Real_Madrid1 написа:Tommi написа:Защо не разкаже нещо за стадион "Летна"...
Или за прякора Тройчо
Аз ще ти разкажа за Тройчо.Преди да направи ЦСКА шампион на г*****я стадион ви лепна една тройка.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Real_Madrid1 написа:Tommi написа:Защо не разкаже нещо за стадион "Летна"...
Или за прякора Тройчо
danko_sot написа:Стойчо Младенов и той си има слабости като треньор и човек, но е един МНОГО ГОЛЯМ ЦЕСЕКАР и по някой път се чудя на коментари написани уж от фенове на отбора.
от delqnski47 на 26 Фев 2011 11:58
caci написа:
от labrador2 на 26 Фев 2011 10:50
Колеги, водим един математически спор с приятели и бих искал да ми кажете, коя година е създаден Левски и колко шампионски титли има, и коя година е създаден ЦСКА и колко шампионски титли има? А също и колко европейски полуфинала има Левски и колко ЦСКА за времето на съществуването си и през кои година са били тези полуфинали, ако има такива разбира се? Благодаря Ви предварително
За времето за което спорите,едно е ясно,ако БКП тогава беше създала примерно "Скрита сила" за възхваляване на идеологията си,те щяха да са с най-много титли.
Виж ми подписа,там другаря ви Джуров го е казал.
Колко сте нагли само
Това,че сте били полицейски отбор и пак не сте ни настигали,щот сте кухи,не означава че не сте били такива
crap написа:Делев е в страхотна форма, дано контузията му не се окаже сериозна и издържи възможно най-дълго време на терена. Сигурен съм, че ще се разпише! Този сезон е най-добрият в кариерата му и е заявка за светло бъдеще!!!
НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта