zlatan написа:до wolf,аз съм човек който приема критика,но е хубаво само да критикуваш а не да ми казваш дали да пиша или да не пиша-мисля че се разбрахме по този въпрос.Второ за класата на Керъл,Суарес,без да ги сравнявам с Лукас.Колко даде Пуул за тези двамата.-60млн Евро.Шиърър бил казал ми кво да каже човека след като е легенда за Нюкасъл-абе маните го този Керъл.Ти колега гледал ли си поне един мач този сезон на Керъл-май не.И като съм споменал Суарез това не значи че го сравнявам с Лукас,а отчитам смехотворните трансфери на Кени.Това са 60млн бе пич,кво са постигнали тези двамата една титла на Холандия и три гола на Световното.
Мача със Спарта-Рейна,Каръгър,Мейрелеш,Глен Джонсън,Дирк,Аурелио.Макси.Джо Коул-ми те ли са реззервите-ами хайде напиши ми титулярите,а Суарез не игра само заради това че няма право.
Помисли първо тогава критикувай,хлапе.
Суарез е определян като един от най-обещаващите нападатели в света, направи много силно световно и е много млад все още. Керъл е типичен таран със отличен ляв крак, както предполагам си забелязал в мача Нюкасъл - Ливърпул, да не говорим че дори Тери видя зор да го опази във въздуха в мача им с Челси. Да това са 60млн, но не забравяй че Ливърпул продаде Торес за повече от приличните 50млн, като той реално в момента струва много по-малко. Грешка ли е да махнеш вечно контузен и абсолютно демотивиран нападател с 2ма много по-млади и перспективни нападатели? Торес като дойде какво имаше - 1 Сегунда и това е, затова не съди по постиженията им в другите клубове. Суарез вкара 49 гола в 50 мача миналия сезон или и това ще пренебрегнеш? Коул и Аурелио по принцип са пейки, пак казвам липсата на Агер който да изнася топката, на капитана Джерард и читав нападател напред много променят хода на един мач. Макси не би трябвало да помирисва терен но това е друга тема. Преди почти 25 години Кени продаде Ръш на Юве и купи на тяхно място 4 добри играчи и сътвори най-великата единайсеторка изобщо в историята на клуба. Смятам, че не сме ние хората които трябва да оспорват решенията на един от най-големите играчи и мениджъри въобще във Великобритания. Не би дал тези пари ако не смяташе, че този човек ще пасне.