Локо Сф-Черно Море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Sagittarius
Локо Сф-Черно Море
Много ми се иска този мач да го изиграят нашите момчета само с една цел,с една мисъл - за Жоро Илиев!Не за 3-тото място,не за 3-те точки....просто искам да играят за Жоро.В интерес на истината и реалностите - гостуваме на най-силния отбор в момента,видяхме всички как омазаха левскарите и как мачкат всеки с 3-ка и нагоре.Пак обаче ще кажа,че нашите в този мач са длъжни да вземат каквото трябва и да го посветят на Жорката
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
-
- Контакти:
Re: Локо Сф-Черно Море
Трудно, но не и невъзможно. И все пак, Локомотив играе страхотно, а Камбуров е в отлична форма. Останалите също са в добра кондиция и ми се струва, че 3-те точки ще си останат в София. Черно море не показват много добър футбол, но се надявам да се противопоставят на железничарите.
- POPCORN
- Контакти:
това ще е много интересен мач.Без да имам някакви пристрастия обаче мисля, че Локо ще бият в много добра форма са 

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Не се плашете бе господа ,не е толкова страшно!
- Ticha
- Контакти:
На всеки отбор в колкото и добра форма да е, рано или късно му се намира майстора. Ние нямаме загуба в 11 мача поред в първенстовото , така че ако не играем добре и не заслужим да вземем нещо от този мач...еми здраве да е, няма да е фатално да спрем с тази серия . Нищо няма да се реши само от една среща, има много мачове до края на първенството.
- smash_the_reds
Много ме е страх да си дам прознозата-и затова ще я кажа семпло-мачът е единица.

smash_the_reds написа:Много ме е страх да си дам прознозата-и затова ще я кажа семпло-мачът е единица.
момци радвайте се щом смаша казва единица значи 100% няма да паднем

ПФК ЧЕРНО МОРЕ
- smash_the_reds
gambara написа:smash_the_reds написа:Много ме е страх да си дам прознозата-и затова ще я кажа семпло-мачът е единица.
момци радвайте се щом смаша казва единица значи 100% няма да паднем![]()
![]()
.той каквото е прогнозирал не се случва

Време е "Локомотива" да спре и да поеме вода/морска/.До този кръг играха с общо взето слаби отбори, не изключвам ПФК"Левски".Моряците не играят футбола от есента,но с това себераздаване ще вземат минимум хикс.Камбуров не е толкова страшен,с персонална защита е неутрализиран.Моряци- играите и за Жоро Илиев.Между другото сайта на Гонг,прегледайте правилата на БФС,относно правилата за класиране- 'Черно Море" е на 3-то място.
- Ticha
- Контакти:
Рано е още за този мач. Дайте първо да се насладим на европейските мачове, утре има и мачове за купата на УЕФА, пък после ще му мислим.