Олимпик М-Манчестър Ю(23.02.11)21:45ч

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Re: Олимпик М-Манчестър Ю(23.02.11)21:45ч

Мнениеот AndreyBG » 24 фев 2011 00:12

Няма как,пак го повтарям в коя етма не знам,ставам и досаден,ама за сетен път се убеждавам....Стига вече с тези "нешлифовани диаманти",дето СЪРА взима за 2-3 мил. емро и чака 2-3 сезона,докато ги направя доста добри играчи....Няма време,ние не сме ферма за откриване на млади звезди,които май-май доста често по-късно и ги продаваме....Трябват готови,завършени и класни играчи....Туй не е Бирмингам,Стоук или някой отбор дето да крета в Англия....Тук се гонят успехи и титли,не развъдник на някакви футболяги от типа на Бебе,Обертан,Евънс и другата сурия....Веднъж се издъни срещу Уест Хям за Карлинг Къп с тези играчи и вече трябва да го е разбрал,че без апри не става...Смеем се на Реал и др.,че купуват и пърскат пари,ама в оммента един Реал е с класа над нас,а ние отиваме в другата крайност,пестим от всякъде и търсим успехи...Еми тогава се надяваш на късмет асмо и караш сезона "на мускули"...

Остави се, оня ден срещу Кроули като ги гледах надеждите ни се чудех кой е отбора от 5та дивизия. Още съжалявам, че не успяхме (или не опитахме, не знаем кое от двете) да вземем Снайдер от Интер докато му беше време. Момчето си беше казало, че иска да играе за Манчестър Юнайтед, а такъв играч според мен би паснал идеално на отбора ни, тъй като в халфовата ни линия сериозно ни липсва креативност. Цяло чудо е, че сме първи след такъв сезон, но това го отдавам на опита на Съра, с друг мениджър щяхме да сме при Челси в момента. Дано момчетата се стегнат и вземат титлата в ВЛ, а за ШЛ - каквото сабя покаже, аз нямам кой знае какви очаквания вече. Дано ни изненадат.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 24 фев 2011 00:20

Спрете да пишете под влиянието на емоцийте,защото не сте прави. Имаме редица контузени играчи които биха влезли в титулярни състав веднага - Фърдинанд,Андерсон,Гигс,Валенсия,Парк и отделно Рафаел не игра. Грешно е да имате големи очаквания от подобна тройка в центъра и Рууни на крилото.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 24 фев 2011 00:30

sMotLiO написа:Спрете да пишете под влиянието на емоцийте,защото не сте прави. Имаме редица контузени играчи които биха влезли в титулярни състав веднага - Фърдинанд,Андерсон,Гигс,Валенсия,Парк и отделно Рафаел не игра. Грешно е да имате големи очаквания от подобна тройка в центъра и Рууни на крилото.

За контузените си прав. Но виждам, че и ти мислиш че тройката в центъра не е на ниво. Аз главно затова съжалявам - че не взехме класен креативен полузащитник, който дори и в този състав може да изведе Бербатов примерно на едно положение и да вкараме гол. Просто винаги навън през този сезон ни се губи играта заради неспособността да овладеем средата на терена.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
liolio7
Контакти:

Мнениеот liolio7 » 24 фев 2011 00:32

sMotLiO написа:Спрете да пишете под влиянието на емоцийте,защото не сте прави. Имаме редица контузени играчи които биха влезли в титулярни състав веднага - Фърдинанд,Андерсон,Гигс,Валенсия,Парк и отделно Рафаел не игра. Грешно е да имате големи очаквания от подобна тройка в центъра и Рууни на крилото.

+1
Фърдинанд и Гигс са готови за Челси; Андерсон и Валенсия до 2-3 седмици; Парк - и той идва скоро.
Просто трябва да се надяваме Скоулс да е здрав докато се върне Андерсон.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 24 фев 2011 00:36

Слаб мач! Но спокойно имаме контузени гостувахме недопуснахме гол така, че не виждам да се е случило нещо фатално? :roll: На Трафорд бием спокойно ;)

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 24 фев 2011 00:39

Аз лично съм най-разочарован от Карик,отново. Гибсън и Флетчър са ясни като бял ден,но какво по дяволите става с Карик? От грешката му срещу Байерн на ОТ - да има не повече от пет,шест добри мача. Изглежда всякакво самочувствие го е напуснало.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 24 фев 2011 08:39

Много силен мач за Марсилия, ще бъде тежък реванш. Много слаба средна линия, липсата на силни халфове ще провали сезона в очертаващите три тежки седмици.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 фев 2011 10:16

Ние поне сме толкова силни и винаги излизаме в гостуванията да не паднем.............. Пълна трагедия. На Олд Трафорд ще измъкнем някак победата, но до там. После както казаха колеги ще ни шмулят яко. И в първенството същата работа. Скоро ще се види при гостуванията на Челси и Пуул.

ПС: Първо гостуваме на Уигън - 1Х

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Мнениеот MQplaya » 24 фев 2011 11:13

Добър резултат.Равен като гост и победа като домакин ;)

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Мнениеот doni89cska » 24 фев 2011 11:20

Марсилия вкарат ли гол на Олд Трафорд и дотам
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Манчестър Ю”