Защо се надявам на добра пролет !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Re: Защо се надявам на добра пролет !

Мнениеот amoros » 21 фев 2011 13:18

За ЦСКА всичко друго освен шампионска титла е провал.Така е било така ще бъде и за напред.Хубавото е ,че хора като Методи Деянов,Милен Радуканов са начело на отбора .Те са истински армейци и освен за заплатата ,ще работят и за клуба на сърцето си.Сърцат бранител като Виданов ,ще липсва на отбора ,въпреки грешките му като централен бранител,той гореше на терена.Бойците в отбора са Спас Делев,Тошко Янчев и Павел Виданов тримата имаха енергия да подкарат локомотив.Очаквам много от К.Стоянов,Б.Галчев и Шеридън.Трифонов не е бита карта като ляв бег крило може да се дублира с Нелсън.Неутрализират ли Гаджев и Тасевски в средата ще бием.Важно е Галчев да не се вързва на провокациите на противниците ,че много лесно си вади безсмислени картони,провокациите са част от играта,не са достойни но се използват много.

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 21 фев 2011 13:22

bobonikolov написа:
bobonikolov написа:
Синьо сърце написа: Ако може леко да те репликирам,колега!Хубаво си правиш анализа,ама ако ги няма сините на терена...Не е много ясно в центъра как ще се борите срещу Гаджев-Йовов -Тасевски...Вие пожелания ли си правите,или анализ?

Колега Йовов пък къде го броиш :-)?Ще ги преборим ти за това не се притеснявай :-).Играчите ни са добри.Янчев е типичен дефанзивен халф.Галчев също може да играе като такъв.Марко също.Достатъчно са за да се справят с посочените от теб :-)

Матондо и Дембеле са много стабилни, за Дембеле разбира се всички знаем; Матондо показа добри игри в контролите, разписа се на два пъти (или три пъти, не помня). Тасевски може цял мач да спи и накрая да мушне някой пас зад защитата (същото се отнася и за Маркиньос). Гаджев и Йовов (да не се нацупят сега сините фенове) може и да направят нещо запомнящо се, но то ще бъде по-скоро случайно (току-виж Гаджев ритнал топката от майната си и тя вземе, че влезне). От друга страна нашето нападение е по-лабилно и в някои мачове има навика да изпада в някаква летаргия. Просто ритат топката напред безидейно. Като цяло Марко е този, който ни връзва играта, но не го прави много добре. Кривия (колкото и да ми е неприятен и освен това бавен) и Тасевски в това отношение са по-добри. В този мач разчитам на защитата, която е по-добра от тази на Левски и се надявам, че Акуаро няма да играе толкова рисково, а Караджов да знае къде се намира и да не реши, че е пак на мача с Фулъм да речем... Бековете на Левски наистина не са толкова добри, но ако нашето нападение изпадне в импотентност и безидейност това няма да има голямо значение (даже никакво). Предвид силната ни защита и доста силното нападение на Левски предвиждам, че ще ни вкарат поне един гол. От друга страна нашият шанс е в бързината на Делев и Тонев и евентуално отиграванията на Шеридън - въпреки по-нестабилната защита на сините нашето нападение може да бъде спряно и от по-слаби защити. Фактът, че сме гости, допълнително утежнява нещата. Очаквам победа за Левски или равен, ако извадим късмет. Честно казано обаче няма да се разочаровам, тъй като титлата е напълно невъзможна, ако ще 16 от 15 мача да вземем. 3то място и/или купа ще ни дойдат добре, за да можем да играем в Европа и всъщност това най-много ме притеснява и интересува.
Естествено на 26 си пожелавам разгром и да им мушнем 3 до 5 безответни парцала, да им подуем шушоните или поне да ги излъжем с гол в 93та минута; предпочитам обаче да не се самозалъгвам - да гледам реално на нещата - сплотяване и обиграване на отбора през пролетта, добри игри, запазване на треньор и основни футболисти и победи, даващи ни възможност да играем в Европа. Всяко бъдеще което е обвързано с Титан обаче е обвито в мистерия и мъгла, така че можем само да гадаем какво ще се случва от тук нататък.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 21 фев 2011 14:08

