Днес се усмихнах,защото... ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Днес се усмихнах,защото... ?

Мнениеот JackPackage » 22 фев 2011 16:32

tatusindo написа:
JackPackage написа:сутринта бях до 6.00 на дискотека, изкарах си супер, само че от 7.30 вече съм на работа, все пак струваше си ;)

А ти човеко -каква е тая работа дето с никав сън си я вършиш без грижи :?
П.П. Евала за пореден път :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

седиш по цял ден на един компютър, имитираш дейност, дойде някаква стока, провериш я, платиш я, направиш някакви заявки и пак на компа :lol:

Интересното е че довечера маратона продължава, ще спя от 8 до 11 и в 12 пак на диско :lol: :mrgreen:
Човек аз съм карал така по 2-3 денонощия дискотека-"работа" така че тва не е нищо ново за мен, тренинг от морето (без да спиш с дни, само някви дрямки по 1-2 часа и партита) ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 22 фев 2011 16:44

JackPackage написа:
tatusindo написа:
JackPackage написа:сутринта бях до 6.00 на дискотека, изкарах си супер, само че от 7.30 вече съм на работа, все пак струваше си ;)

А ти човеко -каква е тая работа дето с никав сън си я вършиш без грижи :?
П.П. Евала за пореден път :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

седиш по цял ден на един компютър, имитираш дейност, дойде някаква стока, провериш я, платиш я, направиш някакви заявки и пак на компа :lol:

Интересното е че довечера маратона продължава, ще спя от 8 до 11 и в 12 пак на диско :lol: :mrgreen:
Човек аз съм карал така по 2-3 денонощия дискотека-"работа" така че тва не е нищо ново за мен, тренинг от морето (без да спиш с дни, само някви дрямки по 1-2 часа и партита) ;)

Искам и аз такава работа ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 22 фев 2011 16:47

JackPackage написа:

Започвам да те харесвам. Много се кефя на хора, които се "раздават" и с които можеш да затвориш някой бар, а не да ми се лигавят и да развалят компанията! ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 22 фев 2011 17:02

ZinedineZidane написа:
JackPackage написа:

Започвам да те харесвам. Много се кефя на хора, които се "раздават" и с които можеш да затвориш някой бар, а не да ми се лигавят и да развалят компанията! ;)

хаха, еми доста дискотеки са се събрали да ги "затваряме" с някой приятел, последния път пича на гардероба ме чакаше с мойто яке в ръка, щото само то беше останало там :lol: :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 22 фев 2011 17:17

Лаптопа ми се прецака за първи път откакто съм го купил повече от година ... дееба цялото пц се бъгна от някъв умрял файл който някакъв тип по скайп ми изпрати и аз глупака любопитен го отворих и си е** мамата .. :lol:
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 фев 2011 18:58

Nightfate написа:Лаптопа ми се прецака за първи път откакто съм го купил повече от година ... дееба цялото пц се бъгна от някъв умрял файл който някакъв тип по скайп ми изпрати и аз глупака любопитен го отворих и си е** мамата .. :lol:

A ти сигурен ли си,че този коментар не е за темата с ядосването :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 22 фев 2011 19:01

Madridist написа:
Nightfate написа:Лаптопа ми се прецака за първи път откакто съм го купил повече от година ... дееба цялото пц се бъгна от някъв умрял файл който някакъв тип по скайп ми изпрати и аз глупака любопитен го отворих и си е** мамата .. :lol:

A ти сигурен ли си,че този коментар не е за темата с ядосването :)

Мадридист като цяло си прав да .. особено втората част от поста .. за първата съм радостен ,че доживях да се прецака но другата част е за тая с ядосването .. ии успех на твоя Реал Мадрид тая вечер .. ;)
Последна промяна от Nightfate на 22 фев 2011 19:11, променено общо 1 път.

YNWA

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 22 фев 2011 19:05

Отивам на по бира с приятелки.
:P
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 фев 2011 19:15

Nightfate написа:Мадридист като цяло си прав да .. особено втората част от поста .. за първата съм радостен ,че доживях да се прецака но другата част е за тая с ядосването .. ии успех на твоя Реал Мадрид тая вечер .. ;)

Благодаря за пожеланието, а на теб ти пожелавам скоро да не ти се разваля лаптопа. :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 22 фев 2011 19:33

Madridist написа:
Nightfate написа:Мадридист като цяло си прав да .. особено втората част от поста .. за първата съм радостен ,че доживях да се прецака но другата част е за тая с ядосването .. ии успех на твоя Реал Мадрид тая вечер .. ;)

Благодаря за пожеланието, а на теб ти пожелавам скоро да не ти се разваля лаптопа. :)

то сефтето стана днес но мерси за пожеланието .. ;)

YNWA

Върни се в “Свободна зона”