Лече - Ювентус 20 / 02 / 2011 - 13 : 30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 20 фев 2011 18:44

Лече
7
22%
Ювентус
22
69%
равен
3
9%

Общо гласове: 32

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Re: Лече - Ювентус 20 / 02 / 2011 - 13 : 30

Мнениеот da12 » 21 фев 2011 01:02

Направо нз кво става все едно се върнахме на играта от преди месец и най-лошото е, че днеска май и удар във вратата нямахме. Ужасна игра червения картон на Буфон трябваше да ни мотивира още повече да играем, а не да спим. Сега единственото, на което се надявам е 4-то място няма никакъв шанс да стигнем Интер вече за съжаление.

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 21 фев 2011 01:38

Не съм много сигурен,но май трябва да сме 3-ти,за да играем в ШЛ,понеже Германия измества Италия в ранглистата на УЕФА с клубните коефициенти :( Дано се вдигнем и бием Болоня другия кръг! FORZA JUVE!! P.S.:Бих желал някой да ме поправи,ако греша и да внесе яснота относно коефициентите ;)
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 21 фев 2011 14:43

forzajuve написа:Пак сме малко крайни.Така е биеш Интер и сме богове,падаме от Лече,мизерници :( Ако бием Болоня и Милан,а конкурентите згрешат и пак се набутаме кадето ни е мqстото,пак ще величаеме,но с риск да не бием двата мача,пак ще изглеждам като идиот,който защитава потъващ кораб,или отбор който има за цел да се върне кадето му е мястото,но самия той прави това трудно,а съдийте ни се подиграват в очите и Защо ли?Защото идва краят на Калчополи 2 и пак ще изгорят величия в съдийството и ще паднат доста глави,а това в момента ни прави врагове на доста хора.Аз загърбвам всичко случващо се в Юве и заставам зад отбора,защото зная какво е да биеш Интер и Милан и да паднеш от Парма и Лече.Само ЮВе

аз съм сигурен че отново ще сме номер 1 , просто ми е гадно да виждам такъв Юве ... !

Офтопик:

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 фев 2011 15:18

Kamisha написа:Не съм много сигурен,но май трябва да сме 3-ти,за да играем в ШЛ,понеже Германия измества Италия в ранглистата на УЕФА с клубните коефициенти :( Дано се вдигнем и бием Болоня другия кръг! FORZA JUVE!! P.S.:Бих желал някой да ме поправи,ако греша и да внесе яснота относно коефициентите ;)

Грешиш, от по другия сезон ставаме с 3 отбора..

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 21 фев 2011 15:22

Делнери:

„Имахме погрешен подход от самото начало на мача. Отборът игра много арогантно и самонадеяно и това ни провали. Поражението трябва да ни накара да помислим внимателно как да направим така, че да бъдем по-агресивни и бързи. Всяка първа топка се печелеше от Лече и ние напълно заслужавахме да загубим. Всъщност, ние сме големи късметлии, защото се разминахме само с 0:2. Сега вече нашите цели изглеждат твърде далече. Ние нямаме право на повече грешки. Днешният мач е срам за нас и няма никакво извинение за представянето ни", заяви на пресконференция след мача Делнери.

П.С. Ей така и никой не го е попитал защо извади ТОЧНО Красич? Грешен подход още в началото на мача? :?
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Върни се в “Ювентус”