Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Десет Чорнигодини стигат

Мнениеот smash_the_reds » 15 апр 2009 20:32

В тежка заблуда е всеки който вярва, че Минев, Гаджев, Сърмов, Зе Соарес, Ники Димитров и Георги Христов някога ще се сработят на терена и заедно с Бензукан, безизразния Тасевски и вечно контузения Кръстовчев са обречени да възродят левскарския дух и традиция. Не по-малка е заблудата, че големият проблем в случая е липсата на подходящ треньор. Изброената по-горе компания, към която засега се числят и Живко Миланов, Бистрон, Вагнер и Миро Иванов, притежава неспасяеми индивидуални и ансамблови дефекти и не дава шансове на никой специалист да се справи радикално по-добре от Стоилов, Вуцов и Велев.

С този откъс съм напълно съгласен.Обаче не ми се занимава с това в навечерието на следващите 2 мача от ШЛ ;)
Изображение Изображение

plamak
Контакти:

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот plamak » 15 апр 2009 20:47

Едно ще Ви кажа, че всяко нещо което е създадено искуствено и насила, рано или късно ще престане да съществува, а където е текло пак ще тече. Който има уши да слуша нека слуша и който се сеща нека разгадае.

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 15 апр 2009 20:48

Правилно. Една от малкото статии в *** дето да стават. Разбира се сега доста Левскари ще заявят, че това е пълна глупост, но реално погледното всичко това е много правило.

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 15 апр 2009 20:49

L_Messi, изпревари ме! Тъкмо мислех да направя една сериозна тема за нашия отбор! Та въпроса ми е какво мисли Батков с тези безумни и не знам още как да ги нарека назначения. Какво място има тоя Хаздай в Левски?! НИКАКВО! Велев също! Аз се чудя, какви са тези ходове на Батков, а той малоумен ли е? Не знам, но този Левски не ми харесва... от една година всичко върви назад... все още не сме стигнали дъното, но може и това да стане вече!
Определено отбора се нуждае от подкрепа, всички, ние левскарите, ни боли страшно много. А с Хаздай ще станем за посмешище още в Ловеч! За съжаление!

plamak
Контакти:

Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!

Мнениеот plamak » 15 апр 2009 20:56

Този съдия или ще изпълни нечия поръчка на този мач, или пък не е от групата на Момиров и го праща за да изгори. Има и трети вариант, да е наистина добър и честен съдия и да се докаже в този мач.

plamak
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот plamak » 15 апр 2009 21:04

Ей чорбарчета спрете да пишете за съдийска подкрепа и подобни измишльотини. Май забравихте кой е събирал съдийската комисия за да им прожектира филм за ощетяването на цска и какво се случи после. И още познай на кой отбор му лепнаха съдийско знаме.

Gaidara
Контакти:

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот Gaidara » 15 апр 2009 21:11

Deliba6 написа:Gaidara :( що не го духаш... меха, а се включваш в разговор за нещо непонятно за тебе?!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Що бе момче, аз си го надувам меха :) Просто с такива впечатления съм останал от Левски, оревават орталъка и все под вола теле търсят, а и се не видят че 5 пари не струват, ако съдиите не ги подпират ще са си обикновени средняци със доста публика(ама и тя с резултатите ще ги шкартира) - като Ботев примерно(там поне са верни). Мисля че Левски не трябва да играятмачове, право да им се дават купите - даже такъв закон трябва да се приеме. На крив космонавт космоса му пречи :lol:
VIVA RODOPA :)

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 15 апр 2009 21:17

yasen написа:L_Messi, изпревари ме! Тъкмо мислех да направя една сериозна тема за нашия отбор! Та въпроса ми е какво мисли Батков с тези безумни и не знам още как да ги нарека назначения. Какво място има тоя Хаздай в Левски?! НИКАКВО! Велев също! Аз се чудя, какви са тези ходове на Батков, а той малоумен ли е? Не знам, но този Левски не ми харесва... от една година всичко върви назад... все още не сме стигнали дъното, но може и това да стане вече!
Определено отбора се нуждае от подкрепа, всички, ние левскарите, ни боли страшно много. А с Хаздай ще станем за посмешище още в Ловеч! За съжаление!

Е не, аз не смея и да си помисля, че Батков може да е взел някакво решение да сложи Хаздай за треньор, а Кокала да му е параван. Едва ли са верни и нещата, които пишат в Балона за обтегнатите отношения между двамата и объркването у играчите.

plamak
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот plamak » 15 апр 2009 21:30

Когато говорите или пишете за момиров, моля Ви не обиждайте думите с които го наричате.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 15 апр 2009 21:33

. През 2007 споделих мнението си за очевидния застой в представянето на сините и бoксуването на Станимир Стоилов като треньор на онзи тим. През март 2008 без никакво вътрешно смущение квалифицирах като трагичен новосформирания състав и си позволих крайната теза, че в него няма бъдеще. Тези и други коментари на тема "Левски" съм писал със самочувствието на добър познавач на историята на клуба, без претенции да бъдат възприемани като последна инстанция, без себичното авторско желание прогнозите ми да се окажат верни. Има кой да публикува програмни статии за правилния треньор, каква да е трансферната политика, с колко халфа и по каква система да се играе и т.н.

За разлика на много фенове, аз още от същия период съм на това мнение- Мъри забуксува като треньор. Много направи, това си остава в историята на клуба, но не мисля, че дори до последния момент си видя грешките. Не съм футболен експерт, напротив, аз съм чист лаик и най- обикновен запалянко, но ми се струва, че от както е начело на Литекс прави отново същите грешки. Литекс в нито един мач от началото на сезона, срещу някой от преките съперници не успя да покаже добра игра, дори бих казал, че това което видях и срещу Черноморец 2-то полувреме е точно копие на играта на Левски в последните 2 години ( за последната година- по-скоро Кокъла копира Мъри, но това е друг въпрос)
Начина по който се държа Батков с него и унизителното изгонване е без съмнение отвратителен, никой не заслужава подобно отнощение. Затова искренно се надявам, в Литекс да намери нужната подкрепа и работна среда, за да докаже на всички свои критици, че грешат. Вярвам, че може да го направи, друг е въпроса дали ще успее(по-точно ще му позволят да го направи).

Не съм много сигурен, че президента определя кои играчи да се закупят, кои да се продадат, как да протече подготовката, каква ще е тактиката на отбора, така че не мога да виня Батков за всичко. Лично на мен ми се струва, че той никога не е имал интелекта и потенциала да стане собственик на Левски, продължавам да вярвам, че той е просто кукла на конци и всъщност Чорни продължава да командва парада.

Някои казват- да продаде отбора- не съм убеден, че в тази криза има много кандидати да инвестират милиони във футбол с неясни възможности за възвращаемост. Винаги досега, ЦСКА са имали богати президенти, само времето ще покаже, дали ТИТАН ще се окажат по- различни от Павлов, Божков, Митал... Та за бога- вчера Стойчо Младенов се оплаква , че не са им плащали от януари заплати- това в Саудитска арабия, че чак лично принца идвал и им обещал, че ще им изплатят всичко.
Последна промяна от mike28 на 15 апр 2009 21:46, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”