[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Сираков: Дербито ще е на хартия, Левски ще бие с разлика

Мнениеот nikita33 » 21 фев 2011 09:06

slabia.topevar написа:"А" група ще е надбягване между два коня", коментира още футболната легенда
Футболната легенда Наско Сираков даде своя коментар преди предстоящото вечно дерби между Левски и ЦСКА. Според него сините са много по-напред като цяло от армейците и спокойно могат да ги бият с разлика. Сираков сподели и своето виждане за това кой има шансове да спечели титлата в "А" група, като според него това ще е "надбягване между два коня" - син и оранжев.

"Дали в събота ще има дерби? На книга ще има, Левски и ЦСКА на табла да играят е дерби. Като моментно състояние обаче Левски е много по-напред от ЦСКА и ми се струва, че трудно ще стане дерби. Нормално е не просто Левски да бие, а да бие с разлика", смята Наско Сираков.

"Прави впечатление от подготовката, че Левски и Литекс са в най-добро състояние. И нормално е битката за титлата да се реши между тях. Купата също. Първенството ще бъде надбягване на два коня. Засега залагат на оранжевия кон, защото има 5 точки преднина. Но синият кон ще се надбягва с водача на "Герена", а това е много важно. Победа в този мач, ще предимството и ще изравни шансовете на двата коня. За мен Левски ще е шампион и това е най-доброто за българския футбол. Нека в Ловеч да не се обиждат, но такива са фактите, Левски в големият отбор, той създава голямата атмосфера, той носи голямата публика и голямата радост на хората", коментира още легендата на Левски и националният отбор.

Да не забравя гн Раев че оранжавият кон е пред синият, това е вече факт
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Последна тренировка преди дербито !

Мнениеот ficho17 » 21 фев 2011 09:31

В четвъртък, от 18:00ч е насрочена последната тренировка преди вечното дерби. По молба на привържениците на ЛЕВСКИ, тя ще бъде открита за тях! Тренировката ще се проведе на официалния терен, затова всеки, който е свободен и има желание да подкрепи футболистите да заповяда 17:45ч пред сектор "А" на ст."Георги Аспарухов"! Шоуто е гарантирано!

САМО ЛЕВСКИ! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА!
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот doni89cska » 21 фев 2011 09:43

Според мен ще се съберат поне 12000 минимум
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 фев 2011 10:08

doni89cska написа:Победата е Червена този път

Тиру-ри-ру...
Ето, това е, което трябва да прави Наско: да подкрепя клуба и да покаже, че наистина му пука за нас, а не да прави интриги и да казва ставал ли Гонзо, не ставал ли...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 фев 2011 10:18

Колеги, нека да не се изхвърляме. Да не забравяме, че топката е кръгла и е от женски род. ;) Лично аз много добре помня ситуацията преди паметния за всички левскари мач през ноември 1968 г. (2:7) - същата, само че с обратен знак. Тогава цесекарите се бяха наточили, за да ни бият с разлика, пък к'во стана...?! :lol: Така че, нека "Левски" да бие с половин гол (както би казал чичо Митко), но да бие! :) Другото са приказки.....
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот Thsmith » 21 фев 2011 10:36

аз говорех само за нашите... без да броя гостите
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Даниел Младенов
Контакти:

Re: Последна тренировка преди дербито !

Мнениеот Даниел Младенов » 21 фев 2011 11:31

Всички там да покажем на момчетата нашата подкрепа и да знаят, че сме винаги до тях.
Само Левски

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 21 фев 2011 11:31

big4eto написа:Тази статистика не е вярна само ще ти кажа датата 19.04.98 г. този мач бях на стадиона поинтересуваи се и виж как е свършил :!: Това че си измисляте резултати в сайта си не ви прави големи , ние пак сме шампиони ;)

Това ,че ти си гледал мача, не значи,че Литекс не го загуби служебно поради нередовна картотека на Кишишев. Официалния резултат тогава беше 0:3.
Дали ще сте шампиони времето ще покаже. Ако ще броим купи и титли - имаме много повече от вас. Както и превъзходство в преките мачове- приятно или не за вас :mrgreen: .

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 21 фев 2011 11:35

Загубили сме служебно ? Пич найстина тогава загубихме служебно но не от Левски а от ЦСКА и първо казах ти провери и тогава се излагай ;)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Върни се в “Архив”