Какалов се жалва от Кривия: Само крещеше и ни обиждаше

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Какалов се жалва от Кривия: Само крещеше и ни обиждаше

Мнениеот Mourinio » 23 фев 2011 12:49

Бивш съотборник се жалва от Кривия: Само крещеше и ни обиждаше
23 февруари 2011 | 12:33

Халфът на Левски Александър Александров се е държал доста лошо със съотборниците си по време на престоя си в Черно море. Това обясни Георги Какалов, който се засече с Кривия във Варна. „Той викаше, крещеше, искаше да играем само с него. Когато не му подавахме, ни обиждаше", разкри Какалов пред "Позвънете: ВестникЪт". Според новия нападател на Пирин все пак поведението на Александров е било обяснимо. "Това е нормално, защото той е много класен футболист и има право да бъде по-остър характер“, допълни Какалов.

Двамата бяха част от Черно море, когато тимът спечели бронзовите медали през сезон 2008/09. Какалов се оплака, че още не си е получил половината премия за третото място тогава. За бронзовите медали босовете на "моряците" обещали по 5000 лева на човек, но Какалов взел само 2500 лева. „Когато напусках, шефовете ми обясниха, че на този етап не могат да ми дадат тези пари и аз им влязох в положението. Времето обаче си мина, а аз пари не получих. Отписал съм тази сума. Иначе като цяло ръководството бе много коректно с мен през целия период, в който бях в клуба. Дори ми свършиха една частна услуга, която бе по техните възможности, за което съм им много благодарен. Ако мога да се върна някой ден да играя отново за Черно море, ще бъда радостен“, сподели Какалов.

Последният не скри своето учудване как може да не е бил закупен в отбора от Динамо (Минск), след като е решил няколко ключови мача със своите попадения. Атрактивният футболист разкри също, че е заровил томахавката с треньора Велизар Попов, с който влезе в скандал преди напускането си. „Чухме се по телефона и той ми обясни, че не е било негово решението да не ме пуска като титуляр. Намекна, че шефовете са му заповядали да не играя. Щом и Никола Домакинов го е казал в интервю, че треньорът в Черно море е безгласна буква, значи може и да е така. Когато напусках, не ми бе обявена причина защо не искат да ме закупят. Нито съм имал проблеми с дисциплината, нито нищо подобно“, каза нападателят.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Re: Какалов се жалва от Кривия: Само крещеше и ни обиждаше

Мнениеот morqche » 23 фев 2011 13:38

ако не беше този човек нямаше да играем с ПСВ :) можем само да му благодарим визирам (какала) кривия няма кво да го коментирам, не е първият от който разбирам къв характер е Сашо, жалко наистина, че не го взехме но нали си имаме ръководство то да му мисли!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 фев 2011 14:00

"Ако мога да се върна някой ден да играя отново за Черно море, ще бъда радостен“, сподели Какалов.
Може да не е самата техника, но сетете се колко завързани мачове ни реши. Например със Спартак и Сливен, а това са цели 6 точки само от там. Дори той е много по-добре от двете 0 в момента напред.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 23 фев 2011 15:51

За Какалов - никога,ама наистина никога през живота си няма да забравя онзи страхотен гол от странична ножица в Сливен в 93 минута,не съм се радвал по-дивашки на гол през живота си като тогава :lol: .Тези 3 точки ни спечелиха медала,дадаха ни спокойствие преди мачът на живот и смът седмица по-късно когато посякахме и ЦСКА.

За Кривия - продължавам да мисля,че караниците му имаха благотворен ефект върху отбора.Той се караше само на по-опитните,никога не е крещял на Шабленския,Сашко,Тошко.Рано или късно обаче беше логично да се приключи с това,надявам се Ратников да го наследи в попрището с пасовете и головете :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 23 фев 2011 17:19

Още като си спомня гола на Какалов в Сливен и............... нямаше такъв момент,честно!
Невероятен оргазъм, като се замисля май най-много се радвах на този гол,от всички !
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 23 фев 2011 17:31

В Сливен наистина беше страхотно!!!Няма такова удоволствие!Щеше да ми се пръсне сърцето!И сега като се сетя...беше много гот.Дано отново да изпитваме подобни радости.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 23 фев 2011 18:17

разкри също, че е заровил томахавката с треньора Велизар Попов, с който влезе в скандал преди напускането си. „Чухме се по телефона и той ми обясни, че не е било негово решението да не ме пуска като титуляр. Намекна, че шефовете са му заповядали да не играя. Щом и Никола Домакинов го е казал в интервю, че треньорът в Черно море е безгласна буква, значи може и да е така.

поне вече може да сме сигурни защо залагат на треньори анонимници, дано ръководството даде шанс на намиращия се в отлична форма Ратников, че досега го пренебрегхваха
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 23 фев 2011 18:33

Абе треньор трябва,какви са тия ръководството..как искаме резултати после
А за Кривия нищо лошо не трябва да говорим за него само хубави работи..

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 23 фев 2011 22:04

morqche написа:ако не беше този човек нямаше да играем с ПСВ :) можем само да му благодарим визирам (какала) кривия няма кво да го коментирам, не е първият от който разбирам къв характер е Сашо, жалко наистина, че не го взехме но нали си имаме ръководство то да му мисли!!!

А ти мислиш ли ,че ако не беше Кривия щяхме да играем с ПСВ и Щутгарт? Аз лично ще съм му благодарен до като съм жив за спечелените медали и битките в УЕФА.А на по-младите ще пожелая да гледат на Тича подобен лидер- виртуоз и да спечелим пак медали.Само да не ги чакат още 36 години.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 24 фев 2011 00:43

зеленобелия написа:
morqche написа:ако не беше този човек нямаше да играем с ПСВ :) можем само да му благодарим визирам (какала) кривия няма кво да го коментирам, не е първият от който разбирам къв характер е Сашо, жалко наистина, че не го взехме но нали си имаме ръководство то да му мисли!!!

А ти мислиш ли ,че ако не беше Кривия щяхме да играем с ПСВ и Щутгарт? Аз лично ще съм му благодарен до като съм жив за спечелените медали и битките в УЕФА.А на по-младите ще пожелая да гледат на Тича подобен лидер- виртуоз и да спечелим пак медали.Само да не ги чакат още 36 години.

Нямах предвид като играч, а като характер, затова го възприемам като лайно а не като някаква легенда и никога няма да си променя решението!!! заради него отпаднахме от ПСВ ако не помниш!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”