Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Jimmy8
Контакти:

Re: Клана Вуцови ограбиха Ботев с Мартин Камбуров

Мнениеот Jimmy8 » 14 апр 2009 17:41

Plovdiv написа:Хахах кретени, Камбуров стана футболист в Локомотив. Ако беше при вас сега щеше да е поредния пияница по чалга баровете като чико от порто рико.

Спомени за някой ваш играч,моля те че се сещам.Излязъл от вашата школа,ако имате такава де.Изброй трима ваши юноши които са се доказали и са постигнали успехи,независимо в кой отбор.Но да са ваши юноши?Жалки сте буферчетата,ама вие не сте виновни че сте от Локо.
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 апр 2009 17:54

Спомени за някой ваш играч,моля те че се сещам.Излязъл от вашата школа,ако имате такава де.Изброй трима ваши юноши които са се доказали и са постигнали успехи,независимо в кой отбор.Но да са ваши юноши?Жалки сте буферчетата,ама вие не сте виновни че сте от Локо.

Христо Бонев
Аян Садъков
Едуард Ераносян
Христо Колев
Георги Иванов /Гонзо/ - доказан като "синя" легенда :lol: ...
Георги Йорданов
сигурен съм, че пропускам някой...

Добре ще е ти да изброиш поне толкова, които да са поне толкова популярни дори сред днешното поколение колкото тези...

А колкото до Мартин Камбуров... той е толкова ваш юноша, колкот Здравко Лазаров /Електричката/ наш!!! Само, че да си видял някой от нас да се хвали с нещо такова?
Изображение

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 14 апр 2009 18:01

LordVOODOO написа:
ktulu. написа:
Ихх начии, как ме е яд, че си чак от с.варна. С удоволствие бих се видял с теб да ми обясниш разликата :mrgreen:

На мен не ми пречи да дойда и до махала Пловдив! За разлика от теб имам книжка и кола, така че нямаш проблеми за обясненията, но ще трябва да си ги платиш - примерно с цената на долният ти ред зъби!!!

Охохооо, чакам те мухльо. Наистина те чакам с нетърпение. Не забравяй да ми пратиш едно ЛС-че като наближи да идваш насам. Само да не забравиш :twisted:

Охльо-Бохльо

Мнениеот Охльо-Бохльо » 14 апр 2009 18:04

ktulu. написа:
LordVOODOO написа:
ktulu. написа:
Ихх начии, как ме е яд, че си чак от с.варна. С удоволствие бих се видял с теб да ми обясниш разликата :mrgreen:

На мен не ми пречи да дойда и до махала Пловдив! За разлика от теб имам книжка и кола, така че нямаш проблеми за обясненията, но ще трябва да си ги платиш - примерно с цената на долният ти ред зъби!!!

Охохооо, чакам те мухльо. Наистина те чакам с нетърпение. Не забравяй да ми пратиш едно ЛС-че като наближи да идваш насам. Само да не забравиш :twisted:

Ти и мен искаше да видиш по едно време, ама не ти дойде кураж ли що ли? А може би майка ти не те пусна да излезнеш от вкъщи ?!?!?

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 14 апр 2009 18:10

Не мършо, ТИ не искаше. Правеше се на луд, че не си ми получавал личните!!!

Потребителски аватар
L_P_F_C 1936
Контакти:

Мнениеот L_P_F_C 1936 » 14 апр 2009 18:14

plovdivram написа:

Христо Бонев
Аян Садъков
Едуард Ераносян
Христо Колев
Георги Йорданов

Добре ще е ти да изброиш поне толкова, които да са поне толкова популярни дори сред днешното поколение колкото тези...

А колкото до Мартин Камбуров... той е толкова ваш юноша, колкот Здравко Лазаров /Електричката/ наш!!! Само, че да си видял някой от нас да се хвали с нещо такова?

Какво си седнал да им отваряш очите на тия "промити мозъци", не виждаш ли, че са неадекватни, повтарят само едно и също като папагали, остави ги да си живеят в тяхния имислен свят.
Фланелката на ЛОКО ПД се облича не на тялото, а на душата !!!
http://www.vbox7.com/play:4acc3f97
ИзображениеИзображение

Охльо-Бохльо

Мнениеот Охльо-Бохльо » 14 апр 2009 18:16

ktulu. написа:Не мършо, ТИ не искаше. Правеше се на луд, че не си ми получавал личните!!!

Мърша си ти долна лъжлива мастийо.Лъжеш, че си ми пращал лични и аз затова във темата пред всички ти казах да определиш място и час където да се срещнем.Защо не го направи?Сега пак ти казвам, определи място и час и ако ти стиска ела да се разберем по мъжки.Ооооо, извинявай, че те обидих на мъж.

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 14 апр 2009 18:18

Охльо-Бохльо написа:
ktulu. написа:Не мършо, ТИ не искаше. Правеше се на луд, че не си ми получавал личните!!!

Мърша си ти долна лъжлива мастийо.Лъжеш, че си ми пращал лични и аз затова във темата пред всички ти казах да определиш място и час където да се срещнем.Защо не го направи?Сега пак ти казвам, определи място и час и ако ти стиска ела да се разберем по мъжки.Ооооо, извинявай, че те обидих на мъж.

И сега ако пак ми кажеш, че не ги получаваш циганино лъжлив... :evil:

ЕДИТ: Пак ли нищо не получаваш бе копелдак страхлив???

ЕДИТ2: Къде се скри бе, педал черен... :evil:

ЕДИТ3: Какви боклуци сте всички не е истина просто. Боклуци и лъжци!!!
Последна промяна от ktulu. на 14 апр 2009 18:31, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
ktulu.
Контакти:

Мнениеот ktulu. » 14 апр 2009 18:19

plovdivram написа:през всичките тези години на няколко пъти е ставало въпроса за това, което питаш и отговора всеки път е бил даван... Бъди сигурен, че това 'дето сме се били сетили сега не е от днес... Да!!! За нас по-младото поколение е може би така... Но тези преди нас са поставяли въпроса още през 50-те, 70-те, 80-те, 90-те и след 2000-та година... И знаеш ли кое е по-интересното?!! Всички тези неща са документирани...

Не е вярно това. Даван е същия отговор като сега, а именно, че "имало документи". Това не е отговор, или поне не аргументиран. А тия доказателства, които явно са ви дадени свише, трябва да ги види все пак и някой друг освен вас. Иначе нали помниш статията за "Митичното зачатие на Локомотив" в ММ. Ще трябва да вярваме на нея до доказване на противното.

silver_bg
Контакти:

Мнениеот silver_bg » 14 апр 2009 18:32

plovdivram написа:

Христо Бонев
Аян Садъков
Едуард Ераносян
Христо Колев
Георги Йорданов

Коцето Костадинов, Георги Славков, Петър Зехтински, Марин Бакалов, Митко Младенов, Раков, Хорозов... от тези не слагали много, много екипа Спас Джевизов - доказана "червена" легенда, Мартин Камбуров - доказан като "черно-бяла" легенда. :lol:

хехе, да потвърда, че последния наистина е на майтап. За Камбуров не можах да те разбера, той е в Ботев от 5 клас ако не греша?! Баш юноша си ни е.

п.п. биячите, не смятате ли, че е малко смешно и жалко да си раздавате шамари из форумите?!
Последна промяна от silver_bg на 14 апр 2009 19:39, променено общо 4 пъти.

Върни се в “Ботев”