Относно статията на Стивън Хауърд-гурото на модерния футбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Относно статията на Стивън Хауърд-гурото на модерния футбол.
Незаслужено го критикуват. Не тичал колкото другите, еми само тоя корееца търчи и за него...къде с идея къде без. А най-важното, което се пропуска е...какво се е хванал за личните качества, какво стана с колективния спорт. Еми идеално си пасва, човека, подава им там, ония си търчат и вкарват, когато му се случи и нашето Барби и той. Да се погледне къде са и как вървят Манчестър, това е най-показателно.
-
- Контакти:
Aбе пичове,тука няма Левски и ЦСКА,много съм му се ядосвал на Берба в национала,обаче накакъв английски гъз да пише тенденциозни статии против него,въобще не го приемам добре-меко казано,така че трябва да си го защитаваме момчето,ние българите като не го правим,кой тогава-нека на оня набедения журналист жена му таралежи да роди..... 

Всички се извадихте големи разбирачи , тоя играел , ония не играел .... Бербатов си играе супер и според мен е необходим на МАН ЮНТ , друг е въпраса , че ако се срещнат с Арсенал на 1/2 финал , аз твърдо си викам за Арсенал , тъй като преди Бербо да мине в МЮ , аз много ги мразех
, сега са ми по-скоро безразлични , само изявите на нашия ме интересуват

- Ticha
- Контакти:
VelBujd написа: тъй като преди Бербо да мине в МЮ , аз много ги мразех![]()
, сега са ми по-скоро безразлични , само изявите на нашия ме интересуват
И при мене е така.

момчета,не изпадайте в крайности ! аз съм цесекар и харесвам митьо, но той е време да разбере ,че играе в много голям отбор (въпреки ,че за мен ПУУЛ са най-велики...),и не може да играе лежерно и несериозно в такъв тим.свалете за малко БГ очилата и се вгледайте в играта му... е ми на мен не ми харесва ! не се бори достатъчно ,не отнема топки, не скача здраво за висока първа топка (при ръста си).... въобще колкото и да ми е неприятно,ако продължава в този дух ще бъде обявен за издънката на трансферния пазар ! а сър Алекс си отива... и му дреме...
Сега, казвам си моето мнение, аз съм левскар, Бербатов е голям футболист, но играта му не е подходяща за Юнайтед, така че имаме грешна преценка на сър Алекс, и Бербатов не носи вина че не могат да го използват там както трябва.
Бербатов : Дреме ми,какво казват за мен разните "капацитети"
Берба е интелигентен футболист и мега възпитан...за мен Егоиста Роналдо не е никакъв отборен играч...Юнайтед ще спечели и го продаде и на негово място бива привлечен Давид Силва примерно...
Берба е интелигентен футболист и мега възпитан...за мен Егоиста Роналдо не е никакъв отборен играч...Юнайтед ще спечели и го продаде и на негово място бива привлечен Давид Силва примерно...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
забравихте ли кой реши мачовете с Мидалсбро , Болтан , Тотнам(за ФА къп) ,Нюкасъл кой изгради попедата над Уест ХамAtiLaRulz написа:Здрваеите фенове на фитбола и по-специялно фенове на Манчестър Юнайтед. Прочетох днес коментара на журналистчето от английската преса Стивън Хауърд и останах МНОГО МНОГО ЯДОСАН И РЕШИХ ЧЕ ТРЯБВА ДА ОТГОВОРЯ ПО НЯКЪКАВ НАЧИН НА МОМЧЕТО (НЕ ЧЕ ТОЙ ЧЕТЕ ФОРУМА НО ДА НЕ СИ МИСЛИ ,ЧЕ ЩЕ ОСТАВИМ МИТАКА САМ)
За тези които не са чели статията ето ви линк към нея[rimg]http://gong.bg/view_article.php?article_id=74607[/rimg]
Кой си ти подяволите ?! Как си позволяваш такива думи ?
[quoteНа кого му е нужен Бербатов, след като Юнайтед разполага с Федерико Македа”]

