Santiago Munezz написа:Жоржиньо написа:Ебати късметлиите
А снощния ви късметлийски гол.
Сантяго, много си предпазлив. Милан в момента може да няма мощта отпреди време, когато в Европа всички се страхуваха от тима. В Италия обаче Милан е най - силният отбор като потенциал. Както няколко пъти казах, с този отбор Алегри трябва да спечели титлата. Най - малко титлата. Ако ти си си мислил, че мача във Верона ще е лесен, аз изобщо не съм предполагал. Дори изравняването някак си го предчувствах, но също така вярвах, че Пато ще вкара. Той винаги вкарва в такива завързани мачове. Отделен въпрос е, че още много има да прави за Милан, защото ако не беше попадението, оценката му клонеше към нула. Много слаба ефективност от негова страна.
В следващите кръгове Милан има доста трудни мачове, но хубавото е, че част от контузените се върнаха и ще се завръщат.
Колкото до гола с ръка, не знам. Може би има, защото дългото рамо се брои за ръка, но в последните години толкова пъти отборът беше порязван, че просто не ми се говори. По принцип Киево през годините винаги са се радвали на необичайно голяма подкрепа срещу Милан, така че грешката в полза на росонерите е направо случайност.