Няма как,пак го повтарям в коя етма не знам,ставам и досаден,ама за сетен път се убеждавам....Стига вече с тези "нешлифовани диаманти",дето СЪРА взима за 2-3 мил. емро и чака 2-3 сезона,докато ги направя доста добри играчи....Няма време,ние не сме ферма за откриване на млади звезди,които май-май доста често по-късно и ги продаваме....Трябват готови,завършени и класни играчи....Туй не е Бирмингам,Стоук или някой отбор дето да крета в Англия....Тук се гонят успехи и титли,не развъдник на някакви футболяги от типа на Бебе,Обертан,Евънс и другата сурия....Веднъж се издъни срещу Уест Хям за Карлинг Къп с тези играчи и вече трябва да го е разбрал,че без апри не става...Смеем се на Реал и др.,че купуват и пърскат пари,ама в оммента един Реал е с класа над нас,а ние отиваме в другата крайност,пестим от всякъде и търсим успехи...Еми тогава се надяваш на късмет асмо и караш сезона "на мускули"...
Остави се, оня ден срещу Кроули като ги гледах надеждите ни се чудех кой е отбора от 5та дивизия. Още съжалявам, че не успяхме (или не опитахме, не знаем кое от двете) да вземем Снайдер от Интер докато му беше време. Момчето си беше казало, че иска да играе за Манчестър Юнайтед, а такъв играч според мен би паснал идеално на отбора ни, тъй като в халфовата ни линия сериозно ни липсва креативност. Цяло чудо е, че сме първи след такъв сезон, но това го отдавам на опита на Съра, с друг мениджър щяхме да сме при Челси в момента. Дано момчетата се стегнат и вземат титлата в ВЛ, а за ШЛ - каквото сабя покаже, аз нямам кой знае какви очаквания вече. Дано ни изненадат.