Пръкна се най-малкия Левскар

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Re: Пръкна се най-малкия Левскар.

Мнениеот Deluxx » 22 фев 2011 17:52

Айде наздраве :) Пожелавам и много,здраве,щастие и късмет.А в събота нали знаете ... :lol: :lol:

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 22 фев 2011 17:52

Жива и здрава и много щастие да ви дарят!!!!!!!!!!!!!!!!! [offtopic]Скоро май ще пишеш в 3 през ноща :lol: :lol: :lol:[/offtopic]
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

левскар07
Контакти:

Мнениеот левскар07 » 22 фев 2011 18:04

Честито, щастливи татко. Да е жива и здрава дъщеричката ти, и майка й също.
Абе, бъдете щастливи цялото семейство.
И за здраве по наздраве!

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 22 фев 2011 18:09

Да е жива, здрава и винаги щастлива и безгрижна! Нека има повече българчета! Честито и на теб и наздраве(ама все пак не прекалявай чак толкова с алкохола :lol: ) !!!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 фев 2011 18:10

McLovin написа:Да е жива, здрава и винаги щастлива и безгрижна! Нека има повече българчета! Честито и на теб и наздраве(ама все пак не прекалявай чак толкова с алкохола :lol: ) !!!

Е той тая вечер ако не се напие няма кога да е :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 22 фев 2011 18:11

Честито ! дано още 10 да имаш :)

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 22 фев 2011 18:14

Gil-galad написа:
McLovin написа:Да е жива, здрава и винаги щастлива и безгрижна! Нека има повече българчета! Честито и на теб и наздраве(ама все пак не прекалявай чак толкова с алкохола :lol: ) !!!

Е той тая вечер ако не се напие няма кога да е :lol:

[offtopic]Да бе, да се напие... ама има напиване ии... напиване... Все пак да не се стига до крайности :mrgreen:[/offtopic]
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 22 фев 2011 18:19

zlatan написа:Днес съм невероятно щастлив,защото се роди втората ми дъщеря-най малкото левскарче в къщи.Казва се Мария-Магдалена и се роди точно 3.100кг-днес.Невероятно се чувствам,защото си мислих че няма да изпитам същото щастие ,което изпитах ,когато се роди първата ми щерка.Много здраве и късмет на всички във фирума,а поздравите ми към синята част от форума е 2:0 в събота.
Сега наздраве от мен. :) :) :)

Страхотно :!: Да е жива и здрава и много да ви радва!Много здраве и късмет на цялото семейство и наздраве на компанията :)
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 22 фев 2011 18:22

zlatan написа:Днес съм невероятно щастлив,защото се роди втората ми дъщеря-най малкото левскарче в къщи.Казва се Мария-Магдалена и се роди точно 3.100кг-днес.Невероятно се чувствам,защото си мислих че няма да изпитам същото щастие ,което изпитах ,когато се роди първата ми щерка.Много здраве и късмет на всички във фирума,а поздравите ми към синята част от форума е 2:0 в събота.
Сега наздраве от мен. :) :) :)

да ти са живи,здрави и много да те слушат двете Левскарки.И аз изпитах същото с моя Левскар Марти преди 8 месеца да ми е жив и здрав.Радостта и щастието са неописуеми.Наздраве ;) ;) А колкото за събота 3;1 за сините :P :P
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 22 фев 2011 18:23

Честито, майсторе ;) Да ти е живо и здраво детенцето и да ти донесе много щастливи мигове!

Върни се в “Левски”