Порто-Ман.Юнайтед

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mfca
Контакти:

Re: Порто-Ман.Юнайтед

Мнениеот mfca » 15 апр 2009 23:46

mfca написа:
mfca написа:Наистина много трудно ще бъде както на Байерн, така и на Ливърпул да продължат след резултатите от първите мачове. Немците нямат голям шанс с/у играта на Барса, въпреки, че без вратар Каталунците не са непобедими, но пък с 5 гола... Другия мач ще е доста по-интересен, надявам се. Нещата изглеждат ясни, но Ливърпул си е Ливърпул и е най-известен с това, че никога не се отказва. На Челси играта им вървеше в първия мач, положенията им влизаха, ще видим този път...За мен разликата в треньорите накланя везните към "сините". Барселона и Челси излизат като фаворити, ако не за победи таза вечер, то поне като победители в крайния двубой. След добре свършената работа в първите срещи това е и най-логичното! Успех и пожелания за хубави мачове довечера! ;)

Почти познах, само дето главните действащи лица не бяха треньорите, а вратарите...

Като привърженик на красивия, динамичен и борбен английски футбол имам своите пристрастия, но ми се струва, че победи за островитяните тази вечер няма да изненадат никой. В мача между Арсенал и Виляреал фаворити са "топчийте" - добър резултат от гостуването, пълен "Емирейтс стейдиъм" и мисля последна възможност за трофей през сезона. Виляреал са симпатичен и качествен тим, но след равенството в първия мач сега ще им е по-трудно да продължат. Ако искат да го направят, гостите ще трябва да атакуват и вкарват голове от първата минута, но и Венгер не обича неговите мочета да се бранят. Като прибавим и това, че двата отбора "обичат" головете може да се търси "over".
В другия мач Ман.Юн. ще трябва да поправят грешките от "Олд Трафорд" и да покажат, най-вече с игра, че са готови да защитят името си на действащ европейски клубен шампион. Време е и Берба да докаже на критицити, че не са прави като бъде ключова фигура при отстраняването на Порто...или да ни докаже обратното. За разлика от тях португалци нямят какво да губят, с добър турнирен резултат от първия двубой и огромно желание да се докажат. Дали ще е интересн мача зависи, до голяма степен, от това с какава настройка ще излязат домакините. Възможно е "драконите" да бранят резултата от първия мач, като използват бързите си офанзини футболидти и контраатаката като оръжие да довършат "дяволите". До колкото познавам португалския футбол, в частност играта на Порто, това няма да сe случи и ще гледаме отворен футлоб с много голове, подобно на спектакъла от вчера. Бих сложил една 2-ка и/или "over", стискайки палци за финал Ман.Юн. - Барса!
Успех и пожелания за красив футбол и тази вечер! ;)

И пак познах/като изключим за Бербо/...защо когато познавам не играя!? :D

Безобразен мач, не отива на Евро шампиона да не може да си подаде топката три пъти...все едно гледах Миньор-ЦСКА с по-добри изпълнители! :D Бърз гол за гостите, по-голямо желание и по-добра игра на домакините, но липсата на реализаторски способности ги доведе до загуба...Фен съм на Юнайтед, но това, което видях тази вечер никак не ми хареса! Лека вечер!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Порто-Ман.Юнайтед

Мнениеот Бижутера » 16 апр 2009 17:13

Юнайтед са толко жалки,че ако Порто имаше късмет щеше да ги отстрани,ама те пък излязоха за 0-0 и после не влязоха в мача като хората...яд ме е за Порто :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”