Олимпик Лион - Реал Мадрид - 1:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Олимпик Лион - Реал Мадрид - 1:1 FT
Закономерен резултат според мен
Гледах мача Реал създаде повече положения и като цяло търсеше повече гола(двете греди
) ,но уви така е във футбола едно струпване пред наказателното поле,изпуснаха Гомис и остави за мен 1% интрига за реванша.... С оглед предишни визити на Реал на тоя стадион резултата е много добър,в реванша нещата ще стоят по друг начин
Лион ще трябва да атакува,а бързите футболисти на Реал ще трабва само да си изчакат шансовете за контри
За мен лично Реал М е на четвъртфинал 
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
[center]Белите винаги продължават след 1:1 навън в първия мач[/center]
В 8 случая до този момент Реал е завършил при този резултат и неизменно след това е елиминирал съперника си
Резултатът 1:1 на „Жерлан” определено прави Реал Мадрид фаворит в битката с Лион. Испанците са домакини в реванша, а могат да бъдат подкрепени и от статистиката, която показва, че при такъв резултат в първия двубой като гост, тимът неизменно продължава напред.
До този момент това се е случило в 8 случая в евротурнирите, като всеки път след това отборът е успял да победи на „Бернабеу” и да продължи.
За първи път бе през сезон 1967/68, когато в турнира на шампионите испанците бият Аякс с 2:1 и продължават. През 1982/83 е победен Интер също с 2:1. Следва 2:1 над ПСВ Айндховен (1988/89), 1:0 над Сигма Оломоуц (1991/92), 4:0 над Политехника Тимишоара (1992/93), 3:0 над Тирол (1993/94), 3:0 над Байер Л (1997/98) и 1:0 Байерн (2003/04).
Трябва да се отбележи, че след 3 поредни загуби без отбелязан гол на стадиона на Олимпик попадението на Карим Бензема определено може да бъде прието изключително положително в лагера на Реал.
В същото време в Лион пък не могат да бъдат особено щастливи от крайния развой, защото в 4 случая до този момент отборът е завършвал при такъв резултат в домакински мач от елиминации и нито веднъж не е успял да продължи в следващата фаза.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Дано поне Пянич играе като титуляр в реванша, след неговото влизане играта на Лион коренно се промени, а и той изпълни фала тип Жуниньо при гола за Лион, все пак го е учил именно един от най-големите изпълнители на фалове
но Пюел е страхлив треньор, предпочете да играе с два дефанзивни халфа...На реванша ще е тежко, шансовете на Лион при такъв резултат от първия мач са минимални, още повече, че Бастош пропуска реванша, а Лисандро Лопес не е ясно до кога ще отсъства, все пак трябва да се борят до край пък каквото стане, нищо не губят, като не се получи, догодина пак
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
sl321 съгласен съм напълно за Марсело,че трябваше да играе вместо Арбелоа. Относно мнението ти,че трябвало да играем с трима дефанзивни халфа и да чакаме на контри, аз лично съм на друга позиция. Лион играеха изключително прибрани,имаше моменти,когато се защитаваха с по 7-8 футболисти. Тяхната стратегия беше да не получат гол,а напред каквото се получи, дори съм сигурен,по начина по-който играха, че и 0:0 е влизало в техните сметки . При това положение, ако играехме с трима дефанзивни халфа трудно щяхме да се справим с тяхната сгъстена отбрана . Лион за целия мач най-чистото им положение беше при грешката на Касийяс, аз нямам спомен за друга ситауция. Като цяло смятам,че отборът който владееше повече топката, отправи повече удари(а и греди), търсеше повече победата и т.н. е Реал Мадрид. Надявам се на 16 март, на Бернабеу да имаме вече мъничко късмет, съдиите(особено страничните) да си носят очила . Всичко останало играчите си го имат. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Madridist написа:sl321 съгласен съм напълно за Марсело,че трябваше да играе вместо Арбелоа. Относно мнението ти,че трябвало да играем с трима дефанзивни халфа и да чакаме на контри, аз лично съм на друга позиция. Лион играеха изключително прибрани,имаше моменти,когато се защитаваха с по 7-8 футболисти. Тяхната стратегия беше да не получат гол,а напред каквото се получи, дори съм сигурен,по начина по-който играха, че и 0:0 е влизало в техните сметки . При това положение, ако играехме с трима дефанзивни халфа трудно щяхме да се справим с тяхната сгъстена отбрана . Лион за целия мач най-чистото им положение беше при грешката на Касийяс, аз нямам спомен за друга ситауция. Като цяло смятам,че отборът който владееше повече топката, отправи повече удари(а и греди), търсеше повече победата и т.н. е Реал Мадрид. Надявам се на 16 март, на Бернабеу да имаме вече мъничко късмет, съдиите(особено страничните) да си носят очила . Всичко останало играчите си го имат.
чак на 16-ти март ли е реваншът
---------------------------------------
Да, реваншите са след три седмици. 
- options_1912
- Контакти:
Много време имаме да чакаме за реваншите... Ако беше след 2 седмици супер а то се оказа 3.. 

Всичко е направено заради телевизиите и излъчването на мачовете. За мен лично дори реваншите трябва да са след седмица, две са много, а за три няма какво да говорим. 
-
GNRforever
Ами така е ,защото първо ще минат реваншите на тези от миналата седмица и после тези от тази,да може да гледаме повече мачове 
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
GNRforever написа:Ами така е ,защото първо ще минат реваншите на тези от миналата седмица и после тези от тази,да може да гледаме повече мачове
Не съм много сигурен но мисля че раваншите от мачовете от тази седмица са след 2 а от миналата след 3
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100