Ботев Пловдив разгроми с 4:0 отбора на Асеновец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
ASENOVEC FC
- Контакти:
Re: Ботев поиска 2000 билета за мача с Асеновец
Асеновградските ботевисти.. ще са във вашата агитка...
а на тебе щом ти се гледа мача сред фенове на Асеновец си добре дошъл....
внимаваи само да не се окажеш чужд сред свои 
Е, ти пък, не съм на десет, няма да се набутам в агитката ви я
Ама колкото и да е голяма, надали ще покрие целия стадион.
Ама колкото и да е голяма, надали ще покрие целия стадион.
ASENOVEC FC написа:капацитета е за не повече от 5000 души защото има трибуна само от западния краи....но с правостоящите може да се стигне до 8 хиляди .. при всички положения ще има рекорд за В група.... щото целия Асеновград ще се изсипе... вие хубаво си правите сметки да доидете 3-4 хиляди... ама сметки без кръчмар ми се струванекои от вас ще гледат мача от планината зад стадиона
Това сме го чували и преди
Ало,Асеновец имаш ли си представа какво е БОТЕВ ЗА ВСИЧКИ ,които го обичаме? В неделя ще разбереш какво значи да обичаш и подкрепяш любимия отбор през всичките 90-те минути.Един скромен съвет,учетете се от нас на това как се поддържа любимия отбор,колкото до това дали ще влезем ,ами като си купя билет нека някой да ме спре.
-
birata1912
- Контакти:
някой да каже как се стига до стадиона? 
- halibabuli
- Контакти:
Ало,Асеновец имаш ли си представа какво е БОТЕВ ЗА ВСИЧКИ ,които го обичаме? В неделя ще разбереш какво значи да обичаш и подкрепяш любимия отбор през всичките 90-те минути.Един скромен съвет,учетете се от нас на това как се поддържа любимия отбор,колкото до това дали ще влезем ,ами като си купя билет нека някой да ме спре.
никой фен на друг отбор не може да разбере какво означава Ботев Пловдив!Това си го знаем само ние и ще си го пазим ВЕЧНО!!!
Колкото до това да се учат от Нас...........те не са спирали,няма да назовавам имена(те си го знаят).
Нека стане голям празник в градът ни и да не забравяме,че АСЕНОВГРАД ОБИЧА БОТЕВ !
никой фен на друг отбор не може да разбере какво означава Ботев Пловдив!Това си го знаем само ние и ще си го пазим ВЕЧНО!!!
Колкото до това да се учат от Нас...........те не са спирали,няма да назовавам имена(те си го знаят).
Нека стане голям празник в градът ни и да не забравяме,че АСЕНОВГРАД ОБИЧА БОТЕВ !
- halibabuli
- Контакти:
http://img201.imageshack.us/i/asdshipka.jpg/ ето къде се намира стадиона
Последна промяна от halibabuli на 25 фев 2011 13:32, променено общо 1 път.
halibabuli написа:Ало,Асеновец имаш ли си представа какво е БОТЕВ ЗА ВСИЧКИ ,които го обичаме? В неделя ще разбереш какво значи да обичаш и подкрепяш любимия отбор през всичките 90-те минути.Един скромен съвет,учетете се от нас на това как се поддържа любимия отбор,колкото до това дали ще влезем ,ами като си купя билет нека някой да ме спре.
Всъщност прав си приятелю само ние си знаем какво е да ОБИЧАШ БОТЕВ
birata1912 написа:някой да каже как се стига до стадиона?
Не ти трябва да знаеш, просто караш след колите с жълто-черни знамена
Досега на всички гостувания не ми се е налагало да търся стадиона, просто следвам хилядите жълто-черни фенове.
Иначе знам, че стадиона на Асеновец е като влезеш в Асеновград от Пловдив някъде вдясно.
Хубаво е да се отиде по-рано, че да не стават блъсканици.
Караш само направо и като стигнеш кръговото преди него надясно и си там.Бием 3-0 вадим шаловете през прозорците на колите да се веят и газ наобратно