silver_bg написа:п.п. биячите, не смятате ли, че е малко смешно и жалко да си раздавате шамари из форумите?!
Някои могат само така
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
silver_bg написа:п.п. биячите, не смятате ли, че е малко смешно и жалко да си раздавате шамари из форумите?!
plovdivram написа:sorcereralsРамче, къде си сега да обясниш колко сме гледали във вашата паничка?
Вие сте ебати жалката картинка. Цигани!
Тук съм бе майна!!!![]()
Та в коя паничка викаш сме гледали?!! Че като става въпрос за Мартин Камбуров не виждам какъв е проблема да вземаме участие в дискусията майна... И да ти кажа аз лично не мога да разбера какво толкова сте седнали да плачетете, че видите ли някой ви го бил взел.... И защо точно сега бе майна се сетихте така за Мартин?!! И да те питам... Какво да кажем ние тогава за това как вие буквално откраднахте Коцето Видолов!!!... че и не само него... но неговото беше доста долно и точно по цигански.... Като толкова много питате какво било станало с играчите от Велбъжд, защо не пишете какво стана с играчите от Гиговото ни време и че 'дет' се вика каквото Гигов не прибра в София със себе си вие го взехте... Е!!! Така ли беше?!!!
И моля ви спрете да изброявате имена, които са свързани с нашата история, а грам понятие си нямате какво точно искате да кажете с това, защото е смешно... това е все едно да се напише - Ботев, Шипка, ДНА, ЦДНА, Народна Войска, СКНА, Тракия... Вие изобщо знаете ли кои сте?!!! Ако поне някой си е направил труда да прочете ПОНЕ ВАШАТА история ВНИМАТЕЛНО ще знае какво точно имам предвид!!!
silver_bg написа:Ами много ми е интересно ти от къде си информиран, щото моите информатори сочат други неща. Не само са ни юноши, ами и стават шампиони като такива.
http://i173.photobucket.com/albums/w59/ ... mage51.jpg
http://i173.photobucket.com/albums/w59/ ... mage52.jpg
Бат Петьо и той тука смята, че е бил юноша на Ботев.![]()
http://canary4ever.com/pic/press/zehtinski.gif
Иначе по отношение на ДЮШ на Марица, квото и да се каже ще е малко.
11.05.2001 Ботев - Левски 1:4
Голмайстори: 0:1 Г. Иванов (21), 0:2 Г. Минков (31-автогол), 0:3 Г. Иванов - Гонзо (61), 0:4 Д. Телкийски (66), 1:4 М. Камбуров (82)
Това е най-голямата победа за последните години на Левски в Пловдив. За сините голям мач правят двама представители на пловдивската школа. Това са Георги Иванов - Гонзо, чийто баща Александър Иванов е дългогодишен футболист на Ботев, и Димитър Телкийски - Мечо. Халфът идва на Герена след няколко силни сезона с жълто-черната фланелка. Единствения гол за домакините бележи Мартин Камбуров. След това той става шампион и два пъти голмайстор на първенството с екипа на кръвния враг Локомотив (Пд). Информацията е на "7 дни спорт".
plovdivram написа:terro,
през всичките тези години на няколко пъти е ставало въпроса за това, което питаш и отговора всеки път е бил даван... Бъди сигурен, че това 'дето сме се били сетили сега не е от днес... Да!!! За нас по-младото поколение е може би така... Но тези преди нас са поставяли въпроса още през 50-те, 70-те, 80-те, 90-те и след 2000-та година... И знаеш ли кое е по-интересното?!! Всички тези неща са документирани... И добре че е така, защото сега ти наистина щеше да имаш основание да задаваш този въпрос, а аз и Angelut едва ли щяхме толкова да сме убедени в нещата, които говорим и твърдим...
Ами след като е ставало въпрос за това, защо до сега няма отговор?
Имам и още един въпрос, който все повтарям като папагал - Велбъжд Кюстендил явават ли се наследници на Спорт клуб?
С изключение на Гонзо, незнам кой е толкова "популярен" извън Пловдив.
Ами гледам много налазиха, и пак едни приказки от хиляда и една нощ се повтарят. Част от тях са нови, явно наскоро сте се уточнявали какво ще лъжете................упс, повтаряте, докато стане "истина"

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта