"Сините Акули" свикват годишно отчетно събрание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: "Сините Акули" свикват годишно отчетно събрание
Христо, мисля, че определението за анонимните алкохолици го каза той поради тази причина - иска да се върне стария облик на агитката и да не ни "бъзикат" всякакви отборчета, че сме платени фенове и прочие... Не мисля, че е искал да се заяжда и както каза ти, бургазлии си обичаме и двата отбора. Аз лично си купувам карта началото на месеца (заплатено време), така че кажете къде сте да взема до вас 
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: "Сините Акули" свикват годишно отчетно събрание
Bourgas написа:Христо, мисля, че определението за анонимните алкохолици го каза той поради тази причина - иска да се върне стария облик на агитката и да не ни "бъзикат" всякакви отборчета, че сме платени фенове и прочие... Не мисля, че е искал да се заяжда и както каза ти, бургазлии си обичаме и двата отбора. Аз лично си купувам карта началото на месеца (заплатено време), така че кажете къде сте да взема до вас
Блок 20
[center]
[/center]
Converse написа:grud написа:Converse написа:Еййй, тва че е в понеделник е много лошо ! Много хора няма да могат да дойдат ( може би и аз )
Абе хора, пише за общо събрание на 19.02.2011 от 19ч. но това е СЪБОТА............... а не понеделник......Какво става????
Има промяна, последно събранието е на 21.02.2011.
А часа остава 19ч. така ли?
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.
Коце пак ще ти кажа че тези фенове ходят на мач от 20-30 години не можеш просто да кажеш тия да се махат защото така ще си останеш сам.ако ми посочиш агитка която ходи с костюми и вратовръзки на мач ...това му е хубавото на футбола че можеш да отидеш и да викаш колкото си искаш.само че ти ходиш в ложата и там се изправяш само за гол,това не е опера или театър.новото поколение ще дойде поне след 5-6 години,повечето от старите фенове са или семейи или някъде забутани и на стадиона идват като анонимници някъде сред пенсионерите със семки,и аз понеже съм анонимен алкохолик ще пея час и половина,така ли???отстрани е много лесно да се приказва.не една агитка един човек няма да видиш такъв за каквито ти говориш.
ПО-ДОБРЕ КОРЕМ ОТ БИРА, ВМЕСТО ГЪРБИЦА ОТ работа
Много се радвам за коментарите , това означава , че все пак е провокирано мисленето на част от хората . Дано това е началото на нещо хубаво .
Не виждам защо толкова се обиждат от истините някои .... а мисля , че трябва да сме по самокритични , ако искаме да вървим напред . Не е много добра идея да се живее в заблуда знам , че ако искаме да превличем млади и надъхани лъвчета трябва да се промени цялата сегашна атмосфера ....
Христо , за да изразя такова мнение има причина , но явно ти не знаеш за какво идва реч и за това се палиш така , да ли съм си купил карта.... , много интересен въпрос ми задаваш и на кой Черноморец съм фен . За мен няма стар и нов за мен Черноморец е един , аз съм негов превърженик .
Пак казвам , че се радвам ,че съм провокирал тази дискусия , само така може да се стигне до развитие , но и смного воля .
Не виждам защо толкова се обиждат от истините някои .... а мисля , че трябва да сме по самокритични , ако искаме да вървим напред . Не е много добра идея да се живее в заблуда знам , че ако искаме да превличем млади и надъхани лъвчета трябва да се промени цялата сегашна атмосфера ....
Христо , за да изразя такова мнение има причина , но явно ти не знаеш за какво идва реч и за това се палиш така , да ли съм си купил карта.... , много интересен въпрос ми задаваш и на кой Черноморец съм фен . За мен няма стар и нов за мен Черноморец е един , аз съм негов превърженик .
Пак казвам , че се радвам ,че съм провокирал тази дискусия , само така може да се стигне до развитие , но и смного воля .
Една молба имам - може ли всеки, който е бил да каже впечатления, идеи и прочие?
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Bourgas написа:Една молба имам - може ли всеки, който е бил да каже впечатления, идеи и прочие?
Бях там... мнението ми е повече от противоречиво.... Дечо го знам много отдавна - бягаше от работа (като докер на пристанището) за да гледа мачовете и никога не е правил впечатление с нещо смислено или оригинално... и няма нищо общо с т.н. "английски сектор" . Безкрайно се изненадах че е бил а още повече и го преизбраха за председател на фен клуба!?
А от новите момчета които избраха се забеляза известна доза креативност, може пък да успеят да развият фенската маса.Ако ги интересува мнението ни и с нещо да помогнем .... предполагам никой няма да откаже помощ... НО В ЗАЛАТА ИМАШЕ И МОМЧЕТА ЗА КОИТО ФУТБОЛА И ФЕНОВЕТЕ СА НЕЩО ОТ ДРУГО ЕСТЕСТВО.... само се наливаха с бира и репликираха всички без нищо градивно само да имаш търпение да ги слушаш. То не бяха проблеми с картите (независимо че им ги предлагат на супер цена 48лв. ), с билетите при гостуванията, масовите прояви на фен клуба, членския внос (доколкото разбрах 5лв. на месец) не си го плащат редовно ...и продължаваха да се наливат с бира.... Разбрах защо нещата във фен клуба не вървят, както каза и водещия - Цацата- много проблеми които не могат да се променят само с приказки и алкохол.
Дано тези момчета се озъзнаят и чрез примера си привлекат последователи ( а не като отидеш на мач да ги гледаш размазани от пиене ... или в комбинация с друго) по този начин няма да стане - на никой не му харесва камо ли да им подражават. Не знам "Черноморец" дали има нужда от такива фенове.... На времето пеехме, палехме вестници ( вместо фойерверки) е и от времена време падаше търкал... и от агитките на противника и от месната милиция и от бургаската милиция накрая.... А подобни фенове нямаше.... Ами това е!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Благодаря ти и аз съм с подобни впечатления, и аз пия алкохол, но в определени моменти трябва да се държим на положение. Дечо щом са го преизбрали хората не са помислили, че до сега щом не е променил нещо във фен клуба - имам в предвид голямо, коренно, то едва ли ще го направи и за в бъдеще. Нямам нищо лично против него, даже и на живо не го познавам, съдя по делата само... Да го направят почетен председател и да изберат някой, който умее да изслушва и държи на дисциплината, някой с респект. Много съжалявам, че не можах да дойда, имах лични проблеми, дано успея следващия път. А картите са на смешна цена, не знам какви проблеми може да има с тях...
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Сам по себе си Дечо е много свестен пич . И малкото хубави неща , които са се случили с фен клуба са благодарение на него . Той не е преизбиран , въобще няма такава точка в дневния ред . Избиран е управителен съвт , защото стария беше ..... , не искам да коментирам , че току виж някой пак ме е обявил за груб и много неподготвен в изказванията си .
А фен клубът има нужда от страхотна промяна на самия му облик . Трагичното е че точно така наречените стари фенове са тези , които не искат да има промени . На тях си им харесва да са си пияни по мачовете , да се бият в автобуса , да им безплатен входа , всъщност много малко е общото с оня легендарен Англииски сектор и точно те не желаят промените , и когато им обясни някой , че точно това е една от причините да има толкова малко нови , превлечени хора те гледат с невярващи очи .... абе най се ....
Аз се надявам , че този управителен съвет ще има воля да напрваи промените . Ясно ,че ще е трудно , но дано се получи !
Ама трябва и подкрепа и от пишещите тук , в този форум !
Виждам , че тук някой претендират с това , че са си купили карти , страхотно ама , това според мен е най - нормалното нещо , което всеки , който обича Черноморец трябва да напреви .
А фен клубът има нужда от страхотна промяна на самия му облик . Трагичното е че точно така наречените стари фенове са тези , които не искат да има промени . На тях си им харесва да са си пияни по мачовете , да се бият в автобуса , да им безплатен входа , всъщност много малко е общото с оня легендарен Англииски сектор и точно те не желаят промените , и когато им обясни някой , че точно това е една от причините да има толкова малко нови , превлечени хора те гледат с невярващи очи .... абе най се ....
Аз се надявам , че този управителен съвет ще има воля да напрваи промените . Ясно ,че ще е трудно , но дано се получи !
Ама трябва и подкрепа и от пишещите тук , в този форум !
Виждам , че тук някой претендират с това , че са си купили карти , страхотно ама , това според мен е най - нормалното нещо , което всеки , който обича Черноморец трябва да напреви .