Ливърпул-Спарта Прага

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Ливърпул-Спарта Прага

Мнениеот Avrameca » 24 фев 2011 22:39

styopa написа:Между другото сега чак се зачетох в коментарите.Понеже повечето са от типа ууууу аааа тоз Н'Гог много умрял уааа хрип хрип и т.н. Интересно ми е дали някой се сеща защо в този мач прегоря.Ами много просто: той Н'Гог почти няма мачове от 3 месеца(не повече от 5 6 мача да има като титуляр).След като не е играл толкова време как изобщо очаквате да влезе и да направи сносен мач малко ми е странно.
п.с. Точната статистика е 7 титулярни мача за последните 4 месеца.

Да и аз така си обяснявах нещата но в тези мачове той не показва че заслужава да играе.3 чисти положения изиграни по най - лошия начин.А това положение в което буквално открадна топката от крака на Джо Коул направо ме вбеси.Все пак той е голмайстор с 5 гола в ЛЕ което малко или много е допринесло за Ливърпул , дано да се подобри но ако продължава няма място на Анфийлд.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 фев 2011 22:45

styopa написа:Между другото сега чак се зачетох в коментарите.Понеже повечето са от типа ууууу аааа тоз Н'Гог много умрял уааа хрип хрип и т.н. Интересно ми е дали някой се сеща защо в този мач прегоря.Ами много просто: той Н'Гог почти няма мачове от 3 месеца(не повече от 5 6 мача да има като титуляр).След като не е играл толкова време как изобщо очаквате да влезе и да направи сносен мач малко ми е странно.

Аз не очаквам подобно нещо от него. Просто за мен той не съществува като играч на Ливърпул и не искам да съществува като такъв. Да му плащат всички заплати до края на договора и да го пращат да си ходи вкъщи, а на негово място да викнат някой случаен човек от улицата - повече ще съм доволен и по-големи очаквания ще имам....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 фев 2011 22:48

Dzheff написа:Как е възможно да имаме толкова некадърни футболисти като НГог и Поулсен :shock: Имаше време, когато смятах, че Лукас е най-слабия футболист на Ливърпул, но тези двамата бият по всички показатели дори и него :x Искрено се надявам това да е последния им мач за Ливърпул в кариерата им - било заради решение на Кени, било заради контузия - няма значение - само да не играят повече за Ливърпул...
Иначе да ни е честита първата европобеда на Крал Кени като мениджър! Чакаме след няколко месеца и първата му евротитла :roll:

Абсолютно съм съгласен с колегата. Лукас може да се изтърпи до края на сезона. Той даже започва в някои мачове да напипва правилния ритъм. Но Нгог и Поулсен са пълни бездарници. КАк може през първото полувреме и в началото на второто Нгог да стреля по такъв начин. На вторият му удар направо щях да счупя някой предмет. А и на всичкото отгоре, след безбройните му пропуски и неточни отигравания в 90-тата минута не остави Джо Коул да стреля, след като човека си проби много добре.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 фев 2011 22:52

Dzheff написа:

Аз не очаквам подобно нещо от него. Просто за мен той не съществува като играч на Ливърпул и не искам да съществува като такъв. Да му плащат всички заплати до края на договора и да го пращат да си ходи вкъщи, а на негово място да викнат някой случаен човек от улицата - повече ще съм доволен и по-големи очаквания ще имам....

Демек да вземат да извикат мен. :lol: :lol:
На 15 години съм и съм тренирал 4 години футбол. Имам накъде да се развивам. :lol: :lol: И от четирите положения на Нгог поне едно щях да отбележа. :mrgreen: Например първото-почти цялата врата му беше празна.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 фев 2011 22:54

Dzheff написа:

Е каквото и да си говорим Н'Гог в началото на сезона докато играеше редовно(т.е. до завръщането на Торес)правеше хубави мачове.Даже може да се каже че беше един от малкото хора който вършат работа в началото на сезона.Вкара гол на Арсенал,вкарваше редовно за ЛЕ,това не е толкова малко за принципно резервен състезател.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 фев 2011 23:00

Какво значи редовно в ЛЕ? Той вкара 3 гола в два мача срещу Ра(о)ботнички, 2 гола срещу Стяуа и това е. До тук 5 гола. Вкара гол срещу Арсенал и срещу Астън Вила. Вкара и в Карлинг Къп на Нортхемптън.
От тези 8 гола, 3 от тях бяха с изключителна стойност.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 24 фев 2011 23:10

Liverpool forever_95 написа:
Демек да вземат да извикат мен. :lol: :lol:
На 15 години съм и съм тренирал 4 години футбол. Имам накъде да се развивам. :lol: :lol: И от четирите положения на Нгог поне едно щях да отбележа. :mrgreen: Например първото-почти цялата врата му беше празна.

Приятелю, без да съм те виждал как играеш съм убеден, че щеше да отиграеш положенията по-добре от НГог. Зная колко искаш да играеш професионално футбол и ти го пожелавам. Щом НГог играе за Ливърпул значи няма невъзможни неща ;)
Колкото до головете на НГог от началото на сезона... ако голове срещу Работнички е показател за класа - да го продават в македонското първенство и там ако иска по 10 гола на мач да вкарва...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 24 фев 2011 23:11

Liverpool forever_95 написа:Какво значи редовно в ЛЕ? Той вкара 3 гола в два мача срещу Ра(о)ботнички, 2 гола срещу Стяуа и това е. До тук 5 гола. Вкара гол срещу Арсенал и срещу Астън Вила. Вкара и в Карлинг Къп на Нортхемптън.

Аз ги броя на 1(този срещу Арсенал), ама айде..

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 фев 2011 23:12

Liverpool forever_95 написа:Какво значи редовно в ЛЕ? Той вкара 3 гола в два мача срещу Ра(о)ботнички, 2 гола срещу Стяуа и това е. До тук 5 гола. Вкара гол срещу Арсенал и срещу Астън Вила. Вкара и в Карлинг Къп на Нортхемптън.

По друг начин казано правеше добро впечатление.Аз нямам в предвид че е футболист на някакво световно ниво,но пък за резерва не е чак толкова изпаднал вариант.Вела(Арсенал),Македа(манчо) или Борини(Челси) според мен не са нещо над Н'Гог.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 фев 2011 23:12

И аз това казвам. От всички 8 гола от началото на сезона, само 3 от тях бяха ценни. Другите не бяха нещо кой знае какво. ;)

Върни се в “Ливърпул”