Интер - Байерн Мюнхен (23/02/2011/21:45)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Байерн Мюнхен (23/02/2011/21:45)
Този резултат ме направи щастлив
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа
Gary Shaw написа:durex написа:И кво стана ся...645677657658768 удара 654674576 пропуска за да стигнат до този смешния гол просто .....толкоз съм бесеннн тъп тъп тъп Леонардо защо не прави сменииииииии![]()
![]()
Спомняш ли си какво ти казах , преди две седмици при загубата на Милан ?Казах ти ,че Интер го чака същата съдба ти , прие думите ми със насмешка но пак се потвърди максимата ,че колкото и положения да имаш колкото и да си по-добър на края винаги печелат Германците !
Нелогичното се случи...ама ние сме си виновни.Неможе 60-70мин да стане да вижда,че Станкович няма дроб да диша не го сменя,да не говорим,че трябваше да вкара Пандев просто нямам думи....отново се доказа,че треньора играе най-важната роля в един отбор!
ГГГГГГООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ БАЙЕРН ПРОДЪЛЖАВА
Тия Интер са нема толквоа жалък отбор
Тия Интер са нема толквоа жалък отбор
честито БАВАРЦИ

Не ми се мисли какво ще стане, ако Байерн играят с Барса ...
Иначе хубав мач се получи, но накрая късмета беше при Байерн, но се видя че те при статичните положения не могат да се ориентират и от там идваха доста опасности.Най-голямо впечатление ми направи Ето`о много хубав мач направи, но му липсваше късмета
Иначе хубав мач се получи, но накрая късмета беше при Байерн, но се видя че те при статичните положения не могат да се ориентират и от там идваха доста опасности.Най-голямо впечатление ми направи Ето`о много хубав мач направи, но му липсваше късмета
durex написа:Как може да даде 2мин продължение като само 6-7мин имаше дето се спира играта да не говорим,колкото нарушения трябвапе да направи Рибери да му дадат още един жълт и червен накрая,да не говорим че тъпия съдия даваше картони на нас за щяло и нещяло а те направиха 3 пати повече нарушения и нищооо
Някои хора май не могат да губят със достойнство.
QniMadrid написа:Не ми се мисли какво ще стане, ако Байерн играят с Барса ...
по-хубаво да играят с Арсенал

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Абе не ,че провокирам някой но ми се струва ,че Европа ще има нов шампион. Изключително трудно ще бъде за Интер във Германия.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
durex написа:И кво стана ся...645677657658768 удара 654674576 пропуска за да стигнат до този смешния гол просто .....толкоз съм бесеннн тъп тъп тъп Леонардо защо не прави сменииииииии![]()
![]()
Пич, второто полувреме Байерн тотално надигра Интер, не забравяй че и немците имаха 2 греди и още куп удари

Честито на всички фенове на Байерн, но нищо още не е решено

buffon написа:durex написа:Как може да даде 2мин продължение като само 6-7мин имаше дето се спира играта да не говорим,колкото нарушения трябвапе да направи Рибери да му дадат още един жълт и червен накрая,да не говорим че тъпия съдия даваше картони на нас за щяло и нещяло а те направиха 3 пати повече нарушения и нищооо
Някои хора май не могат да губят със достойнство.
Мога! Но пред фактите и боговете мълчат! Както казах ние сме си виновни за загубата и най вече мердата Леонардо!!!