Трявна спечели проект за стадион на стойност 6,6 милиона лев

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Трявна спечели проект за стадион на стойност 6,6 милиона лев

Мнениеот kiko75 » 17 фев 2011 14:55

topchaki написа:
kiko75 написа:
Hugo Boss написа:Ако се прави нещо в София се почва защо всичко е там, ако се прави нещо в провинцията, значи се прави за да се краде. Нямате угодия!!

пловдив,варна ,бургас ,благоевград също е провинция също имат села около тях и поне тия терени ще се използват а не в измислени раиони на северозападна БЪЛГАРИЯ

Ти май не можеш да се примериш с това нещо.Пък и нсикой не те пита защото си НИКОЙ.А това е центъра...центъра на България.А колкото до легловата база там пък въобще не си в час.Последните години се направиха страшно много хотели там.Аз съм ходил в почивни дни и не можеш да се разминеш от хора.
я дай пример каде има такава база с школа или само си пишете а за хора аз съм от корортен град кадето има много хотели и много тористи а трявна е страшно далеч от значението курорт 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 17 фев 2011 15:22

KIKO75 Аааа ето защо се газираш и се пениш по устата.Аз лично съм чувал за терена на градския стадион че е един от най добрите в България.От гледна точка на тревно покритие.Това са го казвали доста специалисти.Теренът е правен преди много много години но както трябва.Почти всички отбори са ходили и продължават да ходят на лятна подготовка там.А ето ти и един пример за леглова база http://kalinapalace.com/

Потребителски аватар
Краставичарят Ганчо
Контакти:

Мнениеот Краставичарят Ганчо » 17 фев 2011 15:28

Пловдив,варна ,бургас ,благоевград също е провинция също имат села около тях и поне тия терени ще се използват а не в измислени раиони на северозападна БЪЛГАРИЯ[/quote]
Ти май не можеш да се примериш с това нещо.Пък и нсикой не те пита защото си НИКОЙ.А това е центъра...центъра на България.А колкото до легловата база там пък въобще не си в час.Последните години се направиха страшно много хотели там.Аз съм ходил в почивни дни и не можеш да се разминеш от хора.[/quote]я дай пример каде има такава база с школа или само си пишете а за хора аз съм от корортен град кадето има много хотели и много тористи а трявна е страшно далеч от значението курорт 8-)[/quote]

Ти от Сандански ли си бе келеш ?! Какъв курорт сте пък Вие, в сравнение с морските курорти сте гола вода. А дори и Трявна е по-красиво място от Вашия град в който сте си дали задниците на гърците. Но въпросните гърци като обеднеят още малко съвсем ще намалеят туристите Ви. И недей лъга че 40-хиляден град, защото сте останали само 28 000 човека.
А относно базата в Трявна, това е една чудесна новина. Това, че там ще се налеят пари, разбира се не пречи да се оправят базите и в Пловдив, Варна, Русе и т.н.. Въпрос на желание и инициативност на местната власт.
На стар краставичар краставици не продавайте !

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 17 фев 2011 22:37

kiko75 написа:я дай пример каде има такава база с школа или само си пишете а за хора аз съм от корортен град кадето има много хотели и много тористи а трявна е страшно далеч от значението курорт 8-)

Кико, Кико, Кико, моля те, млъкни/не пиши повече... Кико!
Ти ако разбираш от туризъм/футбол/граматика/география е.и му ма...та!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2011 03:27

kiko75 написа:
Hugo Boss написа:Ако се прави нещо в София се почва защо всичко е там, ако се прави нещо в провинцията, значи се прави за да се краде. Нямате угодия!!

пловдив,варна ,бургас ,благоевград също е провинция също имат села около тях и поне тия терени ще се използват а не в измислени раиони на северозападна БЪЛГАРИЯ

Каква е тази дума провинция :lol: Откога станахме империя :lol: Ех значи, големи разбирачи има тук :lol:
Иначе Трявна ми е любим град след Варна и какъв ви е проблема, че се развива нещо там? Разбиратчите да сте наясно къде се подготвят нашите отбори - Анталия, Марбея и т.н- курортни градчета! И с какво е по-разл;ична Трявна?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2011 03:32

kiko75 написа:
Vailo написа:кико75, някога бил ли си в трявна да знаеш има ли леглова база или няма??? :twisted: Трявна мой човек е курортен град и има достатъчно добри хотели да поемат половината А група наведнъж! Всяко лято там се играят безброй контроли и много от по-скромните отбори от Б и В групите се подготвят там. преди десетина години габровския Академик премести школата си в Трявна..спомням си дори че имаше няколко групи деца от Китай които бяха дошли да живеят и тренират в Трявна за цяла една година...така че като не си запознат с историята на проекта не дрънкай на изуст :twisted:
и какви хотели има ве бардаци за по 20 лв имали леглова база и кой нормален отбор ще се спи в хотел с 20 стаи и то двоини няма фитнес няма басеин а сервизни помещения пък вобще имали леглова база било корорт :lol: :lol: :lol: смешки ето зарадфи такова мислене сега наще отбори са в турция и кипар а лятото в швеицария 8-) защото това в трявна само името му е хотел а значението му е пансион 8-)

Ти в кой свят живееш :lol: Излагаш се мнение след мнение Първо- Трявна не е в северозападна България, а е в централна!
Второ - нямали фитнес и басейн хотелите :lol: Ще се пръсна от смях- ти явно през живота си не си стъпвал в Трявна- тук над 5 човека ти обясняваме, че говриш врели некипели! И басейни и сауни и стрелбища и фитнес и какво ли още не има в хотелите! И легловата им база хич не е 20 легла... Само Хотел Панорама има в пъти повече! Да не говорим за Бръшляна, Ралица, Фамилия и т.н....

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 20 фев 2011 16:16

kiko75 написа:школа в трявна няма хора вие говорите за деца

Валекс (Трявна) се обединява с ФК Трявна (Трявна) от ОФГ Габрово, преди сезон 2008/09 след като собственикът му, притежаващ фирма "Валекс" и едноименната ДЮШ, предава отбора на община Трявна.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 20 фев 2011 20:51

Евала! Правят нещо хората! А ние големите еснафи от Пловдив с по 4 милиона бюджет на година за спорт оставихме ст. Пловдив да се руши. Който може - строи и играе футбол, който не може - се плюнчи и обяснява как "отбори с традиции" "заслужавали". Всеки си заслужава съдбата! Хората в Трявна са едни страхотни родолюбиви Българи, които заслужават да имат отбор, да имат стадион и да гледат хубав футбол! Също толкова българи са и също толкова заслужават колкото хората в София, Пловдив, Варна, Бургас, Ловеч и Смолян!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”