Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Real_Madrid1
- Контакти:
Re: " Там мачове не губя.”.......................Стойчо Младенов
Ще се надявате да настигнете Левски , ноо до тогава си разказвайте все тая история !
Защо не разкаже нещо за стадион "Летна"...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Real_Madrid1
- Контакти:
Tommi написа:Защо не разкаже нещо за стадион "Летна"...
Или за прякора Тройчо

Колеги, водим един математически спор с приятели и бих искал да ми кажете, коя година е създаден Левски и колко шампионски титли има, и коя година е създаден ЦСКА и колко шампионски титли има? А също и колко европейски полуфинала има Левски и колко ЦСКА за времето на съществуването си и през кои година са били тези полуфинали, ако има такива разбира се? Благодаря Ви предварително.
ТОЙ НЕ УМИРА

Това същият човек ли е, който винаги прави огромни селекции от всякакви футболисти, вкарва "любимия" си отбор в страшни дългове и проблеми с изгонването на 85% от селекцията. След това демонстративно напуска като няма пари и съди "любимия" си клуб?
По-голям подмазвач от Стойчо Гарсониерата няма!
По-голям подмазвач от Стойчо Гарсониерата няма!
То и на Армията имате толкова победи колкото и на Герена
.

Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.
- edmon_dantes
- Контакти:
Г-н Стою пак разсмива аудиторията. Няма такъв смешник просто.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Re: Левски-ЦСКА(26.02.11)18:00ч
от labrador2 на 26 Фев 2011 10:50
Колеги, водим един математически спор с приятели и бих искал да ми кажете, коя година е създаден Левски и колко шампионски титли има, и коя година е създаден ЦСКА и колко шампионски титли има? А също и колко европейски полуфинала има Левски и колко ЦСКА за времето на съществуването си и през кои година са били тези полуфинали, ако има такива разбира се? Благодаря Ви предварително
За времето за което спорите,едно е ясно,ако БКП тогава беше създала примерно "Скрита сила" за възхваляване на идеологията си,те щяха да са с най-много титли.
Виж ми подписа,там другаря ви Джуров го е казал.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- delqnski47
- Контакти:
caci написа:от labrador2 на 26 Фев 2011 10:50
Колеги, водим един математически спор с приятели и бих искал да ми кажете, коя година е създаден Левски и колко шампионски титли има, и коя година е създаден ЦСКА и колко шампионски титли има? А също и колко европейски полуфинала има Левски и колко ЦСКА за времето на съществуването си и през кои година са били тези полуфинали, ако има такива разбира се? Благодаря Ви предварително
За времето за което спорите,едно е ясно,ако БКП тогава беше създала примерно "Скрита сила" за възхваляване на идеологията си,те щяха да са с най-много титли.
Виж ми подписа,там другаря ви Джуров го е казал.
Колко сте нагли само

Това,че сте били полицейски отбор и пак не сте ни настигали,щот сте кухи,не означава че не сте били такива

Последна промяна от delqnski47 на 26 фев 2011 13:03, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- Артилериста
- Контакти:
Браво,наистина това е най-хубавата тема,която съм гледал в този форум.Надявам се на успех на ЦСКА.НАПРЕД АРМЕЙЦИ!!!
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"