Кой е най-великият футболен отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Кой е най-великият футболен отбор?

Мнениеот unist_gp » 23 фев 2011 14:08

Борусиа Дортмунд

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 23 фев 2011 14:10

Madridist написа:Според мен лично подобна класация е най-малкото неточна и субективна. Първо,защо липсва отбора на Аякс от 70-те,който е създал "тоталния футбол" и е променил тази игра завинаги. Второ, всеки един отбор е носил романтиката на своето време и не виждам как може да се сравнява тима на Унгария от 50-те с този на Милан от края на 80-те или сегашната Барселона. Трето, винаги съм казвал,че за всеки един фен неговият отбор си е най-великия без значение колко титли е спечелил и как играе. Като цяло такива класации- "За най-велик отбор ?", "Най-велик футболист" и т.н. за мен са си абсолютно излишни и субективни. И не доказват нищо на никой. Освен журналистите да си пълнят страниците на вестниците ;)

:!: :!: :!:

Офтопик:

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 23 фев 2011 14:12

Madridist написа:Според мен лично подобна класация е най-малкото неточна и субективна. Първо,защо липсва отбора на Аякс от 70-те,който е създал "тоталния футбол" и е променил тази игра завинаги. Второ, всеки един отбор е носил романтиката на своето време и не виждам как може да се сравнява тима на Унгария от 50-те с този на Милан от края на 80-те или сегашната Барселона. Трето, винаги съм казвал,че за всеки един фен неговият отбор си е най-великия без значение колко титли е спечелил и как играе. Като цяло такива класации- "За най-велик отбор ?", "Най-велик футболист" и т.н. за мен са си абсолютно излишни и субективни. И не доказват нищо на никой. Освен журналистите да си пълнят страниците на вестниците ;)

Ако говорим то това винаги е било Реал с 9 КЕШ няма две мнения по въпроса,но самата класация както каза липсват доста тимове,като този на Аякс както спомена. Отбора на Германия и Италия също.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 фев 2011 14:17

Ако говорим за най-титулуван отбор в ШЛ е така, но под най-велик е такъв единствено за феновете на Реал Мадрид. За един фен на Атлетик Билбао или Севиля по-велик клуб от техния няма на света и това си е напълно нормално. Както за всяка майка,нейното дете си е най-хубаво, така и при феновете,неговия любим отбор си е най-велик. ПОДЧЕРТАВАМ, истинските фенове, а не тези вятърни мелници,които днес са за Реал, утре стават за Манчестър Юнайтед,после са за Барса,защото взели ШЛ и т.н. 8-)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 фев 2011 14:51

Ливърпул ;)

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 23 фев 2011 14:53

Бразилия с Пеле и Гаринча

Сашо Александров
Контакти:

Мнениеот Сашо Александров » 23 фев 2011 14:56

A попринцип по-титли и купи не трябва ли Реал да е най-великият отбор в света?! И няма ли някаква такава класация?!

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 23 фев 2011 15:28

Надявам се след тази година официално да е Барселона... но по-вероятно е да си остане Реал. Не знам защо не сте ги сложили от 1999 до 2003 - невероятен отбор.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Върни се в “Футбол - Свят”