Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_zara
Контакти:

Re: Момиров: Чуждите съдии свирят за Левски!

Мнениеот blue_zara » 14 апр 2009 13:44

До кога разни неосъзнати господа на ръководни длъжности в БФС ще дават своето мнение и ще показват клубни пристрастия?! Този олигофрен, все пак е шеф на съдиите в България! Като такъв утре ще отиде на някакъв международен форум и сигурно и там ще отстоява това свое мнение, а?! Поредната негова изцепка - след допитването до Каубоя за дузпите на четирибуквието и благодарностите към Ристосков за "симулацията" на Гонзо.
Но какво излиза - ние тук си чешем езиците /пръстите/, а някаква реакция от управата на отбора. Къде е г-н спортно-техн. директор???Сигурно чака собственика да му каже какво да прави! Или след ден-два ще каже пред журналистите, че ще иска среща с въпросния, ама той го отсвирил тотално...Е това не мога да си обясня - някой си духльо се подиграва с отбора на който си ръководител, а ти мълчиш като....Или пак ще излезем с някаква декларацийка в сайта.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Идва мача с Литекс!

Мнениеот Deliba6 » 14 апр 2009 13:49

Преди 30-ина години имаше един голям филм "Уморените коне ги убиват". Време е в "Левски" да дойде "специалист ветеринар" и да направи подбор - "атовете" и "жребчетата" на хиподрума, "катърите" и "мулетата" в екарисажа!!!
С тоя "фелшер по овцете" няма да стане, казвам ви го за стотен път!!! А най-добре е "табуна" да смени и собственика - тоя явно може да отстрелва /и то много неточно/ само диви прасенца... Грам не разбира от елитни породи!... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот Deliba6 » 14 апр 2009 13:56

blue_zara, прав си по принцип, но до някъде! Колкото до Сърмов, Йовов и Тасевски, можеш да ги включиш в състава, когато противникът им е от първенството на ветераните, макар че не съм много сигурен дали и за него стават!!!

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 14 апр 2009 14:04

L_Messi написа:Ще бъде интересно, ако от Гонг успеят по някакъв начин да се свържат с Флайшер, Любош Микел или Роберто Розети и да ги помолят за някакъв коментар :lol:

Маркус Мерк също влиза в тоя списък!Аз обаче се питам какво ли ще каже по въпроса Боби Михайлов- нали е някакъв шеф (мисля заместник президент, а може и да греша) в съдийската комисия на УЕФА?
Така като се замисля тоя смешник как свиреше и почвам да се чудя да се смея ли или да плача! Не спря да ни залива с простотията си! Все съм виждал некадърни и тъпи шефове на съдиите в България, но тоя съм сигурен, че ще остане номер едно в това отношение во веки веков!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот Deliba6 » 14 апр 2009 14:08

lioliljon, за съжаление се оказваш прав! И аз не го харесвам Вуцов, заради простотиите му в сферата на възпитанието, но не може никой да отрече, че е светлинни години по-напред от треньорското недоразумение Велев! /В един от постовете го нарекоха "хрущялче", което в момента е много по-точно от Кокъл! Както и Чугунолеяр е по-точно от Бижутер!!!/ :ugeek:

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Re: Лек за Кокала и сие от Израел

Мнениеот Deliba6 » 14 апр 2009 14:11

galder написа:Лефски от край време е отбора на всички власти, на малоумници като кокала, пословични са интригите и задкулисните игри, византийските номера на томас гафчис, паданията за дузпа на Наско Сираков и т.н. и т.н.

Ти що не си на занималня!!! :roll:

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 14 апр 2009 14:12

Димо Момиров се е изложил много жестоко! Аз да си призная, такива думи могат да бъдат казани само от върл привърженик на ЦСКА. Ще се съгласите с това, нали? А и мисля, че червените журналя, заедно с пригласящите им фенове, прекалено много преекспонираха съдийството на Хелмут Флайшер на едно вечно дерби.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Дуци фаворит за Левски - Гочето резерва *

Мнениеот mike28 » 14 апр 2009 14:13

Мда, истината е, че на Вуцов така и не му бе даден шанс. Истината е, че отбор не се гради за една лятна подготовка, така че, ако Батков иска отбора му поне другата пролет да има някаква промяна, трябва да смени треньора още сега. И тази политика, да държим разни Йововци, Вагнеровци и други ветерани трябва да престане. Има достатъчно млади и перспективни играчи във България, прокудени от собствената ни школа.

blue_zara
Контакти:

Re: Стартов състав !

Мнениеот blue_zara » 14 апр 2009 14:14

Колкото до Сърмов, Йовов и Тасевски, можеш да ги включиш в състава, когато противникът им е от първенството на ветераните, макар че не съм много сигурен дали и за него стават!!!
Не съм съгласен с това мнение.
1. Сърмов би вършил много работа като чист дефанзивен халф, халф, който играе близо до защитата и разбива играта на противника.
2. В Ицо Йовов има все още хляб - срещу затворен противник е идеален - техника, нестандартни отигравания и пасове.
3. В този отбор Тасевски е човека, който играе на позиция "Бардон" и точно тук му е мястото, зад нападателите, а не до защитата. Вярно, че в някои мачове излиза полузаспал, но докато намерим новия Бардон, той е.

bomberman1964
Контакти:

Re: Лек за Кокала и сие от Израел

Мнениеот bomberman1964 » 14 апр 2009 14:18

[quote="galder ]Лефски от край време е отбора на всички власти, на малоумници като кокала, пословични са интригите и задкулисните игри, византийските номера на томас гафчис, паданията за дузпа на Наско Сираков и т.н. и т.н.[/quote]Е ПРОВОКИРА МЕ И СЕГА ПРАСЧО ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ,ЗА КОЯ ВЛАСТ ГОВОРИШ ТИ БЕ СВИНЬО КОЧИНАРСКА ,ЗА МРЪСНИТЕ КОМУНЯГИ ВАШИТЕ СЪЗДАТЕЛИ ЛИ?ЗА ТОВА ЧЕ ИМАШЕ ПАРТИЙНИ ПОРЪЧЕНИЯ ....,,СЪС ВСИЧКИ СИЛИ И СРЕТСТВА ДА ЗАДМИНЕМ ЛЕВСКИ ПО ШАМПИОНСКИ ТИТЛИ,,....КАК МИСЛИШ СА ПОСТИГНАТИ ТИТЛИТЕ ВИ ВЪВ ГОДИНИТЕ НА КОМУНИЗМА А? АМИ ВЪВ ГОДИНАТА КОГАТО ВИ УНИЗИХМЕ 7:2 ВИЕ ПАК СИ СТАНАХТЕ ПЪРВИ, НО КОЛКО ПУБЛИКА ИМАХТЕ? ТИ СИ МАЛЪК И НЕ ЗНАЕШ ,НО НИЕ ЗНАЕМ, ИМАЩЕ ТАКИВА КАТО МОЯ КОМАНДИР ВЪВ ПОД.62550 КОИТО ЗАПОВЯДВАХА:,, ВЪВ НЕДЕЛЯ НА МАЧ НА СЕКТОРА НА ЦСКА,, И КУРИОЗИ КОГАТО ЛЕВСКИ ВКАРА ГОЛ, СЕКТОРА НА ЧОРБАРИТЕ ДА ИЗБУХВА ВЪВ ВЪЗГЛАС ГООООЛ ,ТОВА Е ВАШИЯТ ЦСКА, ЗА ТОВА ЛЕВСКИ Е ОТБОРА НА НАРОДА,А ВИЕ ОТБОРА НА РОДОПА :D ]

Върни се в “Архив”