Честита победа...
GNRforever, ако мислиш да продължаваш да пишеш такива глупости, ще те помоля изобщо да не си правиш труда, защото почва да ми писва от твоя негативизъм.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
QniMadrid написа:Колкото и да е странно иска ми се Игуаин да е в игра
velez написа:Това което силно ме притеснява е, че Кр.Роналдо няма един силен мач тогава когато е било напечено или срещу наистина силен противник - говоря за ШЛ или за мач срещу Барселона ( В същото време не помня слаб мач на Меси срещу силен отбор).
velez написа:Това което силно ме притеснява е, че Кр.Роналдо няма един силен мач тогава когато е било напечено или срещу наистина силен противник - говоря за ШЛ или за мач срещу Барселона ( В същото време не помня слаб мач на Меси срещу силен отбор). Йозил и Ди Мария се позагубиха вчера - явно им липсва опит, Пепе и С.Рамос са изключително рискови защитници, Карвалъо е вече на годинки, Кедира е доста муден, Адебаъор още не е свикнал с отбора, а така дълго чакания от повечето фенове Игуаин е може би няй яловия нападател в историята на Р.Мадрид с изключение на Оуен или Бензема да речем....въпреки всичко не виждам как Лион би вкарал повече от 1 гол в Мадрид, а съм убеден, че ще получи поне 2-3, но това е за мене е програмата максимун - четвъртфинал.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:velez написа:Това което силно ме притеснява е, че Кр.Роналдо няма един силен мач тогава когато е било напечено или срещу наистина силен противник - говоря за ШЛ или за мач срещу Барселона ( В същото време не помня слаб мач на Меси срещу силен отбор). Йозил и Ди Мария се позагубиха вчера - явно им липсва опит, Пепе и С.Рамос са изключително рискови защитници, Карвалъо е вече на годинки, Кедира е доста муден, Адебаъор още не е свикнал с отбора, а така дълго чакания от повечето фенове Игуаин е може би няй яловия нападател в историята на Р.Мадрид с изключение на Оуен или Бензема да речем....въпреки всичко не виждам как Лион би вкарал повече от 1 гол в Мадрид, а съм убеден, че ще получи поне 2-3, но това е за мене е програмата максимун - четвъртфинал.
Че ти направо отписа отбора. По твоята логика за всеки играч, от който и да е отбор, може да се каже по нещо негативно и да изкараме дори Барса слабак.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта