Хм, в тая тема гледам, че полуфиналите на цецка в КЕШ станали 4, аз пък да не съм разбрал. Утре да не се окаже, че и купата са взели, ей така в суматохата? Бай дъ уей, не са били 6-7 мача, ами 3-4, в техния случай.
Иначе, по меренето на двата отбора в евротурнирите има само един показател - коефициента, донесен за страната. Колкото и да връщаме лентата назад, коефициента, донесен от Левски е равен на всички други български отбори взети заедно. Останалото е проветряване на зъбите.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- smash_the_reds
Re: Дадоха Литекс - Левски на герой на Слави Трифонов!
Едно е да свириш мачове на ЛокоПД,Сливен,Черноморец,Славия-съвсем друго е на Левски-и то като гост!!!Иска се усет,финес 

- LordVOODOO
А аз си мислех, че се иска честност! Но явно не държиш на това...

- smash_the_reds
LordVOODOO написа:А аз си мислех, че се иска честност! Но явно не държиш на това...
Това е друга тема...доста по-мащабна.

-
- Контакти:
Re: Сектор "Б": Левски е световноизвестнен клуб, просто е №1
Коефициента е въведен от скоро и не е точното мерило! Статистиката от мачовете в Европа показва кой кой е в Европа! Сега познай кой е единственият български отбор все още с положителен баланс в евротурнирите! От както въведоха коефициента ЦСКА играха с по-силни отбори от Левски и е нормално да им е по-малък, а и все пак сините извадиха лудият късмет и стигнаха до 1/4 финал! Няма да е морално ако кажете, че не сте имали късмет. Искам да подчетая, че тогава левски играеше много приятен футбол, но все пак късмета беше на тяхна страна!!!
Хахахахаах какво заглавие на темата хахахахаахахаххахахааххахахаха

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
- Evchi
- Контакти:
със ...... какво е известен?
№1 ... в какво?
До колкото знам от чужденци, Левски са известни с антифутболните си качества, с анти рекордите си и с анти..... т.н.
№1 ... в какво?
До колкото знам от чужденци, Левски са известни с антифутболните си качества, с анти рекордите си и с анти..... т.н.
Нека го проумеят че последните 10 години нищо не правят.Играят тука я ги подрпял съдията,купили го излизат в Европа не му знаят адреса и ги наичват здраво и ми се мислят за велики.На мача с Локо феновете на Левски доказаха че са най великите в БГ.Докрай стояха и пяха до последната минута а онея 70 и то при 3:1 не 3:0 айде всички групово да си ходим че да не станем за смях.Измислен отбор измислени фенове.[/quote]
Объркал си се нещо... те тия,не последните 10,а последните 20 години никой не ги е чувал!
Объркал си се нещо... те тия,не последните 10,а последните 20 години никой не ги е чувал!

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
RedForever написа:Коефициента е въведен от скоро и не е точното мерило! Статистиката от мачовете в Европа показва кой кой е в Европа! Сега познай кой е единственият български отбор все още с положителен баланс в евротурнирите! От както въведоха коефициента ЦСКА играха с по-силни отбори от Левски и е нормално да им е по-малък, а и все пак сините извадиха лудият късмет и стигнаха до 1/4 финал! Няма да е морално ако кажете, че не сте имали късмет. Искам да подчетая, че тогава левски играеше много приятен футбол, но все пак късмета беше на тяхна страна!!!
Коефициента е достатъчно точно мерило, за да се определя кой кой е в Европа, но за местния спор викаш, че не е?
И как пък все цска играе с по-силни отбори, даеба, аз си спомням Челси и Вердер с по 4 мача, спомням си Глазгоу, Барса, Удинезе, Марсилия, ЦСКА Москва, които бяха носители на уефа, Шалке, Галатасарай, все слаби отбори даеба, ае моля ти се...