Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!
Абе не знам, ама на мен управлението на БАтето взе да ми липсва вече
Не че беше по различно,ама поне по коледа се пуках да се смея с него,като му вадеха бисерите по Ринг
А тея тука само дразнят, никаква позитивна емоция не ми доставят 
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
angelov написа:Като спомена мачът с ЦСКА, какво ще кажете за дузпата при втория гол и положението на Гонзо срещу Черно море? Според Момиров срещу Гонзо няма дузпа, но 1994 при единтично положение отсъди такава.
И положението на Гонзо беше дузпа, миналата седмица няколко пъти го писах.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:angelov написа:Като спомена мачът с ЦСКА, какво ще кажете за дузпата при втория гол и положението на Гонзо срещу Черно море? Според Момиров срещу Гонзо няма дузпа, но 1994 при единтично положение отсъди такава.
И положението на Гонзо беше дузпа, миналата седмица няколко пъти го писах.
Аз не се изразих правилно. Въпросът не беше само към теб, а към всички и най-вече към Момиров, който едва ли ще го види, но все пак.
- bigbonusprize
- Контакти:
Момиров е завършен, некомпетентен малоумник.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- LordVOODOO
angelov написа:Като спомена мачът с ЦСКА, какво ще кажете за дузпата при втория гол и положението на Гонзо срещу Черно море? Според Момиров срещу Гонзо няма дузпа, но 1994 при единтично положение отсъди такава.
Айде първо да научиш правилника и тогава да говориш!
Първо: Ок нека приемем, че е имало контакт м/у Танко Дяков и Гонзо (такъв нямаше, но това е друг въпрос, ще си представя, че е имало!) по правилник не се гледа къде е паднал играча (а цел на всички говеда е да се хвърлят в наказателното поле), а къде е извършено нарушението! Е измисленият ви контакт бе извършен ИЗВЪН НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ! Друг е въпроса, че Гонзо подскочи като заклан и скокна в пеналта! Та и да е имало нарушение, не е дузпа, защото е извън наказателното поле!
Второ: като много разбирате от дузпи защо нищо не казвате за 70-тата минута на мача с Черно Море, когато Гонзо направи дузпа?!!?!!!! Той изблъска в гърба Танко Дяков и го събори в наказателното ви поле. Това се случи при изпълнение на корнер от Черно Море и топката бе насочена точно към Дяков! Айде кажете нещо по този въпрос да ви видя какви сте разбирачи! На тази ситуация гледах десетина повторения и всички, дори левскарите в компанията бяха единодушни - има дузпа за Черно Море!
Трето: И да приемем, че сте ощетени (каквито не сте) приемете го за реванш за двете дузпи, които ви подари Баничката на Герена отново срещу Черно Море, както и за измисленият червен картон! Ама за тогава също нищо не казвате! Е не може да се "греши" все във ваша полза! Тогава ви бяха подарени 2 точки, сега също ви подариха 1 с дузпата, която не ни дадоха в 70-тата минута!!!
Така че жалки говедца айде пазете тишинка!

- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Батков-прочети това!
Аве що сте толкова мнооооого заблудени някой от вас! За какъв Европейски модел ми говорите, та вие не знаете какво е ЕВРОПЕЙСКО първо, че да ми говорите за европейско мислене!
ЧЕЛСИ цял сезон бяха нещастни и жалки!!!! -ЛЕВСКИ цял сезон ги дублира в собственото си невежество и няма нито един свестен мач!!!!
Какво се случи в Европейския Гранд ЧЕЛСИ - дойде мача Манчестър Юнайтед-ЧЕЛСИ 3:0!!! И моментално беше уволнен Луиш Фелипе Сколари, то се видя,че целия сезон не става и няма бъдеще!
Какво се случи в Левски - Цял сезон Левски не може да подаде 2-3 паса, играе грозно за 1-0! И накрая идва Дербито с Локомотив и ни размазват най-малко с 3-0, защото реалния резултат беше поне 0-10 за Лкомотив, ама онези ни съжалиха и спряха да играят след 58-мата минута!
След мача Батков си мисли, че това е Ерата на Стоилов и решава никакви Уволнения!
Какво беше при Стоилов! - Левски се опитваше да играе Футбол и постепенно ставаше с мач на мач по-силен. Дойде загубата от Беверен и Публикум и Литекс на Герена 0-1, и ЦЕСЕКА 0-1, но РАЗЛИКАТА беше тогава че цял мач ЛЕВСКИ спука от бой и Публикум и Литекс на Герена и най-вече прословутия мач с ЦЕСЕКА 0-1, дето Йешич с една дузпа стана шампион!
Айде да си отворите очите най-после и да не ми говорите колко кредит на Доверие заслужава Емил Велев, защото явно не правите разлика между Европейско Мислене и Европейска Заблуда!
ЧЕЛСИ цял сезон бяха нещастни и жалки!!!! -ЛЕВСКИ цял сезон ги дублира в собственото си невежество и няма нито един свестен мач!!!!
Какво се случи в Европейския Гранд ЧЕЛСИ - дойде мача Манчестър Юнайтед-ЧЕЛСИ 3:0!!! И моментално беше уволнен Луиш Фелипе Сколари, то се видя,че целия сезон не става и няма бъдеще!