Продължаваме с изказванията и ситгаме до следващия цитат
„Просто да не говорим за Димитър Бербатов. Ето, това е един футболист, който показва абсолютно безхаберие, само се цупи. Може би донякъде напомня на Кристиано в тези отношения. Българинът обаче има само 13 гола в 35 мача за Юнайтед, и 10 в последните 28 срещи. Ясно е, че Бербатов е голямата издънка на „Олд Трафорд”
Ето такава изданка пожелавам на всеки тренъор -13 гола (8 във висшата лига само с 1 по-Малко от друга голяма звезда,Рууни за коята нито ред критики ,не че заслужава много де, но нали е англичанин....за тях или добро или нищо.) Безхаберие показвал господи как няма срама този човечец , както самият тренъор се изказвав в своите интервюта Бербатов играе изключително интелигентно и се отличава с бързата си мислал и невероятното си чувство за пласиране и нюх към гола.
Ще напомня само мачът МанЮн-Уест Хам спомнете си колко трудно роналдо вкара 1ния от головете какво мъки и усилия му коствоа докосването на кълбото на половин метър от голлинията .20 гола са доста(при положението ,че изпалнява и дуспите....) но 13 гола и 9 АСИСТЕНЦИИ за "безхаберен" футболист май са си постижение.„Роналдо за сравнение има 20 гола във всички мачове, и 10 в последните 17.
„Най-голямата разлика между Роналдо и Бербатов е, че стандартите на първия са много по-високи, може би по-високи и от тези на Рууни. Португалецът ще се нуждае от цялата помощ на отбора в сряда, ако от Манчестър Юнайтед искат да се класират за полуфиналите в Шампионската лига”,
Тука човека вече сам се разкрива ,че си няма понятие от съвременен футбол как изобщо редактора е пуснал да се печата такова нещо футболът е колективен спорт и роналдо без Рууни ,Бербо ,Карик,Ван Дер Сар и компания е за никъде ,1 е да вкарваш красиви важни голове и зад тебе да има стабилна защита с невероятен вратар друго е головете които вкарва да са почетни попадения и най-много да станат голове на крагът.
Не знам да ли не съм с патриотичните очила ,но аз смятам че щом човек като Алекс Фъргюсан все още не си позволя да отправя каквито и да е критики към нападателя си не бива да си позволява друг по-малко компетентен от него да го прав. И за финал господине Бебрбо като не игра с Порто в първия в 1/4 финал ,а имам усещането ,че го определяте за 1 от виновниците за равенството, защо именитият роналдо не се нае да поведе отбора към победата , а само помогна за головете на порто.[/quote]
What The Fuck ?! Кво доживях да видя...?То Бива бива..ама чак пък толкова правописни грешки!!!
Здрваеите = Здравейте
фитбола = Футбола
по-специялно = По-Специално
Мидалсбро = Мидълзбро
Болтан = Болтън
Тотнам = Тотнъм
Съманява = Съмнява
тренъор = ТРЕНЬОР
селексционер = Селекционер
ситгаме = стигаме
изданка = Издънка
изказвав = изказва
мислал = мисъл
какво мъки = Колко Мъки може би си се опитал да напишеш?

изпалнява - Изпълнява
дуспите = ДУЗПИ
Фъргюсан = ФъргюсЪн
Пич...Кво правим?

Ultra Blue !!!
Бижутера написа:Докато хвалеха Берба що не казвахте,че са по-зле от 24 часаБербатов просто няма класа за Манчестър Юнайтед,Тотнъм е тавана на възможностите му
![]()
Брееее, то се оказва, че ти ги разбираш тия неща повече от Сър Алекс Фергюсън ?! Бравос ! Такъв гений да имаме колега на форума и да не знаем ! ...... Та на кой английски отбор казваш си менажер ?!..........

AMON AMARTH написа:AtiLaRulz написа:Не знам да ли не съм с патриотичните очила ,но аз смятам че щом човек като Алекс Фъргюсан все още не си позволя да отправя каквито и да е критики към нападателя си не бива да си позволява друг по-малко компетентен от него.
Това ще означава,че е хвърлил 32 млн. на вятъра.А това си е точно така.
И защо си мислиш,че разбираш повече от английски спортен журналист?
А ти ,защо мислиш че разбираш повече от Фергюсън?