ЦСКА-Закса(волейбол)19:30 пряко по канал 3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

ЦСКА-Закса(волейбол)19:30 пряко по канал 3

Мнениеот Deluxx » 22 фев 2011 15:45

[center]Изображение[/center]
[center]Волейболният ЦСКА излиза днес срещу полския ЗАКСА (Кендженджин-Кожле) в първа полуфинална среща от турнира за Купата на Европейската конфедерация по волейбол (CEV), която ще се играе тази вечер от 19,30 часа в "Арена Самоков".
Старши-треньорът на "червените" Александър Попов ще заложи на познатата си и изпитана стартова шестица, която донесе успеха срещу турския Зиратбанк.

ЦСКА трябва да започне мача в състав Николай Иванов, Филип Мейо, Ясер Портуондо, Ивайло Стефанов, Теодор Тодоров, Евгени Иванов и либерото Теодор Салпаров.

ЦСКА излиза в полуфинал в европейски клубен турнир за първи път от 21 години насам.

От своя страна наставникът на ЗАКСА Кшиштоф Стелмах има известни затруднения с избирането на стартовата си шестица заради някои здравословни проблеми в свои играчи. Със сигурност световният вицешампион от Мондиал 2006 Павел Загумни ще излезе на игрището като основен разпределител. На диагонал с него ще играе национала Якуб Ярош. Като двойка посрещачи трябва да започнат европейския шампион от Евроволей 2009 Михал Ручиак и словенският национал Тине Урнаут. И двамата обаче се оплакват от болки в гърба и ако се наложи могат да бъдат заменени при нужда. В центъра Стелмах може да разчита на Патрик Чарновски и Войчех Казиемерчак. Либеро на ЗАКСА ще е световният вецешампион от Мондиал 2006 Пьотър Гачек.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
22 февруари 2010
Начален час: 19,30
Самоков
Зала "Арена Самоков"
Първа среща от полуфиналите на турнира за Купата на CEV
Пряко по Канал 3 и SportMedia.tv

ЦСКА - ЗАКСА

ЦСКА: Николай Иванов, Филип Мейо, Ясер Портуондо, Ивайло Стефанов, Теодор Тодоров, Евгени Иванов - Теодор Салпаров

Резерви: Георги Манчев, Стоян Самунев, Светозар Иванов, Валтерс Рама, Антон Василиев.

Старши-треньор: Александър Попов
Треньор: Даниел Пеев

ЗАКСА: Павел Загумни, Якуб Ярош, Михал Ручиак, Тине Урнаут, Патоки Чарновски, Войчех Казиемерчак - Пьотър Гацек-либеро

Резерви: Гжегож Пилаж, Доминик Витчак, Иди, Гжегож Войтович, Юрий Гладир.

Старши-треньор: Кшиштоф Стелмах
Треньор: Анджей Кубацки

Съдии: Еидар Зулфугаров (Азербайджан), Йоргос Карабецос (Гърция)
Супервайзер: Йоана Кристина Форту (Румъния)
[/center]
[center]Изображение[/center]

slavia1913
Контакти:

Re: ЦСКА-Закса(волейбол)19:30 пряко по канал 3

Мнениеот slavia1913 » 22 фев 2011 16:12

Не очаквам Фортуна да е на стната на ЦСКА и този път, въпреки че ми се иска много ЦСКА да стигнат до финала, то това е почти мисия невъзможна. Полското първенство е е дно от най-силните, влагат се много пари. Доста по-сериозно е от турското, в което играеше предишният отбор. А и все пак съм леко на мнение, че ЦСКА са по-слаби от миналата година, въпреки че имат няклоко наистина сериозни имена. Все пак ще видим.
Успех на ЦСКА и нека всеки стиска палци независимо от клубна принадлежност.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 22 фев 2011 16:14

slavia1913 написа:Не очаквам Фортуна да е на стната на ЦСКА и този път, въпреки че ми се иска много ЦСКА да стигнат до финала, то това е почти мисия невъзможна. Полското първенство е е дно от най-силните, влагат се много пари. Доста по-сериозно е от турското, в което играеше предишният отбор. А и все пак съм леко на мнение, че ЦСКА са по-слаби от миналата година, въпреки че имат няклоко наистина сериозни имена. Все пак ще видим.
Успех на ЦСКА и нека всеки стиска палци независимо от клубна принадлежност.

ЦСКА имат шансове,само трябва да ги използват,една победа като домакини ще се отрази психологически.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 22 фев 2011 16:19

Успех на ЦСКА .И дано заради феновете си не загубят служебно.И ако стигнат финала в турнира дано мача се излъчва по някоя по-голяма телевизия.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 22 фев 2011 16:20

Тия са с класа над Зираатбанк.Просто вижте им играчите.ЦСКА има шанс,много зависи как ще тръгне посрещането и ония какви сервиси ще бият.Портуондо трябва да е на ниво и Мейо да играе малко по-умно,а не всяка топка да я кюска с всичка сила.В центъра съм спокоен,там Тошко и Евгени знаят какво да правят.Успех,ще стискаме палци по телевизията.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 22 фев 2011 16:31

И Казан бяха силни с големи играчи но ги бихме, според мен 3:2 за ЦСКА там падаме 3:0 - играе се златен гейм и с повече късмет сме на финала

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 22 фев 2011 16:31

Успех на българските момчета и дано публиката да не се" изс..е на метеното"! ;)

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 22 фев 2011 16:32

toffees написа:И Казан бяха силни с големи играчи но ги бихме, според мен 3:2 за ЦСКА там падаме 3:0 - играе се златен гейм и с повече късмет сме на финала

Дам !!!! Успех на нашите .

Потребителски аватар
toffees
Контакти:

Мнениеот toffees » 22 фев 2011 16:33

аби написа:Успех на българските момчета и дано публиката да не се" изс..е на метеното"! ;)

Мене ме е страх от провокатори сред феновете в смисъл да не милеят за ЦСКА и да хвърлят нещо
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
krum_futbolista
Контакти:

Мнениеот krum_futbolista » 22 фев 2011 16:44

Аз ще ходя ;) Надявам се на успех и без издънки .. :)
Изображение

MagicMoments написа:
Sisi 1914 написа:Sauntpark

South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Волейбол”