Новият нападател Яка Щромайер(ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Re: Новият нападател Яка Щромайер(ВИДЕО)

Мнениеот rado. » 18 фев 2011 22:17

Аве то от клипчета и статистика,няма как да се прецени,ще го видим утре!Иначе аз най-много се радвам,че Коко вижда,че ни трябва нападател и веднага води някой на проби.Почти сигурен сьм,че ако тоя не стане,има резервен вариянт.Много се радвам,че имаме такьв президент,още на пьрвата тренировка,преди година ни пита(нас феновете)имаме ли нужда от нещо(знамена,пари за екскурзии),искаме ли нещо от него,тогава ние му казахме,искаме само едно-Господ да те пази,той благодари и ни обеща много положителни емоции!Радвам се,че прави всичко вьзможно това да се случи!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 19 фев 2011 21:04

Добър дебют днеска.Две положения имаше пред него и двете ги вкара.Не му липсва самочувствие.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

Потребителски аватар
черно-бял
Контакти:

Мнениеот черно-бял » 19 фев 2011 21:27

Да вкараш два гола за 30 мин. дори и на отбор като Димитров град (не зависимо от резултата много ми харесаха тяхният отбор) мисля че за за такова време го пуснаха момчето знчи че е Голям!
Харесами, че е хладнокръвен пред гола и се справи с това което се иска от него - резултат!
Какво търсим повече ?!...Яка ни е необходим.
САМО............!

Потребителски аватар
AREA BIANCONERA
Контакти:

Мнениеот AREA BIANCONERA » 19 фев 2011 22:26

черно-бял написа:Да вкараш два гола за 30 мин. дори и на отбор като Димитров град (не зависимо от резултата много ми харесаха тяхният отбор) мисля че за за такова време го пуснаха момчето знчи че е Голям!
Харесами, че е хладнокръвен пред гола и се справи с това което се иска от него - резултат!
Какво търсим повече ?!...Яка ни е необходим.
САМО............!

ЛОКОООО

И аз мисля, че трябва да го оставят, макар че съм песимист малко в това след днешните изказвания на Коко и Неделчо. Човека вкарва 2 гола за 10 мин. те се чудят дали да го оставят? Няма какво да мислят и да се маят, виждаме, че отпред няма кой да вкара, а това момче показа че може да ни реши проблема с вкарването. Дано остане!
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!

Потребителски аватар
rumifox
Контакти:

Мнениеот rumifox » 21 фев 2011 11:51

На този етап този Словенец мисля ,че ще се адаптира по-бързо от Раймонди и Огунсото. Типа на игра на Локомотив е с подчертан голмайстор и играта на Щросмайер е доста сходна .Според мен е необходимо всеки футболист играещ на такава позиция да има и необходимата доза самочувстие,за да може да материализира многото голови положения ,които отбора ни създава.

Потребителски аватар
lokopld
Контакти:

Мнениеот lokopld » 23 фев 2011 17:07

http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article.php?article_id=187677
Очакваното се случи! :( Защо въобще идват на проби такива пичове
като няма да се разчита на тях?!?

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 23 фев 2011 17:19

Споко бе. Накрая май ще стане, къде го чукаш, къде се пука... Митето Дюран голмайстор на сезона, хихи.

Върни се в “Локо Пловдив”