Защо се надявам на добра пролет !

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Защо се надявам на добра пролет !

Мнениеот bobonikolov » 20 фев 2011 20:50

berbatov написа:Аз очаквам да сме шампиони,щото отдавна не сме ставали и мисля че тази година е наш ред. Просто ще си всемем всички точки,които са необходими, въпреки всички и въпреки всичко. Това е ЦСКА!

Приятелю хубаво нещо е оптимизма,но при теб граничи с фантазията.Шампиони за съжаление на всички нас няма как да станем.Просто прекалено много отбори има преди нас и дори и хипотетично да вземем 15 от 15 мача,което граничи с фантастиката пак друг може да стане шампион.Но пък топка е върти се.Може и да стане някакво чудо.Лично аз очаквам тази пролет нещата да са много по-различни.Сега ще ги видим футболиситите от лятото стават ли или не стават>отоборът вече трябва да е обигран и играчите да си знаят и кътните зъби.Според мен ЦСКА ще тръгне нагоре този полусезон.

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 20 фев 2011 21:09

Едва ли ще станем шампиони тази година, но имаме добри шансове за купата. Чисто и просто, бием ли "Левски", то пътят към Европа е отворен за нас, в противен случай, ще бъде трудно извоюването на място в тройката, но нека се надяваме на успешен пролетен полусезон. Поне се надявам, ако не ние, то Любо Пенев да се докаже като треньор и изведе Литекс до шампионска титла, а след това и до успехи в Европа! Не, че са ми много симпатичен отбор, но този голям цесекар заслужава да покаже на "ТИТАН" какво изпуснаха с уволнението му. Пък това може и да е за добро, ако не бяха "ТИТАН" и многобройните треньорски смени, то едва ли щяхме да попаднем на Радуканов сега, който съм сигурен, че има потенциала да направи много с ЦСКА!
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 20 фев 2011 21:29

По слабо няма накъде.Много е важно как ще тръгнем първият мач видяхме какво стана есента.Не мисля ,че Радуканов ще излезе да се надиграва с Левски на Герена, виждам нашите шансове със бързи контри по крилата(бековете на Левски са отчайващи) и на високи топки за високия Шеридън.
Прогноза 0-2 и традиционните викове за оставка от нашите приятели :lol:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 20 фев 2011 23:39

lisynger написа:По слабо няма накъде.Много е важно как ще тръгнем първият мач видяхме какво стана есента.Не мисля ,че Радуканов ще излезе да се надиграва с Левски на Герена, виждам нашите шансове със бързи контри по крилата(бековете на Левски са отчайващи) и на високи топки за високия Шеридън.

Много хубаво казано !!! Дано се сбъдне :)

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 20 фев 2011 23:48

lisynger написа:По слабо няма накъде.Много е важно как ще тръгнем първият мач видяхме какво стана есента.Не мисля ,че Радуканов ще излезе да се надиграва с Левски на Герена, виждам нашите шансове със бързи контри по крилата(бековете на Левски са отчайващи) и на високи топки за високия Шеридън.

Не Левски сменя тренъори през месец.....
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 фев 2011 23:50

Makavelli написа:

Много хубаво казано !!! Дано се сбъдне :)

Бих добавил,че в средата на терена също имаме добри играчи-Янчев,Марко.По крилата-Нелсън,Трекаричи,Тонев,Делев-футболисти с бързина и техника.Отпред Шеридън и Платини.Тоз последния ако не друго поне пробиви може да прави и да залисва отбраната на противника.На Шеридън високите топки взеха да му стават специалитет.Със защитници също разполагаме.Само Мболи да бе останал Левски гол нямаше да видят сега ама нейсе....

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 фев 2011 00:29

bobonikolov написа:Бих добавил,че в средата на терена също имаме добри играчи-Янчев,Марко.По крилата-Нелсън,Трекаричи,Тонев,Делев-футболисти с бързина и техника.Отпред Шеридън и Платини.Тоз последния ако не друго поне пробиви може да прави и да залисва отбраната на противника.На Шеридън високите топки взеха да му стават специалитет.Със защитници също разполагаме.Само Мболи да бе останал Левски гол нямаше да видят сега ама нейсе....

Ако може леко да те репликирам,колега!Хубаво си правиш анализа,ама ако ги няма сините на терена...Не е много ясно в центъра как ще се борите срещу Гаджев-Йовов -Тасевски...Вие пожелания ли си правите,или анализ?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 фев 2011 00:35

Синьо сърце написа:
bobonikolov написа:Бих добавил,че в средата на терена също имаме добри играчи-Янчев,Марко.По крилата-Нелсън,Трекаричи,Тонев,Делев-футболисти с бързина и техника.Отпред Шеридън и Платини.Тоз последния ако не друго поне пробиви може да прави и да залисва отбраната на противника.На Шеридън високите топки взеха да му стават специалитет.Със защитници също разполагаме.Само Мболи да бе останал Левски гол нямаше да видят сега ама нейсе....

Ако може леко да те репликирам,колега!Хубаво си правиш анализа,ама ако ги няма сините на терена...Не е много ясно в центъра как ще се борите срещу Гаджев-Йовов -Тасевски...Вие пожелания ли си правите,или анализ?

Колега Йовов пък къде го бориш :-)?Ще ги преборим ти за това не се притеснявай :-)

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 21 фев 2011 00:40

bobonikolov написа:
Синьо сърце написа:

Колега Йовов пък къде го броиш :-)?Ще ги преборим ти за това не се притеснявай :-).Играчите ни са добри.Янчев е типичен дефанзивен халф.Галчев също може да играе като такъв.Марко също.Достатъчно са за да се справят с посочените от теб :-)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 21 фев 2011 13:11

ще видиш как ще се борим събота идва,когато се събуждам и знам,че идва събота яко зарибен съм

Върни се в “ЦСКА”