Щутгарт-Бенфика

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Gary Shaw
Контакти:

Щутгарт-Бенфика

Мнениеот Gary Shaw » 24 фев 2011 14:38

[center]24 февруари 2011 - 22:05[/center]
[center]Изображение[/center]

[center]Mercedes-Benz Arena[/center]

[center]В мач реванш от втория по сила турнир в Европа един срещо друг се изправят отборите Щутгарт и Бенфика. Първият двубой между тях беше доста зрелищен като гостите водеха до 70-ата минута с гол на Харник, но силната форма, в която Бенфика се намира, си каза думата и отборът направи пълен обрат до 2:1. Във вътрешните си първенства отборите се намират в коренно различно положение. Немците се борят за своето оцеляване, докато португалците най-вероятно ще завършат на втората позиция след непобедимия Порто. Смятам, че този двубой ще е последен за немците в европейските клубни турнири за този сезон и ще насочат всичките си сили и мисли към своето оцеляване в Първа Бундеслига на Германия, като ги делят 4 точки от "спасителния бряг".Бенфика в първенството се движи твърде спокойно, като момчетата на Жорже Хесус имат записани като гости през новата 2011 година 7 поредни победи, при голова разлика 17:1 и 6 поредни "сухи мрежи". Това според мен е достатъчно да се каже, че отборът няма да загуби в този двубой, като може да се потърси дори "двойката". Траньорът на домакините Лабадия няма да може да разчита за домакинския двубой на "Мерцедес Бенц Арена" на нападателите Павел Погребняк, К.Марица, халфовете Тимо Гебхарт, Мамадоу Бах и защитника Артур Бока .За гостите от Бенфика всички по-важни футболисти са на разположение на Хесус и неговите помощници. Вярно е, че мач с мач не си приличат, но в първия двубой Бенфика играха по-добре и заслужено победиха. Сега смятам, че може би имат големи шансове да победят, но аз ще дам прогноза, че няма да загубят своето гостуване. Прогноза Х2.[/center]

ENTOMBED
Контакти:

Re: Щутгарт-Бенфика

Мнениеот ENTOMBED » 24 фев 2011 14:43

Победа за Щутгарт.
Финал Байер Леверкузен-Щутгарт.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 24 фев 2011 14:55

Още един обрат и още една победа на Бенфика с 2:1.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 фев 2011 14:55

Щутгарт да забравят за тоя турнир и да се стягат в първенството, че не отиват на добре. 0:2 за Бенфика.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 фев 2011 15:00

Всяка прогноза извън 2ката е емоционална и не почива на здрав разум! Погледнете калсирането в Бундеслигата ква победа къв финал вярвайте, че за Щутгарт е много по-важно да играят и догодина в бундеслигата отколкото ЛЕ просто реалностите са такива, че този път няма да има обрати и драми спокойно 0:3 :!: ;)

Потребителски аватар
lastsentinel
Контакти:

Мнениеот lastsentinel » 24 фев 2011 15:05

Бенфика ще спечелят срещата

ENTOMBED
Контакти:

Мнениеот ENTOMBED » 24 фев 2011 15:22

Носителят на Лига Европа ,може да играе във втория ешалон на първенството си от догодина.
ZYKLON
Това е Левски ! Радост, сълзи и съдба за много хора. И надеждата за нещо по- добро и по- велико

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 24 фев 2011 15:26

1:1
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 24 фев 2011 15:27

Искам Бенфика да продължи, но мисля, че няма да стане.
Слабото класиране на Щутгарт в първенството не означава нищо - много пъти сме виждали тотален контраст между представянето на един отбор в ЕКТ и в местния шампионат. Щутгарт е типичен пример за това този сезон - 5 победи от 23 мача и предпоследно място в Бундеслигата, НО 5 победи от 6 мача и категорично първо място в предварителната група в Лига Европа. 2-0 за германците ми е прогнозата, но се надявам да греша.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 24 фев 2011 15:29

Победа за Бенфика с 0:1

Върни се в “Архив”