Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот UltraBlue » 14 апр 2009 15:30

Абе не знам, ама на мен управлението на БАтето взе да ми липсва вече :roll: Не че беше по различно,ама поне по коледа се пуках да се смея с него,като му вадеха бисерите по Ринг :lol: А тея тука само дразнят, никаква позитивна емоция не ми доставят :roll:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 14 апр 2009 15:36

angelov написа:Като спомена мачът с ЦСКА, какво ще кажете за дузпата при втория гол и положението на Гонзо срещу Черно море? Според Момиров срещу Гонзо няма дузпа, но 1994 при единтично положение отсъди такава.

И положението на Гонзо беше дузпа, миналата седмица няколко пъти го писах.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 14 апр 2009 15:47

защо написа:
angelov написа:Като спомена мачът с ЦСКА, какво ще кажете за дузпата при втория гол и положението на Гонзо срещу Черно море? Според Момиров срещу Гонзо няма дузпа, но 1994 при единтично положение отсъди такава.

И положението на Гонзо беше дузпа, миналата седмица няколко пъти го писах.

Аз не се изразих правилно. Въпросът не беше само към теб, а към всички и най-вече към Момиров, който едва ли ще го види, но все пак.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 14 апр 2009 15:51

Момиров е завършен, некомпетентен малоумник.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 14 апр 2009 15:59

Айде първо да научиш правилника и тогава да говориш!

Първо: Ок нека приемем, че е имало контакт м/у Танко Дяков и Гонзо (такъв нямаше, но това е друг въпрос, ще си представя, че е имало!) по правилник не се гледа къде е паднал играча (а цел на всички говеда е да се хвърлят в наказателното поле), а къде е извършено нарушението! Е измисленият ви контакт бе извършен ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ! Друг е въпроса, че Гонзо подскочи като заклан и скокна в пеналта! Та и да е имало нарушение, не е дузпа, защото е извън наказателното поле!
Второ: като много разбирате от дузпи защо нищо не казвате за 70-тата минута на мача с Черно Море, когато Гонзо направи дузпа?!!?!!!! Той изблъска в гърба Танко Дяков и го събори в наказателното ви поле. Това се случи при изпълнение на корнер от Черно Море и топката бе насочена точно към Дяков! Айде кажете нещо по този въпрос да ви видя какви сте разбирачи! На тази ситуация гледах десетина повторения и всички, дори левскарите в компанията бяха единодушни - има дузпа за Черно Море!
Трето: И да приемем, че сте ощетени (каквито не сте) приемете го за реванш за двете дузпи, които ви подари Баничката на Герена отново срещу Черно Море, както и за измисленият червен картон! Ама за тогава също нищо не казвате! Е не може да се "греши" все във ваша полза! Тогава ви бяха подарени 2 точки, сега също ви подариха 1 с дузпата, която не ни дадоха в 70-тата минута!!!
Така че жалки говедца айде пазете тишинка!
Изображение

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Батков-прочети това!

Мнениеот Keanu^Reeves » 14 апр 2009 16:07

Аве що сте толкова мнооооого заблудени някой от вас! За какъв Европейски модел ми говорите, та вие не знаете какво е ЕВРОПЕЙСКО първо, че да ми говорите за европейско мислене!

ЧЕЛСИ цял сезон бяха нещастни и жалки!!!! -ЛЕВСКИ цял сезон ги дублира в собственото си невежество и няма нито един свестен мач!!!!

Какво се случи в Европейския Гранд ЧЕЛСИ - дойде мача Манчестър Юнайтед-ЧЕЛСИ 3:0!!! И моментално беше уволнен Луиш Фелипе Сколари, то се видя,че целия сезон не става и няма бъдеще!