Моите очаквания са твърдо за 3-то място в първенството. Просто не знам дали забелязвате, но този сезон се развива точно като предишния, само че Левски и ние сме в разменени позиции. През 2009/10 г. започнахме много силно, бяхме начело в класирането, но в края на полусезона започнаха издънките, Литекс ни минаха и завършиха начело първата половина от шампионата. Левски пък започнаха добре 3-4 мача, после изпаднаха в криза, но накрая се стабилизираха. През този сезон ние бяхме в криза, но в края изглеждахме значително по-добре, а Левски започнаха много силно, но към края допускаха доста слабости. Литекс отново от втора позиция излязоха начело. Миналия сезон класирането беше 1. Литекс; 2. ЦСКА; 3. Левски, а отборите в тройката този сезон ще бъдат същите, но Левски ще са втори, а ние - трети. За дербито очаквам 1-1 (гол на Нелсън за нашите) и през полусезона да се доближим до Левски, но не и да ги настигнем (така беше и миналия сезон, когато Левски завършиха само на точка след нас). За Литекс мисля, че ще си продължат стабилно и ще вземат титлата с убедителен аванс, както го направиха последния сезон. Относно Купата, там ще бъде доста интересно и оспорвано. Вярвам, че можем да я вземем, но конкуренцията е по-силна отвсякога. Целта е да се класираме за Лига Европа и същевременно да обиграваме състав, с който да гоним титлата в следващите няколко сезона.
По-скоро съм оптимист - очаквам вторият полусезон да е много по-добър от първия, тъй като треньорът не беше сменен, а основните играчи бяха запазени.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 21 фев 2011 16:36

Какво значи добра пролет? За ЦСКА добро е първото място и мачкане в купата. Да, отбора се запази, но за съжаление точките са ни малко. Трябва ни сериозна доза късмет за да се вмъкнем в квотите за евро турнирите през първенството. Започнем ли с две победи тогава и титлата няма да е мираж, защото Литекс ще играе повечето дербита в София. Дано отборът на Радуканов да не повтаря грешките от зимата и да си вземем точките от слабите отбори.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 фев 2011 22:28

Първо-да кажа на всички,дето използват клишето" винаги,когато единия е зле,бие"-това се е случило в 10 % от мачовете,инак е победила логиката...Второ-това е дерби и се развива стихийно и по свои закони,може ЦСКА да води с 2-0 в 12 мин.,може и Левски да води с толкова!Футболът е уравнение с много неизвестни и това му е чарът...Но не се надявайте толкова на шанс и грешки в противника-че да не се обърне палачинката.Всички знаем,че ЦСКА ще играе антифутбол на Герена-сега му викат "компактно събрани" и "надлъгване"...Но това е тънък лед-спука ли се,не знам как ще се удържа напора на синята атака пред 18 000 озверели фенове!И трето-от целия ви отбор само Марко може да спира топката,как мислите да играете смислен футбол-не ми е ясно,но нейсе...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 22 фев 2011 11:09

Абсурд! ЦСКА никога няма да играе антифутбол срещу противник от А група. В евротурнирите срещу някои силни отбори понякога нашите се прибират в защита и играят на контраатаки, но не виждам как може да стане това в мача с Левски, при положение, че изоставаме с 6 точки от съперника и трябва да го гоним. И не е вярно, че само Маркос умее да спира топката. Грегъри Нелсън също е много техничен играч, който може да развинти почти всеки защитник в А група. А като говорим за спиране на топката, много малко играчи изобщо в цялата А група го могат...

Колкото до Герена, от сегашните играчи никой не е играл там, освен Янчев (и евентуално Бадема, ако дойде), така че поне отхвърлям всякаква вероятност сегашните ни играчи да имат комплекс от този стадион. 18000 хил. зрители??? Във Виена срещу Рапид 50000 хил. не ни уплашиха. Дори свръхшумните фенове на Бешикташ не ни уплашиха. В Порто също не ни уплашиха. И сега няма да ни уплашат. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 22 фев 2011 15:38

Синьо сърце написа:Първо-да кажа на всички,дето използват клишето" винаги,когато единия е зле,бие"-това се е случило в 10 % от мачовете,инак е победила логиката...Второ-това е дерби и се развива стихийно и по свои закони,може ЦСКА да води с 2-0 в 12 мин.,може и Левски да води с толкова!Футболът е уравнение с много неизвестни и това му е чарът...Но не се надявайте толкова на шанс и грешки в противника-че да не се обърне палачинката.Всички знаем,че ЦСКА ще играе антифутбол на Герена-сега му викат "компактно събрани" и "надлъгване"...Но това е тънък лед-спука ли се,не знам как ще се удържа напора на синята атака пред 18 000 озверели фенове!И трето-от целия ви отбор само Марко може да спира топката,как мислите да играете смислен футбол-не ми е ясно,но нейсе...

:lol: :lol: :lol: :lol:
Я се скрий, антифутбол щели сме да играем.. Щом с такъв футбол може да се печели шампионската лига, значи е модерен футбол. Имате един Дембеле и това сте ВИЕ ! А и да ти кажа, на дали някакви 10-12 хиляди сини фенове ще уплашат надъханите червени футболисти ! Повярват ли си че могат да победят, ще победят - това е. Всичко е в наши ръце! С много спортен шанс, всичко е възможно идната пролет, разбира се и добра игра.

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 22 фев 2011 17:03

В тоя мач червените ще играят до колкото Левски им позволи ,всичко друго ще е просто късмет.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 фев 2011 21:28

TheClub написа:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Я се скрий, антифутбол щели сме да играем.. Щом с такъв футбол може да се печели шампионската лига, значи е модерен футбол. Имате един Дембеле и това сте ВИЕ ! А и да ти кажа, на дали някакви 10-12 хиляди сини фенове ще уплашат надъханите червени футболисти ! Повярват ли си че могат да победят, ще победят - това е. Всичко е в наши ръце! С много спортен шанс, всичко е възможно идната пролет, разбира се и добра игра.

Не ме разбирайте погрешно-не обвинявам никого!И аз да съм на ЦСКА на мястото,ще играя компактно.Просто в момента не можете да се надигравате с Левски,и това вашите го знаят много добре.Колкото и да се самонавивате-нито Марко е Дарко,нито Спас-Гара...Не сте толкова сработени,по-тромави сте и нямате стил-не че това гарантира синя победа...В центъра ще бъдете надиграни-дали ще е Грийн или Йовов-не е толкова важно,аз лично обаче бих залепил холандеца до Марко и така да неутрализирам основния ви коз.Отзад не можете да си позволите празни пространства,знаете защо.Така остава единствен вариант-отзад и чакане на грешка или статично положение,а и трябва да неутрализирате двама наши-Дарко и Гара.Така че изходните позиции и стратегии са ясни-изненади не може да има.Колкото до публиката-как може да сравниш атмосферата на Дербито с гостуване в Европа?Нищо общо-едно е някой си да си пее нещо,друго е вечния враг да ти вкара гол и да реве:Още,още...Тия на баба ми ги разправяй!Всъщност погледнете мачовете ни в ЛЕ на Герена(изключвам британските туристи) и ще знаете какво да се очаква горе-долу като игра и атмосфера.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 фев 2011 22:11

Въпреки ,че съм левскар ще си позволя да си дам мнението. За мен пролетта за ЦСКА няма да бъде много добра. Основната задача пред ЦСКА според мен е вземане на квота за ЕКТ много , ама много трудно ще бъде осъществена и ако това стане ще бъде през купата а не през шампионата. Реално погледнато ЦСКА има ужасяваща програма- няма домакинство срещу отбор от първите 11 в класирането ( изключвам символичните домакинства срещу Локомотив (Сф) и Славия) . Поне в 10 от 15 мача за шампионата ЦСКА предварително не трябва да бъде считан за фаворит . С оглед на показаното през есентта не би трябвало да се очакват победи на ЦСКА дори срещу отбори като Черно Море,Монтана , Берое и Калиакра- да напомням ли как завършиха тези мачове в София- много трудни победи срещу Монтана и Берое (не без помоща на съдията ;) )и решителни голове в последните секунди,а срещу Калиакра равен. Отделно има 3 изключително тежки гостувания срещу преки конкуренти за участие в ЕКТ - срещу Черноморец, Литекс и Локомотив (Пд) като за мен в тези 3 мача напълно закономерно да завършат с победа на домакините. Има мачове и срещу 3-те софийски отбора- Левски, Славия и Локомотив(Сф) през есента ЦСКА загуби 2 от тях и в третия се измъкна с дузпа(безспорна) в 94-тата минута. Едва ли може да се счита ,че ЦСКА е фаворит в който и да е от 3-те мача.
Възможно е и ЦСКА да се класира за ЕКТ и през Купата но там много неща зависят и от жребия и каквото да се коментира за Купата още е прекалено рано.
За мен в ЦСКА има футболисти които много ми харесват като играчи- Шеридън, Делев, Маркиньос,К.Стоянов,Ал.Тонев. Но най-големия проблем на ЦСКА е много ниската средна височима на отбора- ако изключим Шеридън(който трудно може да се нарече титуляр) , Акуаро и Маркиньос то няма друг футболист който може да играе с глава. Общо взето ЦСКА разполага с доста еднотипни футболисти- леки ,технични ,много бързи но ако другия отбор се затвори бързината и техниката стават безмислени. За мен ЦСКА има крещяща нужда от халф ,който може да подава. Очаквам ЦСКА да изпита и доста проблеми в центъра на защитата си- Акуаро е доста рисков футболист и най-вероятно ще получи доста картони и оттам и отсъствия от терена за мен Ап.Попов е интересен футболист но няма физика да играе на тази позиция и е доста чуплив. За мен К.Стоянов е много стойностен футболист, но май не го готвят за титуляр. А продажбата на Виданов беше глупост.
Само времето ще покаже каква ще бъде пролетта за ЦСКА , но според мен по-скоро задачите няма да бъдат изпълнени.

Върни се в “ЦСКА”