Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Истинскят Левскар - верен до край!
Тая тема не съм я писал аз но ми грабна сърцето...
Със синьо знаме в нашите ръце,
ще избием всичките свине,
нашата страна е България,
шампион е Левски София.
Любовта към ЛЕВСКИ е воля и глас на свободата!
шампион е Левски София.
6te gi podkrepime v petuk puk kakvoto stane.SAMO LEVSKI OLE
добре ,че поясни , защото като видях 93 набор с 6 годишен син , истинах ..xi4o_93 написа:Тая тема не съм я писал аз но ми грабна сърцето...
Само Левски!
VelBujd написа:добре ,че поясни , защото като видях 93 набор с 6 годишен син , истинах ..xi4o_93 написа:Тая тема не съм я писал аз но ми грабна сърцето...
Само Левски!

Със синьо знаме в нашите ръце,
шампион е Левски София.
шампион е Левски София.
само Левски до край, който е фен приема победи приема и загуби , обаче искам загуби като тая от Шалке, който е бил на стадиона знае за какво става реч
Ето го и първия лумпен. Като не ти харесва темата моля ти се да не пишешв темата, а мнението си го запази за себе си.
Мението му беше изтрито.
Мението му беше изтрито.
Re: Дубъла на Левски
ЛЕВСКИ БИ ЛОКО СОФИЯ С 5:0 С ХЕТТРИК НА ТАБАКОВ http://gong.bg/view_article.php?article_id=74565
Крайно време е Боян Табаков да заиграе за мъжете
Крайно време е Боян Табаков да заиграе за мъжете
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!
LordVOODOO написа:angelov написа:Точка 1) http://vbox7.com/play:a7d27d7f
Виж на 31 секунда къде е точно контактът между играчите.
Точка 2) Не споря за дузпа в полза на Черно море и не твърдя, че няма такава. Но съгласи се при евентуално 1:0 за Левски мачът ставаше съвсем друг и както Левски така и Черно море можеше да бие.
Точка 3) От двете дузпи есента, едната беше чиста, а за другата, за мен лично по-скоро не трябваше да се отсъди. А съдията след като я е отсъдил е длъжен да покаже картон.
1. Гледах записа и върнах няколко пъти на момента от 31-та секунда, за който ми обърна внимание. Ок контакт има, НО ти обърни внимание, контакта Танко Дяков го прави с левият крак и е стъпал с десният - това му е опорната точка и десният крак му е извън наказателното поле. Т.е. нарушение има, но дузпа не, защото Танко Дяков не е в наказателното поле.
Все пак съгласи се, че не е важно къде пада фаулираният играч, а къде е извършено нарушението, нищо, че е на 10-15 санта от наказателното поле. (предполагам си виждал в много мачове, как топката се слага на линията на наказателното поле, но не се дава дузпа)
2. О да определено мача щеше да се отвори при 1:0 или 0:1, но и ти се съгласи, че дори и да ви бяха дали дузпа, че няма гаранция, че ще я вкарате. Тоя сезон Гонзо изпусна 3 дузпи май..1. Срещу Вихрен, 1 срещу Бате и още 1 за първенството сега не се сещам срещу кой отбор..., така че недей брой дузпата за сигурен гол
3. Повярвай ми не само според теб втората не трябваше да се свири, но Баничката ви я подаря, за капак в комплект с червен картон за нас... е кажи ми лично за теб това честно ли е? В крайна сметка в един момент трябва да платиш за тия "грешки".
Само една поправка за точка 1. За разлика от басктебола, във футбола се гледа къде е контакта, а не къде са крака, ръце и други части от тялото. Като пример ти давам когато някой вратар хване топката в наказателното поле, а краката му са извън него.
Спрямо точка две съм абсолютно съгласен, че дузпата не е 100% гол и за това съм написал "евентуално 1:0".
За точка три не съм съгласен на 100%, защото има противоречие, ако сме съдийски отбор, тази "грешка" трябва да е "платена" отдавна и да не се налага сега да се "плаща".
Спирам дотук, защото нито ти ще промениш мнението си, нито аз моето.
- levskar forever
- Контакти:
Така е не трябва да се ядосваме,и да плюеме нека да видим как ще играят до края на сезона.Аз винаги съм бил на мнение,че трябва да се намери един добър тренюьор и да му се даде свобода на действие,и не след 1-2 незадоволителни резултата да го уволняват.А иначе,на мача със Шалке беше неупесуема радост,когато вкарахме гола,докато онзи тъп съдия не ни закопа.И аз искам пак да гледам такива мачове,но вече да сме им напълно равностойни без значение от противника.Само ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com
Аз заедно с още седем приятели сме в Ловеч. Дано да се съберем повечко хора и да покажем, че и в трудните моменти обичаме и подкрепяме отбора си. Само Левски.