-интересен, надявам се. Нещата изглеждат ясни, но Ливърпул си е Ливърпул и е най-известен с това, че никога не се отказва. На Челси играта им вървеше в първия мач, положенията им влизаха, ще видим този път...За мен разликата в треньорите накланя везните към "сините". Барселона и Челси излизат като фаворити, ако не за победи таза вечер, то поне като победители в крайния двубой. След добре свършената работа в първите срещи това е и най-логичното! Успех и пожелания за хубави мачове довечера!
Почти познах, само дето главните действащи лица не бяха треньорите, а вратарите...
Като привърженик на красивия, динамичен и борбен английски футбол имам своите пристрастия, но ми се струва, че победи за островитяните тази вечер няма да изненадат никой. В мача между Арсенал и Виляреал фаворити са "топчийте" - добър резултат от гостуването, пълен "Емирейтс стейдиъм" и мисля последна възможност за трофей през сезона. Виляреал са симпатичен и качествен тим, но след равенството в първия мач сега ще им е по-трудно да продължат. Ако искат да го направят, гостите ще трябва да атакуват и вкарват голове от първата минута, но и Венгер не обича неговите мочета да се бранят. Като прибавим и това, че двата отбора "обичат" головете може да се търси "over".
В другия мач Ман.Юн. ще трябва да поправят грешките от "Олд Трафорд" и да покажат, най-вече с игра, че са готови да защитят името си на действащ европейски клубен шампион. Време е и Берба да докаже на критицити, че не са прави като бъде ключова фигура при отстраняването на Порто...или да ни докаже обратното. За разлика от тях португалци нямят какво да губят, с добър турнирен резултат от първия двубой и огромно желание да се докажат. Дали ще е интересн мача зависи, до голяма степен, от това с какава настройка ще излязат домакините. Възможно е "драконите" да бранят резултата от първия мач, като използват бързите си офанзини футболидти и контраатаката като оръжие да довършат "дяволите". До колкото познавам португалския футбол, в частност играта на Порто, това няма да сe случи и ще гледаме отворен футлоб с много голове, подобно на спектакъла от вчера. Бих сложил една 2-ка и/или "over", стискайки палци за финал Ман.Юн. - Барса!
Успех и пожелания за красив футбол и тази вечер!
И пак познах/като изключим за Бербо/...защо когато познавам не играя!?

Безобразен мач, не отива на Евро шампиона да не може да си подаде топката три пъти...все едно гледах Миньор-ЦСКА с по-добри изпълнители!