MCMXIII написа:... Признавам, че не харесвам Санкт Паули и бих предпочел, те да са единият изпадащ отбор.
Тук сме на едно мнение
 Ще е жалко, ако те се спасят за сметка на някой от големите отбори. Бундеслигата ще загуби много.
 Ще е жалко, ако те се спасят за сметка на някой от големите отбори. Бундеслигата ще загуби много.Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MCMXIII написа:... Признавам, че не харесвам Санкт Паули и бих предпочел, те да са единият изпадащ отбор.
 Ще е жалко, ако те се спасят за сметка на някой от големите отбори. Бундеслигата ще загуби много.

tatusindo написа:Нормално ли е отборите на Щутгарт,Вердер и Волфсбург (все шампиони в последните 10 години) да се борят за оцеляването си в Бундеслигата .........

Впечатление ми направиха три неща в кръга до сега:
  Впечатление ми направиха три неща в кръга до сега: 

MCMXIII написа:От всичко играни в Бундеслигата днес, гледах само първите 45 мин. между Дортмундт и Санкт ПаулиВпечатление ми направиха три неща в кръга до сега:
1. Шаблонните голмайстори от Байерн (Щвайнщайгер, Мюлер и Клкозе) и вездесъщият Робен, мисля че само две асистенции е направил
2. Голямата победа на Хамбургер ШФ имайки в предвид загубата от градският съперник през седмицата. То пък от другата страна са били Бремен така че, това май е нормално...
3. Добрият вратар на Санкт Паули - Кеслер. Пазеше досущ Нойер на моменти!
Чакам на 23 мачът с Интер и след това: Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд

enguerino написа:За Байерн третия гол не го ли вкара Гомес
 Ама  нещо съм разсеян! Благодаря за поправката
  Ама  нещо съм разсеян! Благодаря за поправката  
 11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав
  11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав 
Ballancee написа:MCMXIII - 13 точки между Борусия и Байерн11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав

Ballancee написа:MCMXIII - 13 точки между Борусия и Байерн11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав

MCMXIII написа:Ballancee написа:MCMXIII - 13 точки между Борусия и Байерн11 кръга до края засега твърдо се оказвам прав
Остават цели 11 кръга и мач между Байерн и Дортмунд! Ballancee, представи си хората, които не знаят за какво е облога, какво си мислят в момента... за мен

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта