Манчестър Ю - Кроули Таун
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Ю - Кроули Таун
Тази реклама по екипите на Кроули 100% е само за този мач. 

Masaba написа:Тази реклама по екипите на Кроули 100% е само за този мач.
Коя реклама? Ако имаш предвид емблемата не не е! Точно такава е Krawley Town football club - Red Devils

Аз само 2рото гледах.. Юнайтед бяха пълна скръб. Май само 2 удара към вратата имаше... Ужас!
А Кроули голяма борба, голямо желание показаха. Можем само да ги поздравим. Заслужаваха най-малкото равен този мач.
А Кроули голяма борба, голямо желание показаха. Можем само да ги поздравим. Заслужаваха най-малкото равен този мач.
С две думи-Прост мач !!!
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Levski zna4i svoboda написа:1:3
Манчестър Юнайтед никога няма така да падне особенно у дома.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Манчестър Юнайтед наистина се лигавеха просто нямам думи, а аз очаквах след като са дадени шансове на Обертан,Фабио,Бебе да покажат на какво са способни, за да влизат все по често в титулярния състав, а те .. нищо.Не се получи хубав мач, но най-важното, е че победихме.

-
Само на мен ли ме стори, че мача беше равностоен ? ? ... 

Не само на теб,но как да е иначе,когато играчи като Бебе и Обертан по едно време,ако не знаех за кой отбор играят,щях да си помисля,че носят екипите на Кроули....Бива ли такова нещо,те никаква игра не показаха...Такива футболисти не могат да носят екипа на такъв велик и голям отбор....Пък и не са само те,такова ми е мнението примерно и за един Дарън Гибсън примерноTHE G.A.M.E написа:Само на мен ли ме стори, че мача беше равностоен ? ? ...

За мача какво да кажа,то си личеше,че тима мислеше за срещата с Марсилия и за малко не изигра лоша шега това....Най-важното е,че на фона на тази грозна и смешна игра,Юнайтед продължават напред

runnersa написа:Masaba написа:Тази реклама по екипите на Кроули 100% е само за този мач.
Коя реклама? Ако имаш предвид емблемата не не е! Точно такава е Krawley Town football club - Red DevilsБраво на момчетата от Кроули обаче ако тая греда беше влязла щеше да ми дойде в повече
Рууни с безумен картон
Не,не.Стори ми се,че видях логото на вестник Сън.