Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА(26.02.11)18:00ч

Мнениеот Udoji90 » 23 фев 2011 16:45

Deluxx написа:
Udoji90 написа:Много изненадващо е за мен, че Бандаловски ще бъде предпочетен пред Минев! :shock: Иначе на левия бек е по-добре да бъде К. Стоянов, макар че него напоследък го налагат като централен.

Още нищо не може да се разбере,но доколкото разбирам к.стоянов няма да е титуляр,а румбата ще е в 11-те.очаквам караджов-минев-попов-акуаро-трифонов,тонев-янчев-бадема-нелсън,марки,делев

Не е зле и вариантът, който ти очакваш, но си мисля, че Бадема няма да бъде хвърлен като титуляр. Освен това, по-добре е да играем с таран, според мен.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 23 фев 2011 18:41

Udoji90 написа:
Deluxx написа:
Udoji90 написа:Много изненадващо е за мен, че Бандаловски ще бъде предпочетен пред Минев! :shock: Иначе на левия бек е по-добре да бъде К. Стоянов, макар че него напоследък го налагат като централен.

Още нищо не може да се разбере,но доколкото разбирам к.стоянов няма да е титуляр,а румбата ще е в 11-те.очаквам караджов-минев-попов-акуаро-трифонов,тонев-янчев-бадема-нелсън,марки,делев

Не е зле и вариантът, който ти очакваш, но си мисля, че Бадема няма да бъде хвърлен като титуляр. Освен това, по-добре е да играем с таран, според мен.

е таран таран но като не вкарва за какво ни е :) Делев мисля,че ще бъде титуляр,или радуканов в някой мачове срещу видима,сливен ,пирин и такива отбори ще премества маркос на фланга,а може да играе с делев и платини/шеридън,като имама и йовчев

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Армейците измислиха как да отърват погрома - повтарят "Мездр

Мнениеот bobonikolov » 23 фев 2011 20:39

slabia--forever написа:Част от червените фенове обмислят нахлуване и стълкновения с полицията при крайно негативен резултат
Страх от нов разгром тресе част от феновете на ЦСКА преди Вечното дерби с Левски на Герена идната събота.
Сините са сочени за абсолютен фаворит в срещата на 26-ти февруари като голяма част от футболната общественост предрича убедителна победа за тима на Ясен Петров. Легенди на сините дори смятат, че двубоят може да влезне в историята с нова разгромна победа за 26-кратните шампиони.

Група ултраси на ЦСКА, които се опасяват, че любимият им тим ще бъде размазан от Левски, обмислят варианта да предизвикат ексцесии по трибуните и на терена при крайно негативен резултат.

Във форуми и чатове се прокрадва идеята сред малка група привърженици да бъде организирано нахлуване на терена, което да доведе до прекратяване на срещата, а с това и евентуалното срамно представяне на техния тим. Феновете ще опитат и саморазправа с органите на реда, което допълнително ще нажени обстановката на стадиона.

Ултрасите ще опитат да повторят ексцесиите от миналата пролет, когато отново част от феновете на ЦСКА нахлуха на стадиона в Мездра и прекратиха двубоя при резултат 1-0 за домакините.

Така червените ще избегнат срама от ново 1-7, като при това положение мачът няма да се запомни с убедителната победа на сините, а със скандалното прекратяване. Въпреки това, призивът на националния клуб на привържениците на ЦСКА е да не се стига до ексцесии и сблъсъци по време на Вечното дерби в събота.

Това пък от къде го измисли?Я покажи в кой форум има такава идея?Защото аз разглеждам форумите свързани с ЦСКА и ткаова чудо никъде не съм видял.Или е поредната измислица на някой син журналист?Мислите си че ще биете с разлика,но собственото ви самозалъгване може да ви изяде главата.

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Re: Акуаро: Имаше 100% фаул срещу мен при гола на Дембеле

Мнениеот kiril74 » 23 фев 2011 22:31

honda написа:
nikita33 написа:Генов виноги е имал изборно зрение

И затова ли не свири на мачове на Литекс ;) ?- Колко мача срещу отбори от А група на Литекс е свирил Генов в последните 2,5 години?

