Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Re: " Там мачове не губя.”.......................Стойчо Младенов

Мнениеот miros » 26 фев 2011 13:03

Real_Madrid1 написа:
Tommi написа:Защо не разкаже нещо за стадион "Летна"...

Или за прякора Тройчо :)

Аз ще ти разкажа за Тройчо.Преди да направи ЦСКА шампион на г*****я стадион ви лепна една тройка.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА(26.02.11)18:00ч

Мнениеот danko_sot » 26 фев 2011 13:14

Стойчо Младенов и той си има слабости като треньор и човек, но е един МНОГО ГОЛЯМ ЦЕСЕКАР и по някой път се чудя на коментари написани уж от фенове на отбора.
Вместо да плюете червените легенди преди вечното дерби, дайте да се съсредоточим по-добре върху състава довечера. Аз лично съжалявма доста, че няма да може да използваме Бадема, макар че ако е в лоша форма, няма какво толкова и да съжалявам. Аз лично се колебая за съставът. Не съм гледал мачове от подготовката, не знам какви тактически формации е изпробвал там Радукана, не знам и кои играчи са в по-добра форма, така че ми е мътен съставът, но мога да предложа един интересен тактически вариант и това е така наречения ромб или диамантена конфигурация. Ето вижте:

----------------------Караджата----------------------

-Банда-------К.Стоянов---------Акуаро-------Минев
V V
----------------------------Янчев-----------------------
---------------Галчев--------------Янев---------------
---------------------------Маркос----------------------

------------------Платини------------------Делев-----

Тук бековете са много активни. Сложил съм им по една челтичка пред тях да се знае, че много ще атакуват, защото при тази схема, точно такава е една от основните им задачи. По принцип смянам, че това е най-добрия вариант за крайни защитници, не само, заради схемата. Минев е играл като ляв бек, дори има един мач за националния отбор като такъв. В средата Янчев, Галчев и Янев, като на Тошко съм дал ролята пред защитата, защото е най-опитен и съответно може би на него ще падне най-голямата тежест в изнасянето и разиграването на топката. Със сигурност трябва да внимава той и другите халфове в тази зона, защото Левски вероятно ще заложи на преса, а пък Г. Дембеле е страхотен в този елемент от играта. Галчев и Янев ще имат малко повече свобода да се включват отпред. Делев ще играе до Платини, но същевременно ще уплътнява и фланговете, когато се наложи. Напред Платини, който в този мач ще си бъде вече по типичен консуматор, а не както в края на миналия сезон, когато имаше повече странични задачи, като да помага на халфовети и да дърпа защитниците, за да отваря повече пространства на Делев. Това е обаче само един вариант мой предполагаем, има и много други варианти. На практика при такава схема на пейката имаме доста играчи, които могат да се включат и да помогнат като Тонев, Садула и Нелсън, както и Шеридън. Напълно е възможно и поне някое от крилата да започне мачът, това което е в най-добра форма. Но е трудно да се научка точния състав, защото пак казвам не съм гледал нито една контрола, не знам и формата на играчите, а и Радуканов и щабът са гледали някой и друг мач на Левски и спрямо съперника също може да се правят тактически уловки на нашия отбор. Вие на кво мнение сте относно съставът ни днес???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 фев 2011 13:20

danko_sot написа:Стойчо Младенов и той си има слабости като треньор и човек, но е един МНОГО ГОЛЯМ ЦЕСЕКАР и по някой път се чудя на коментари написани уж от фенове на отбора.

Те тия които го плюмчат незнаят кой е.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 фев 2011 13:25

Трябва да се възползваме от слабата им защита и да ги ''убием'' от контри. Ясно е, че ще се хвърлят да атакуват от 1-вата минута.

Имам странното чувство, че ще ги бием и Делев ще вкара.

Дано съм прав :)

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 26 фев 2011 13:26

Имам спор тука с един приятел, цеска от кога не е играла на пролет в европата. Май след падането на майка им от власт има няма 20 години.Наистина е жалко за такъв отбор с толкова много черно-бели полуфинали. :shock:
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 26 фев 2011 13:27

от delqnski47 на 26 Фев 2011 11:58

caci написа:
от labrador2 на 26 Фев 2011 10:50

Колеги, водим един математически спор с приятели и бих искал да ми кажете, коя година е създаден Левски и колко шампионски титли има, и коя година е създаден ЦСКА и колко шампионски титли има? А също и колко европейски полуфинала има Левски и колко ЦСКА за времето на съществуването си и през кои година са били тези полуфинали, ако има такива разбира се? Благодаря Ви предварително

За времето за което спорите,едно е ясно,ако БКП тогава беше създала примерно "Скрита сила" за възхваляване на идеологията си,те щяха да са с най-много титли.
Виж ми подписа,там другаря ви Джуров го е казал.
Колко сте нагли само
Това,че сте били полицейски отбор и пак не сте ни настигали,щот сте кухи,не означава че не сте били такива

Левски го правят полицейски за да могат по-лесно да контролират отбора,за да не се повтарят резултати като 7:2 и писания в западната преса,че отборът на народа е смачкал отбора властта.
Последна промяна от caci на 26 фев 2011 13:28, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 26 фев 2011 13:28

Честно казано, ако всичко е наред в отбора, а не както чета сега не един ****** сайт, че не е платено на играчите, вярвам, че можем да ги ударим Левски дори примерно с едно 0:2 или нещо такова. Това е по-оптимистичния ми вариант, а реално може би мачът си е за хикс. Но съм сигурен, че няма да загубим, а Левски в момента е доста понасут балон, който скоро ще експлоадира
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 фев 2011 13:38

Делев е в страхотна форма, дано контузията му не се окаже сериозна и издържи възможно най-дълго време на терена. Сигурен съм, че ще се разпише! Този сезон е най-добрият в кариерата му и е заявка за светло бъдеще!!!
НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 26 фев 2011 13:46

crap написа:Делев е в страхотна форма, дано контузията му не се окаже сериозна и издържи възможно най-дълго време на терена. Сигурен съм, че ще се разпише! Този сезон е най-добрият в кариерата му и е заявка за светло бъдеще!!!
НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!

Защо се обиждаш сега ти ?
Или не си бил роден при ерата на ЧЕРНО-БЕЛИТЕ полуфинали.
Между другото тези ЧЕРНО-БЕЛИ полуфинали са постигнати с кражби на състезатели от други отбори.

Мача започва от 2:0 довечера.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 26 фев 2011 13:48

Преди малко дадоха по бтв екшън предполагаемите състави :
Караджов-минев-попов-акуаро-трифонов,Тонев-Галчев-Янчев-Нелсън,Марки-Делев

ЩЕ ГИ БИЕМ !!!

Върни се в “ЦСКА”