шапки долу.....

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Re: шапки долу.....

Мнениеот greedy » 15 апр 2009 11:50

Торес разочарова вчера,а пък Бенаюн не става за титуляр,Бабел щеше да внесе много повече хаос в защитата.

Потребителски аватар
zalojnik
Контакти:

Мнениеот zalojnik » 15 апр 2009 12:05

велик мач за нас зрителите, но......с тези защити не ми се мисли срещу Барселона....
Пловдив-люлката на българските таланти

Потребителски аватар
YELLOW-BLACK
Контакти:

Мнениеот YELLOW-BLACK » 15 апр 2009 12:25

sinbiqn написа:ТИЬО МИШОЦИ СКРИИТЕСЕ Ж ДУПКИТЕ ЛИВАРПУЛ БИЛ ВЕЛИК З ДА СИ ВЕЛИК ТРЯБВА ДА БИЕШ В ТАКИВА МАЧОВЕ А НЕ ДА СЕ ЗАДОВОЛЯВАШ ЧЕ РАЗБИРАШ ЛИ ЗАТРУДНИЛИ ЧЕЛСИ И КАКВО ОТ ТОВА ЧЕЛСИ Е НА ПОЛУ ФИНАЛ ТАКА ЧЕ ПРЕБИРАИТЕ СЕ В ДУПКИТЕ И ТАЗИ ГОДИННА САМО КАЛАФКИТЕ НА КУПИТЕ ЩТЕ САБЕРЕТЕ ЗЛОБЕИТЕ СЕГАААААААААА КОЛКО ВИ БОЛИ САМО

5 ! 5! 5 ! 5 ! 5! Незнаеш какво е 5 нали ? 5 - е това което няма да видят Челси до 2020 година - 5 ТИТЛИ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА ! Дреме им на кур* от Ливерпул , че са отпаднали .. те им пускат .. да напреднат с титлите .. че няма да е интересно тогава :) , Но жалкото е .. че Барселона няма да ви пусне ... и така .. по малкото ти сиво вещество познавам че си от мойте любими Говеда .. айде бегай да пасеш от ливадите в Подуене ..
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 15 апр 2009 12:30

Чичо Минчо написа:Няма по-велик клуб от Ливърпул!!! Снощи го доказа за пореден път!!! Много ме е яд от изпуснатия шанс, но и съм щастлив, че съдбата ме е направила фен на този отбор!!! Челси 100 пъти да ни бият никога няма да имат това величие - средняшко отборче направено с комунистически пари, което ще залезе, когато Абрамович фалира или Путин си поиска парите обратно.......

Чичо Минчо, предната година преди Аврамович да даде пари Челси бяха на полуфинал в шампионската лига , къде бееш Ливърпул тогава и кога все пак ще стане шампион

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 15 апр 2009 13:01

хаха stg333.. ти от една година ли гледаш футбол..къде били мин година..ти да не си тръгнал да правиш грешката да сравняваш Ливърпул и 4елси...че по твоята логика къде бяха Ливърпул и 4елси последните 100 години ;) няма място за сравнение ;) така че формата е временна,но класата вечна..и както забелязвате никой фен на червения отбор от мърсисайд не злобее и не се ядосва че сме отпаднали,а се гордее с отбора си че дори и да губи никога не се предава и играе до последно и до последно се раздава..ама това злобните и завестливи хора не могат да разберат и го наричат късмет,калитарски отбор и тем подобни глупости..ама не мислите ли че късмет е ако се случи веднъж-два пъти..ама като се получава доста повече пъти и не спират да играят до последната секунда и никога не се предават..май нещо различно от късмет се нарича ;)
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
YELLOW-BLACK
Контакти:

Мнениеот YELLOW-BLACK » 15 апр 2009 13:21

stg333 написа:
Чичо Минчо написа:Няма по-велик клуб от Ливърпул!!! Снощи го доказа за пореден път!!! Много ме е яд от изпуснатия шанс, но и съм щастлив, че съдбата ме е направила фен на този отбор!!! Челси 100 пъти да ни бият никога няма да имат това величие - средняшко отборче направено с комунистически пари, което ще залезе, когато Абрамович фалира или Путин си поиска парите обратно.......

Чичо Минчо, предната година преди Аврамович да даде пари Челси бяха на полуфинал в шампионската лига , къде бееш Ливърпул тогава и кога все пак ще стане шампион

Питаш къде бяха Ливерпул ли ?
- Брояха титлите си .. и изчисляваха .. че трябва да събереш Челси с Манчестър , за да не са най титолуваният клуб в Света ..
БЕЗ БОТЕВ НЯМА БЪЛГАРИЯ

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 15 апр 2009 20:07

Заради мачове като този и 2005г срещу Милан Ливърпул и феновете им ще си останат най-великите в света.И мой любим клуб ..след този с който съм закърмен .
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 апр 2009 22:48

YELLOW-BLACK написа:
stg333 написа:

Питаш къде бяха Ливерпул ли ?
- Брояха титлите си .. и изчисляваха .. че трябва да събереш Челси с Манчестър , за да не са най титолуваният клуб в Света ..

Папугайче, ти за Реал Мадрид и Милан чувал ли си?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”