Какво се случи в Левски - Цял сезон Левски не може да подаде 2-3 паса, играе грозно за 1-0! И накрая идва Дербито с Локомотив и ни размазват най-малко с 3-0, защото реалния резултат беше поне 0-10 за Лкомотив, ама онези ни съжалиха и спряха да играят след 58-мата минута!
След мача Батков си мисли, че това е Ерата на Стоилов и решава никакви Уволнения!
Какво беше при Стоилов! - Левски се опитваше да играе Футбол и постепенно ставаше с мач на мач по-силен. Дойде загубата от Беверен и Публикум и Литекс на Герена 0-1, и ЦЕСЕКА 0-1, но РАЗЛИКАТА беше тогава че цял мач ЛЕВСКИ спука от бой и Публикум и Литекс на Герена и най-вече прословутия мач с ЦЕСЕКА 0-1, дето Йешич с една дузпа стана шампион!
Айде да си отворите очите най-после и да не ми говорите колко кредит на Доверие заслужава Емил Велев, защото явно не правите разлика между Европейско Мислене и Европейска Заблуда!
Понеже нямам звук на компютъра и не мога да чуя интервюта си правя заключения от статията. От първия и вариянт излизаше, че чуждите съдии свирят за Левски. От втория излиза, че нашите свирят за Левски. Ако е вярно първото, този неграмотник би трябвало да се извини на Левски, на съдиите свирили мачове на Левски, на съответните футболни федерации, на УЕФА и на ФИФА. Ако е вярно второто излиза, че организацията, на която е шеф е корумпирана и неговите подопечни свирят за Левски. А след като една организация е корумпирана едва ли шефът и не е такъв. Мисля, че което и от двете да е вярно, Момиров трябва да подаде оставка и да му се забрани да се занимава с футбол доживот.
- LordVOODOO
angelov написа:...
Това добре, ама не виждам, да си отговорил на нито една от трите точки отправени към теб!
Да не си глътна граматиката?
А колкото до това, че Момиров е корумпиран - това си е публично известен факт, и именно затова става лошо, когато той каже, че се свири за вас, защото шефовете на клубовете плащат на него, а той праща съдиите! Та щом Момиров казва, че за Левски се свири най-много, значи Батков плаща най-много!!!

- Keanu^Reeves
- Контакти:
Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *
Емил Велев е виновен че този Чугонолеяр Йовов се завърна в Левски, каква полза от него никаква!
И на това отгоре след мача имаше наглостта да бъде обиден на Феновете на Левски, и че нямали право да изразяват собственото си мнение, а трябва да пълним стадиоина и да подкрепяме отбора като група - Зомбита! Този Йовов хич не му ли дреме, че отбора нищо не играе, та ми се хвали как Левски направил няколко силни мача тази Пролет, ама дойде първия силен отбор и ни РАЗКРИ! Йовов вечно недоволен, че го хулят, ама да погледне първо той какво играе, а не да роптае срещу собствените Фенове, тези които го създадоха с обичта си!
И на това отгоре след мача имаше наглостта да бъде обиден на Феновете на Левски, и че нямали право да изразяват собственото си мнение, а трябва да пълним стадиоина и да подкрепяме отбора като група - Зомбита! Този Йовов хич не му ли дреме, че отбора нищо не играе, та ми се хвали как Левски направил няколко силни мача тази Пролет, ама дойде първия силен отбор и ни РАЗКРИ! Йовов вечно недоволен, че го хулят, ама да погледне първо той какво играе, а не да роптае срещу собствените Фенове, тези които го създадоха с обичта си!
Аз ще ти отговоря, при това без да те обиждам, защото това няма да ме направи по-добър от теб, но ти си пиши глупостите-показва колко достоен човек си!
1. Спри за момент да виждаш избирателно и си го признай контакт между Дяков и Гонзо имаше! Къде е бил е спорен въпрос, но затова да не сме сигурни са виновни тия от Канал1! Въпрос на гледни точки е, но да приемем, че тая ситуация не е дузпа какво остава за т.2
2. Ако това е дузпа значи във всички футболни мачове трябва да се свирят поне по 20 за отбор, а в Англия по около 35! Единоборство в наказателното поле и си помагат с ръце- кажи ми в колко ситуации го има това на мач?
3. Първата дузпа срещу морето в София си беше дузпа, а втората беше пресилена да не кажа нямаше
Аз да попитам нещо нали може?
1. Първата дузпа срещу Славия каква беше? 1 000 000% чиста нали?
1. Спри за момент да виждаш избирателно и си го признай контакт между Дяков и Гонзо имаше! Къде е бил е спорен въпрос, но затова да не сме сигурни са виновни тия от Канал1! Въпрос на гледни точки е, но да приемем, че тая ситуация не е дузпа какво остава за т.2
2. Ако това е дузпа значи във всички футболни мачове трябва да се свирят поне по 20 за отбор, а в Англия по около 35! Единоборство в наказателното поле и си помагат с ръце- кажи ми в колко ситуации го има това на мач?
3. Първата дузпа срещу морето в София си беше дузпа, а втората беше пресилена да не кажа нямаше
Аз да попитам нещо нали може?
1. Първата дузпа срещу Славия каква беше? 1 000 000% чиста нали?
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!