Какво се случи в Левски - Цял сезон Левски не може да подаде 2-3 паса, играе грозно за 1-0! И накрая идва Дербито с Локомотив и ни размазват най-малко с 3-0, защото реалния резултат беше поне 0-10 за Лкомотив, ама онези ни съжалиха и спряха да играят след 58-мата минута!
След мача Батков си мисли, че това е Ерата на Стоилов и решава никакви Уволнения!

Какво беше при Стоилов! - Левски се опитваше да играе Футбол и постепенно ставаше с мач на мач по-силен. Дойде загубата от Беверен и Публикум и Литекс на Герена 0-1, и ЦЕСЕКА 0-1, но РАЗЛИКАТА беше тогава че цял мач ЛЕВСКИ спука от бой и Публикум и Литекс на Герена и най-вече прословутия мач с ЦЕСЕКА 0-1, дето Йешич с една дузпа стана шампион!

Айде да си отворите очите най-после и да не ми говорите колко кредит на Доверие заслужава Емил Велев, защото явно не правите разлика между Европейско Мислене и Европейска Заблуда!

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 14 апр 2009 16:09

Понеже нямам звук на компютъра и не мога да чуя интервюта си правя заключения от статията. От първия и вариянт излизаше, че чуждите съдии свирят за Левски. От втория излиза, че нашите свирят за Левски. Ако е вярно първото, този неграмотник би трябвало да се извини на Левски, на съдиите свирили мачове на Левски, на съответните футболни федерации, на УЕФА и на ФИФА. Ако е вярно второто излиза, че организацията, на която е шеф е корумпирана и неговите подопечни свирят за Левски. А след като една организация е корумпирана едва ли шефът и не е такъв. Мисля, че което и от двете да е вярно, Момиров трябва да подаде оставка и да му се забрани да се занимава с футбол доживот.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 14 апр 2009 16:13

angelov написа:...

Това добре, ама не виждам, да си отговорил на нито една от трите точки отправени към теб!
Да не си глътна граматиката?
А колкото до това, че Момиров е корумпиран - това си е публично известен факт, и именно затова става лошо, когато той каже, че се свири за вас, защото шефовете на клубовете плащат на него, а той праща съдиите! Та щом Момиров казва, че за Левски се свири най-много, значи Батков плаща най-много!!!
Изображение

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот Keanu^Reeves » 14 апр 2009 16:20

Емил Велев е виновен че този Чугонолеяр Йовов се завърна в Левски, каква полза от него никаква!
И на това отгоре след мача имаше наглостта да бъде обиден на Феновете на Левски, и че нямали право да изразяват собственото си мнение, а трябва да пълним стадиоина и да подкрепяме отбора като група - Зомбита! Този Йовов хич не му ли дреме, че отбора нищо не играе, та ми се хвали как Левски направил няколко силни мача тази Пролет, ама дойде първия силен отбор и ни РАЗКРИ! Йовов вечно недоволен, че го хулят, ама да погледне първо той какво играе, а не да роптае срещу собствените Фенове, тези които го създадоха с обичта си!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 14 апр 2009 16:30

Аз ще ти отговоря, при това без да те обиждам, защото това няма да ме направи по-добър от теб, но ти си пиши глупостите-показва колко достоен човек си!
1. Спри за момент да виждаш избирателно и си го признай контакт между Дяков и Гонзо имаше! Къде е бил е спорен въпрос, но затова да не сме сигурни са виновни тия от Канал1! Въпрос на гледни точки е, но да приемем, че тая ситуация не е дузпа какво остава за т.2
2. Ако това е дузпа значи във всички футболни мачове трябва да се свирят поне по 20 за отбор, а в Англия по около 35! Единоборство в наказателното поле и си помагат с ръце- кажи ми в колко ситуации го има това на мач?
3. Първата дузпа срещу морето в София си беше дузпа, а втората беше пресилена да не кажа нямаше

Аз да попитам нещо нали може?
1. Първата дузпа срещу Славия каква беше? 1 000 000% чиста нали? :mrgreen:
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Върни се в “Архив”