[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)
Д-р Генов ще свири мача... Дано успее да се справи и да няма ощетени.
Колко мача сме играли срещу цска на Герена и колко от тях сме спечелили?
- bigbonusprize
- Контакти:
|Georgi написа:Колко мача сме играли срещу цска на Герена и колко от тях сме спечелили?

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Ред е на 7:0 

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
- housestyle
- Контакти:
4:2 (Dembele-2,Yovov,Miliev) 

Последна промяна от Дъстли Мюлдер на 23 фев 2011 00:12, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!
Причина: Пиши на кирилица!
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Re: Искаме си дербито!
delqnski47 написа:Наистина,много са скучни вечните дербита последно време!Двата отбора играят предпазливо и се получават някви мизерни резултати!1:0,0:1,0:0!?!
На Герена искам мач с много голове и от двата отбора!3:3,3:4,3:2,4:4!Ей това искат всички!
Абсолютно съгласен ... един паметен мач да стане .. успех и на двата отбора, но в крайна сметка 2-1 за Левски

За съжаление и аз съм убеден, че розавелковците ще паркират не само клубния автобус, но и няколко сметопочистващи камиона пред вратата. Последствията са ясни - труден мач, измъчен и с малко голове. За съжаление.
Честно казано ужасно ми е писнало от подобни изпълнения
Или единия, или другия отбор повече ще ги е страх да не загубят, отколкото ще имат хъс да спечелят. Не си спомням свестен мач от години...
Дано да вкараме ранен гол, играта да се отвори, да има голове и интрига!
Предполагам 2:1, но ми се иска поне 4:1
Честно казано ужасно ми е писнало от подобни изпълнения

Дано да вкараме ранен гол, играта да се отвори, да има голове и интрига!
Предполагам 2:1, но ми се иска поне 4:1

Нито ние сме много силни, нито пък те чак толкова слаби. Ако играят открито ще ги бием без проблем. Но те не са глупави така, че очаквам затворена игра, а ние как играем срещу сгъстена защита знаем всички. Очаквам много тежък мач. Ако вкараме бързо съм оптимист, но ако се закучи може и да плачеме накрая при някоя контра като се оголим. А при нашите тролеи в защита как ще го хвант Делчо Спасов не знам, добре, че е смотан.
-
- Контакти:
Моят предполагаем резултат 2:1 набира популярност..да видим.
Позволявам си да,предположа,че Тасевски ще вкара единия гол...В събота ще стане ясно. 
Има информация,че не е сигурно прякото предаване по телевизията на мача.Дано не е така-не всички могат да отидат а стадиона.Аз щях да ходя,обаче нещо се разболях...
Много лошо,ако не го дават.

Има информация,че не е сигурно прякото предаване по телевизията на мача.Дано не е така-не всички могат да отидат а стадиона.Аз щях да ходя,обаче нещо се разболях...

Колкото и да ми е неприятно,трябва да отбележа ,че цска не са толкова слаби,колкото изглеждат или поне ,колкото ни се иска.Напротив,особено във фаза защита са много компактни и трудно им се вкарват голове-напред е малко,каквото стане ,но могат да ни изненадат.Ясно е,че в тези мачове има голямо значение и това как ще се влезе в мача,кой ще има късмет,шанс,миг или каквото и да е...
Единствиното,което според мен определено накланя везните в наша полза е ,че мача е на Г.Аспарухов-факт,който съвсем не е за подценяване-все пак всички знаем как играхме първия сезон домакинските и как гостуващите мачове.
Успех,левскари!
Прогноза 1-0
Единствиното,което според мен определено накланя везните в наша полза е ,че мача е на Г.Аспарухов-факт,който съвсем не е за подценяване-все пак всички знаем как играхме първия сезон домакинските и как гостуващите мачове.
Успех,левскари!
Прогноза 1-0