Ливърпул иска ново попълнение на Барселона

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Ливърпул иска ново попълнение на Барселона

Мнениеот styopa » 20 фев 2011 15:44

JackPackage написа:Не съм казал че нямате пари, не съм се изказал правилно може би :)
Щом 11 млн ви се струват много за Афелай, как парите за Йънг не ви се струват много (не казвам че ги нямате) ;)
А и, защо звездата на Аякс да струва 26 млн, а звездата (макар и бивша) на ПСВ да НЕ струва дори 11 млн ?! :?

Е по принцип ако гледаме само качествата си прав.Реално обаче според мен тези цени са... спорни.Примерно Афелай какво да му коментираме на цената след като шанса да се махне е много малък(да не кажа нулев).Поне на мен би ми било странно футболист 2 месеца след трансфера си да иска да се маха.Още повече в ситуацията че зимата с голямо желание отиде в Барса.
За Йънг ако не преподпише едва ли някой ще даде 25 млн(предвид договора му).При други обстоятелства да със сигурност цената му е някъде там.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2011 15:48

Именно при тези "други" обстоятелства говорех аз (не изтичащи контракти), а иначе и аз не вярвам Афелай да напусне лятото, зимата по-може ако е ънхепи :lol:
Иначе за мен Афелай струва м/у около 15-16 млн, имайки предвид че знам качествата му и съм запознат с играта му, струва си ги тези пари ;) Просто не знам как го продадоха за такава смешна цена на Барса, нищо че имаше още само 6м договор.... :?
Стигнахме поне до някакъв консенсус ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 фев 2011 16:16

JackPackage написа:Стигнахме поне до някакъв консенсус ;)

Изображение

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 20 фев 2011 16:38

JackPackage написа:Именно не изтичащи

Имено се пише с едно "н", а "неизтичащи" се пише слято. :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2011 16:50

liverpool-4ever написа:

за неизтичащи приемам забележката, но именно си се пише с две "н"-та ;)
въпреки че сега като погледнах и за не изтичащи съм прав, тъй като нямам предвид като прилагателното "неизтичащи", а просто писах за какви НЕ трябва да са обстоятелствата ;)

Влязъл съм във ВУЗ с български и литература, така че много, много рядко греша ;) (но за горното приемам забележката, не е оформено както трябва) :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.

[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 фев 2011 18:17

zlatan написа:до wolf,аз съм човек който приема критика,но е хубаво само да критикуваш а не да ми казваш дали да пиша или да не пиша-мисля че се разбрахме по този въпрос.Второ за класата на Керъл,Суарес,без да ги сравнявам с Лукас.Колко даде Пуул за тези двамата.-60млн Евро.Шиърър бил казал ми кво да каже човека след като е легенда за Нюкасъл-абе маните го този Керъл.Ти колега гледал ли си поне един мач този сезон на Керъл-май не.И като съм споменал Суарез това не значи че го сравнявам с Лукас,а отчитам смехотворните трансфери на Кени.Това са 60млн бе пич,кво са постигнали тези двамата една титла на Холандия и три гола на Световното.
Мача със Спарта-Рейна,Каръгър,Мейрелеш,Глен Джонсън,Дирк,Аурелио.Макси.Джо Коул-ми те ли са реззервите-ами хайде напиши ми титулярите,а Суарез не игра само заради това че няма право.
Помисли първо тогава критикувай,хлапе.

Суарез е определян като един от най-обещаващите нападатели в света, направи много силно световно и е много млад все още. Керъл е типичен таран със отличен ляв крак, както предполагам си забелязал в мача Нюкасъл - Ливърпул, да не говорим че дори Тери видя зор да го опази във въздуха в мача им с Челси. Да това са 60млн, но не забравяй че Ливърпул продаде Торес за повече от приличните 50млн, като той реално в момента струва много по-малко. Грешка ли е да махнеш вечно контузен и абсолютно демотивиран нападател с 2ма много по-млади и перспективни нападатели? Торес като дойде какво имаше - 1 Сегунда и това е, затова не съди по постиженията им в другите клубове. Суарез вкара 49 гола в 50 мача миналия сезон или и това ще пренебрегнеш? Коул и Аурелио по принцип са пейки, пак казвам липсата на Агер който да изнася топката, на капитана Джерард и читав нападател напред много променят хода на един мач. Макси не би трябвало да помирисва терен но това е друга тема. Преди почти 25 години Кени продаде Ръш на Юве и купи на тяхно място 4 добри играчи и сътвори най-великата единайсеторка изобщо в историята на клуба. Смятам, че не сме ние хората които трябва да оспорват решенията на един от най-големите играчи и мениджъри въобще във Великобритания. Не би дал тези пари ако не смяташе, че този човек ще пасне.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 20 фев 2011 19:14

JackPackage написа:
liverpool-4ever написа:

за неизтичащи приемам забележката, но именно си се пише с две "н"-та ;)
въпреки че сега като погледнах и за не изтичащи съм прав, тъй като нямам предвид като прилагателното "неизтичащи", а просто писах за какви НЕ трябва да са обстоятелствата ;)

Влязъл съм във ВУЗ с български и литература, така че много, много рядко греша ;) (но за горното приемам забележката, не е оформено както трябва) :roll:

За неизтичащи може и да греша, но за имено съм прав. Провери бе. Как казваш - имен или именен?!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2011 19:22

бъркаш ти казвам, ти не та не...
ето ти и Википедията щом не вярваш ;)

имено (именно тук не може да се приложи правилото за "нен", защото "именно" е наречие. Не съществува дума "именен".)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F:%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8_%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8

;)

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 20 фев 2011 19:52

Пуснал съм тема за Афелай, а вие ми водите спор как се пише именно или имено. Естествено че именно. liverpool-4ever, предлагам ти да поспориш малко с даскала или даскалката си по БГ за правописа на именно и виж как след 1 минута ти нанасят двойка в дневника за неграмотност. :mrgreen: :mrgreen: Това беше в кръга на шегата. ;)

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 20 фев 2011 22:22

JackPackage написа:бъркаш ти казвам, ти не та не...
ето ти и Википедията щом не вярваш ;)

имено (именно тук не може да се приложи правилото за "нен", защото "именно" е наречие. Не съществува дума "именен".)

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%8F:%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BA_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BD%D0%B8_%D0%B3%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8

;)

Леле, ще питам госпожата ми по български + всички учители в училище за тази дума!!

Върни се в “Ливърпул”