Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот Old_death » 15 апр 2009 09:01

Не ми се четат всички коментари в темата.
Само ще кажа, че според мен не биваше да надигаме толкова вой за реферите. Нямаше смисъл, само си удряме по реномето по този начин, още повече, че няма никакъв шанс да се проени нещо. А Момиров въобще не заслужава да коментираме изказванията му. Както казва Кокала... "Кой е този Момиров?" ( той го каза за Дуци, аз малко го перефразирах).

Това мнение е може би най-близо до истината.От началото на пролетният сезон сте заревали за щяло и нещяло стещу съдиите,а после се чудите от реакцията на шефът им!Тук му е мястото да обърна внимание и на работата на журналистите от ГОНГ.Направо се уляха.Не зная дали тенденциозно с цел нагнетяване на напрежението бяха променили първоначалния вид на съобщението.Просто не им прави чест като журналисти :oops:

А кой е тоя кокала :o :o :o
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Evchi
Контакти:

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот Evchi » 15 апр 2009 09:42

Govedata sa Nomer 1 написа:Сравни Михайлов,Цветанов,Янков,Сираков,Хубчев със Стоичкв,Трифон Иванов,Емил Костадинов,Йордан Лечков,

"едните гледаха а другите играеха" това са думи на бивш левскар

bomberman1964
Контакти:

Re: Истинскят Левскар - верен до край!

Мнениеот bomberman1964 » 15 апр 2009 09:44

levskar forever написа:Така е не трябва да се ядосваме,и да плюеме нека да видим как ще играят до края на сезона.Аз винаги съм бил на мнение,че трябва да се намери един добър тренюьор и да му се даде свобода на действие,и не след 1-2 незадоволителни резултата да го уволняват.А иначе,на мача със Шалке беше неупесуема радост,когато вкарахме гола,докато онзи тъп съдия не ни закопа.И аз искам пак да гледам такива мачове,но вече да сме им напълно равностойни без значение от противника.Само ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[color=#0000FFИЗВИНЯВАЙ НЕ МОГА ДА НЕ ДОУТОЧНЯ ... ИСТИНАТА Е ДОКАТО ОНЯ ПЕДАЛ НЕ НИ ЗАКЛА....][/color]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 15 апр 2009 09:58

sedem_!_dva написа:
RedForever написа:Коефициента е въведен от скоро и не е точното мерило! Статистиката от мачовете в Европа показва кой кой е в Европа! Сега познай кой е единственият български отбор все още с положителен баланс в евротурнирите! От както въведоха коефициента ЦСКА играха с по-силни отбори от Левски и е нормално да им е по-малък, а и все пак сините извадиха лудият късмет и стигнаха до 1/4 финал! Няма да е морално ако кажете, че не сте имали късмет. Искам да подчетая, че тогава левски играеше много приятен футбол, но все пак късмета беше на тяхна страна!!!

А знаеш ли защо ЦСКА играе с по-силни отбори, а Левски винаги е поставен в жребия в предварителните кръгове... Да не мислиш, че от УЕФА просто така им дават на Левски по-леки противници, ама кво ти приказвам аз, то за да напишеш тази глупост значи не ги разбираш много много. И какъв е този луд късмет на Левски до 1/4 финала, елеминираш Оксер(1/2 финалист от миналата година в турнира), после в най-тежката група с Марсилия, ЦСКА М(носител на купата), Херенвеен(с Хунтелар, Самарас и още няколко известни играчи), Динамо Б(отстранил Евертън след победа с 5:1 и то играем само 3 седмици след тази победа с тях), след групите отбори отпаднали, като 3-ти в групите си от ШЛ- Артмедия и Удинезе, на 1/4 финала спрени от Райли с/у Шалке... Какъв е този луд късмет в една поредица от 12 мача, айде в един, два, три, четири късмет, ама в 12 ми се струва граничещо с фантастиката. Айде помисли си по това и после пак пиши глупости, защото не ви беше леко тогава знам...по наблюдения в/у приятели, фенове на ЦСКА. :D

Ама нищо, вие продължавайте да се радвате на загубите на Левски в Европа и тук там някоя победа с/у силен отбор на реванша без значение на 5-6 години. :D

Когато умаловажаваш успехите на друг, защо очакваш от него да признае вашите???
Да направихте един пробив в Европа, каде с късмет, каде с умения.....и изведнъж най-велики на земята....Но успехите на ЦСКА независимо кога са постигнати нямат никаква стойност...евала
И когато пишеш така пояснително "...ЦСКА М(носител на купата), Херенвеен(с Хунтелар, Самарас и още няколко известни играчи), Динамо Б(отстранил Евертън след победа с 5:1 и то играем само 3 седмици след тази победа с тях)..." явно много държиш да покажеш нещо, колко е бил силен отбора с който сте играли - ЦСКА (М) НОСИТЕЛИ НА КУПАТА НА УЕФА....браво почетна загуба от тях, но ако аз напиша "когато победихме ЛИВЪРПУЛ (актуален носител на КЕШ)" за тебе е само причина да се подиграваш......

ms1914
Контакти:

Мнениеот ms1914 » 15 апр 2009 09:59

Само Левски .В петък всички в Ловеч да ги подкрепим. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 15 апр 2009 10:09

eMs1 написа:
sedem_!_dva написа:А знаеш ли защо ЦСКА играе с по-силни отбори, а Левски винаги е поставен в жребия в предварителните кръгове... Да не мислиш, че от УЕФА просто така им дават на Левски по-леки противници, ама кво ти приказвам аз, то за да напишеш тази глупост значи не ги разбираш много много. И какъв е този луд късмет на Левски до 1/4 финала, елеминираш Оксер(1/2 финалист от миналата година в турнира), после в най-тежката група с Марсилия, ЦСКА М(носител на купата), Херенвеен(с Хунтелар, Самарас и още няколко известни играчи), Динамо Б(отстранил Евертън след победа с 5:1 и то играем само 3 седмици след тази победа с тях), след групите отбори отпаднали, като 3-ти в групите си от ШЛ- Артмедия и Удинезе, на 1/4 финала спрени от Райли с/у Шалке... Какъв е този луд късмет в една поредица от 12 мача, айде в един, два, три, четири късмет, ама в 12 ми се струва граничещо с фантастиката. Айде помисли си по това и после пак пиши глупости, защото не ви беше леко тогава знам...по наблюдения в/у приятели, фенове на ЦСКА. :D

Ама нищо, вие продължавайте да се радвате на загубите на Левски в Европа и тук там някоя победа с/у силен отбор на реванша без значение на 5-6 години. :D

Когато умаловажаваш успехите на друг, защо очакваш от него да признае вашите???
Да направихте един пробив в Европа, каде с късмет, каде с умения.....и изведнъж най-велики на земята....Но успехите на ЦСКА независимо кога са постигнати нямат никаква стойност...евала
Но когато пишеш така пояснително "...ЦСКА М(носител на купата), Херенвеен(с Хунтелар, Самарас и още няколко известни играчи), Динамо Б(отстранил Евертън след победа с 5:1 и то играем само 3 седмици след тази победа с тях)..." явно много държиш да поясниш нещо, колко е бил силен отбора с който сте играли, ето ЦСКА (М) НОСИТЕЛИ НА КУПАТА НА УЕФА....браво почетна загуба от тях, но ако аз напиша ЛИВЪРПУЛ (актуален носител на КЕШ), за тебе е само причина да се подиграваш......

Ама аз не умаловажавам успехите преди 1989 година на ЦСКА, независимо как са били постигнати и с какви играчи са били в отбора(почти целия национален отбор). Факт е, че имате по една победа с/у голям европейски отбор на 5-6 години в мач без значение след падането на комунизма. Защо като бяхте толкова силни не бихте Ливърпул тук в София в първия мач, защо не си напълнихте даже и стадиона на който играхте, а имаше 17000 :oops: ...въпроси и за тебе да помислиш. Частичен успех е да биеш Байер и да влезнеш в групите на УЕФА и с това се изчерпва всичко постигнато от ЦСКА в Европа за последните 10 години, тук там някоя победа с/у Бешикташ, Стяуа и нищо друго, както успех е и да биеш Ливърпул в реванша след като те са те били с 3:1 в София, но той не може да се сравнява изобщо с постигнатото от Левски в Европа в последните 10 години, никой не казва, че Левски е най-велик на земята, а просто че в момента Левски е най-добрия БГ отбор като излезне в Европа, въпреки загубите от Тампере, БАТЕ, Жилина и Беверен, което говори още по-лошо за другите ни представители.
NON MOLLARE MAI

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 15 апр 2009 10:34

Всеки уважащ себе си левскар ще подкрепя отбора в този тежък мач. Аз лично с още 4 приятели ще бъда на стадиона и ще скандирам "Само ЛЕВСКИ". И ще го правя, защото отбора не се идентифицира с Батков, Велев, Боримиров, Мъри или Наско, а защото е ЛЕВСКИ!!! Боли ме, когато губим и то по такъв начин, както миналия кръг, но трябва да подкрепим момчетата и да гоним титлата и купата до последно. И да се надяваме, че някои хора ще се осъзнаят до края на сезона и ще се вземат адекватни мерки!

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 15 апр 2009 10:47

ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа......бях изписал целия прозорец с подробен отговро, но без да искам дадох back и всичко замина.........

Нямам сили да обяснявам пак подробно какво бях написал (за всеки ваш мач сравнен с някой наши, умаловажих ви успехите ;) и т.н. ), но мисълта ми беше, че и двата ни отбора са слабаци в Европа и няма смисъл да спорим.....ние нямаме класиране на пролет от незнам си кога......вие нямате победа от горе-долу 3 години.......ЗАКАКВО СПОРИМ ??

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот angelov » 15 апр 2009 11:03

Old_death написа:
Не ми се четат всички коментари в темата.
Само ще кажа, че според мен не биваше да надигаме толкова вой за реферите. Нямаше смисъл, само си удряме по реномето по този начин, още повече, че няма никакъв шанс да се проени нещо. А Момиров въобще не заслужава да коментираме изказванията му. Както казва Кокала... "Кой е този Момиров?" ( той го каза за Дуци, аз малко го перефразирах).

Това мнение е може би най-близо до истината.От началото на пролетният сезон сте заревали за щяло и нещяло стещу съдиите,а после се чудите от реакцията на шефът им!Тук му е мястото да обърна внимание и на работата на журналистите от ГОНГ.Направо се уляха.Не зная дали тенденциозно с цел нагнетяване на напрежението бяха променили първоначалния вид на съобщението.Просто не им прави чест като журналисти :oops:

А кой е тоя кокала :o :o :o

Съгласен съм и с двете мнения. Но след като е шеф на съдиите, Момиров няма право да се изказва толкова "фенски", независимо дали за чуждите или за нашите съдии.

vlade
Контакти:

Re: Велев: Отдавна исках Хаздай в щаба си

Мнениеот vlade » 15 апр 2009 11:06

Същия си като на картинката :lol: :lol: :lol: Айде марш в гетото да те плющят в беззъбата уста :lol:[/quote]

ох , кееф ... :D и щаба ви само от кокали и бисери да е :lol:

Върни се в “Архив”