Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1

Мнениеот sedem_!_dva » 14 апр 2009 23:52

RedForever написа:Коефициента е въведен от скоро и не е точното мерило! Статистиката от мачовете в Европа показва кой кой е в Европа! Сега познай кой е единственият български отбор все още с положителен баланс в евротурнирите! От както въведоха коефициента ЦСКА играха с по-силни отбори от Левски и е нормално да им е по-малък, а и все пак сините извадиха лудият късмет и стигнаха до 1/4 финал! Няма да е морално ако кажете, че не сте имали късмет. Искам да подчетая, че тогава левски играеше много приятен футбол, но все пак късмета беше на тяхна страна!!!

А знаеш ли защо ЦСКА играе с по-силни отбори, а Левски винаги е поставен в жребия в предварителните кръгове... Да не мислиш, че от УЕФА просто така им дават на Левски по-леки противници, ама кво ти приказвам аз, то за да напишеш тази глупост значи не ги разбираш много много. И какъв е този луд късмет на Левски до 1/4 финала, елеминираш Оксер(1/2 финалист от миналата година в турнира), после в най-тежката група с Марсилия, ЦСКА М(носител на купата), Херенвеен(с Хунтелар, Самарас и още няколко известни играчи), Динамо Б(отстранил Евертън след победа с 5:1 и то играем само 3 седмици след тази победа с тях), след групите отбори отпаднали, като 3-ти в групите си от ШЛ- Артмедия и Удинезе, на 1/4 финала спрени от Райли с/у Шалке... Какъв е този луд късмет в една поредица от 12 мача, айде в един, два, три, четири късмет, ама в 12 ми се струва граничещо с фантастиката. Айде помисли си по това и после пак пиши глупости, защото не ви беше леко тогава знам...по наблюдения в/у приятели, фенове на ЦСКА. :D

Ама нищо, вие продължавайте да се радвате на загубите на Левски в Европа и тук там някоя победа с/у силен отбор на реванша без значение на 5-6 години. :D
Последна промяна от sedem_!_dva на 14 апр 2009 23:56, променено общо 1 път.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 14 апр 2009 23:53

Защо се карате,след като всичките ни отбори са много слаби :(
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Govedata sa Nomer 1

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 15 апр 2009 00:05

левски са просто номер 1..и то в световен мащаб,не само европейски :lol:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот L_Messi » 15 апр 2009 00:24

Deliba6 написа:
L_Messi написа:И какво те кара да поставяш Вуцов светлинни години пред Кокала?! Та той за толкова години е постигнал колкото и Кокала за няколко месеца - едно голямо нищо.

Елементарно! Играта на отборите, които помня че водеше - "Спартак" /Пл/, "Черно море", "Калиакра"...

Ми дай тогава да вземем Наджи Шенсой. Като гледам как играят Пирин, той повече заслужава да ни е треньор от Вуцов.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!

Мнениеот L_Messi » 15 апр 2009 00:41

kartago написа:Смаш, не съм сигурен точно в кои мачове го гледах ( мисля че, Черноморец - Локо Пд и Славия - Сливен ), много добро впечатление ми направи като съдия ! Остави отборите да играят, не се свиреше всяко "препъване" с топката, абе не накъсваше играта, макар че, не крия, много скептично гледах на него след шоуто, но той приятно ме изненада! Дано не се наака и да остави отборите да игратя, и двата отбора могат!

Аз пък го гледах в мача Локо Мездра - ЦСКА и не ми направи добро впечатление с отменения гол на Котев и измислената дузпа за ЦСКА. На мача Славия - Сливен също направи доста грешки. Едва ли ще издържи в Ловеч, но дано поне грешките му да са 50:50 ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 апр 2009 00:54

simoarmeeca написа:Просто тъпотиите на сините фенове нямат граници
ЦСКА не е известен с 1 сезон в които показва класа и друг с касмет ( киево )
Най-известния БГ отбор е ЦСКА!! Най-големите успехи на Б-я се дължат на цскари ( 1994 - пенев стойчков , Костадинов )
а за отбора просто нема смисал да коментирам навярно вс знаят с какво е известен и какво е постигал и ще постига :!: :!: :!: :!:

Пенев-94? нещо се бъркаш ;) Аз пък ще ти кажа-Михайлов,Цветанов,Янков,Сираков,Хубчев? 4 човека от Левски,ето ти ги най-големите успехи ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Govedata sa Nomer 1

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 15 апр 2009 01:14

Сравни Михайлов,Цветанов,Янков,Сираков,Хубчев със Стоичкв,Трифон Иванов,Емил Костадинов,Йордан Лечков,

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 15 апр 2009 02:04

Аз пък имам добро мнение за него като съдия. И за жена му също! :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 апр 2009 05:55

Дано не развали срещата само, че рядко се дава шанса на млад рефер за такива срещи с такъв заряд. :roll:

Върни се в “Архив”