Ако може Генов да свири всички мачове на Левски :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Скритият коз на ЦСКА!

Мнениеот Синьо сърце » 23 фев 2011 22:32

Три дни преди дербито всички спортно-технически анализи са направени.Изходните позиции са ясни,стратегиите на двата тима-също.Шансовете на двата тима са оценени и от феновете,и от букмейкърите.Но тук ми се иска да отбележа нещо,убягнало от погледа предимно на синята общност( надявам се-неубягнало на нашия щаб).А именно:
ЦСКА е абсолютно необременен от изхода на този мач!Единственото,от което трябва да се пазят,е разгромна загуба,която при тактика 1-9-1 е трудно осъществима.Но дори и да се случи,тя няма да засегне особено целите на червените-дали с 0-1 или с 1-4,все тая...Само малко бъзици по форумите и медиите,обаче какво могат да спечелят...
Дори и частичен успех на Герена ще е радост.Първо-препънали са сините за шампионската титла,второ-точката си е точка...Трето-самочувствие-щом тези не ни биха,що пък ние да не бием навсякъде?
При победа пък-епохално събитие!Щом можем да бием там,може и титлата да атакуваме,защо не?
А при нас не е така...За нас всичко,освен победа е провал!При 5 точки разлика не можем да допуснем равенство или загуба на Герена-независимо срещу кого...Още повече срешу вечния враг!
Затова и бих охладил страстите на някои сини фенове за разгром!На нас ни трябва победа,трябват ни три точки,а не разгром!
И тя трябва да бъде постигната,независимо от нашите желания...Да,всички искаме напор от първата минута и щурм на червената врата,но нали най-логичното е те да очакват именно това и да са подготвени!Това е големият им коз-те знаят какво искаме и ще направят всичко възможно да противодействат!Дори да не успеят-ще го преглътнат,а ние не можем да си го позволим...
Въобще нашите имат сложна задача-трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да материализират спортно-техническото и игрово превъзходство над противника.Без право на грешка.А това определено затормозява и е предпоставка именно за грешки.Това е основната задача пред треньор и ръководство.А инак-другото го можем.Доказали сме го през годините.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Скритият коз на ЦСКА!

Мнениеот zlatan » 23 фев 2011 22:39

в този мач срещу червените за първи път в живота си съм толкова убеден в нашата победа че няма накъде.Незнам едно такова чувство което преди мач с ЦСКА никога не ме е обземало.Аз винаги съм уважавал червените-моят кум е цесекар и в момента мисля трезво когато пиша тези редове.Победата в събота ще бъде постигната леко-само Маркиньос няма да им стигне,а ако Дарко и Гарра са в настроение на 26.02.2011г не искам да съм цесекар.
Тотомафията си мисля че не може да се намеси в този мач.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
pepo
Контакти:

Мнениеот pepo » 23 фев 2011 22:42

Въпроси и отговори... като си говориш сам,може и да е хубаво!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 23 фев 2011 22:45

Чета коментари,слушам изказвания,че щели да ни размазват,да ни разгромяват,да ни унижават,НО това е много добре за нас.Позицията на аутсайдер в дербито в момента ни е много по изгодна в момента,а и ако ги опънем,ще ги боли много.Със пълно себераздаване и всеки червен футболист ако си върши работата ще спечелим.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 23 фев 2011 22:51

след като прочетох внимателно , това което си написал стигнах до 3 извода
1 - почнахте да се усещате , че с приказки нестава - а собственика на левски не спира да говори за победа с разлика/4-1/
2 - гадаеш тактиката на двата отбора - правилно - има логика
3 - левски е обзет от параноя, за да не се стигне до загуба, която ще е фатална за отбора , а това се казва ГОЛЯМ СТРАХ СТИГАЩ ДО ПАНИКА
или казано най - общо - левскарите са напълни яко гащите - нормално - все пак играят с ЦСКА

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 23 фев 2011 23:00

В последните години мачът се играе страхливо без положения .При бетон от ЦСКА е логичен един Х

Върни се в “ЦСКА”