Представянето на пловдивския любимец(ВИДЕО)

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Представяне на Пловдивският любимец и новата песен

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 19 фев 2011 20:16

Червени_шампиони написа:Браво, но мен ще ме е малко страх да ида на тоя стадион. Туко виж се срутил. :lol:

Ами нещо като Армията ;) /шегувам се /.Това е много болен въпрос - един от най-големите и красиви стадиони в България е оставен ей така, да се саморазруши.Такива са ни управниците - от некадърници и лапачи друго не можеш да очакваш.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 19 фев 2011 20:28

Червени_шампиони написа:Браво, но мен ще ме е малко страх да ида на тоя стадион. Туко виж се срутил. :lol:

Знаем за вас,знаем,че ви е страх,кога малко,кога много :lol: А иначе сьм много доволен,стадиона ни става,отбор имаме,нови песни пеем(е вярно копират ни,ама то всеки гледа да се учи от големите),тук си говорим за шалове и знмаена...много ми е яко днес се видях с толкова много братя и сестри ;)готино е така ще взема да пийна,наздраве!Хубаво е да си от Пловдив,ОТ ЛОКО ПЛОВДИВ ;)

Потребителски аватар
fire
Контакти:

Мнениеот fire » 19 фев 2011 20:30

Прав си! И аз днес като започнехме да скачаме се позамислях,дали няма да се срути трибуната,след като на качване видях стотици килограми,пресно срутила се мазилка! Това е адски болна тема,и когато я засегне някой започвам яростно да се ядосвам на този абсурт а именно,как може при положение,че имаме такъв стадион,който се нуждае от 20тина милиона за да стане напълно готов за да е гордостта на България и като база,да се планува почти два пъти по-малък и пак в София на стойност около 200 милиона във време на жестока икономическа криза в държавата ни!??? Това е един от най-големите абсурди в спорта ни,но за жалкост докато в столицата ни не се изградят спортна зала,метро и нов стадион в останалата Бългрия нищо няма да се направи и то напълно умишлено! Мощната централизация в София е една от най-големите причини за това България да затъва ежегодно във всички области,не само в спорта! Само си представи ако предвидените около 200 милиона се разпределят в 10 големи града у нас по равно,колко стадиона ще се изградят или обновят и не е ли по-добре да имаме 10 стадиона красавци в цялата държава отколкото отново и само в прословутата ни столица да е единствения такъв.........???????????? Кой има полза от това?????????? Естествено,пак само София......!!!!!! Другите "кучета ги яли"!!!! .............

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 19 фев 2011 20:31

браво на феновете на локото

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 19 фев 2011 20:33

Пловдив1926 написа:
shotgun blues написа:Песента ,която сте пеели тази ли е която тук четох Ботев ви били откраднали :?: и кой е написал новата ви песен :?:

Коя от всичките, които са откраднали от нас? Предполагам последната им кражба визираш: http://www.youtube.com/watch?v=D4N73Uo2sKM иначе ще издават албум с кавъри на наши песни скоро :mrgreen:

Опааа, пак митология, хаха

Ясно се вижда, че това, което уж сме откраднали от вас, днес тепърва сте го разучавали :lol:
Обичайният заподозрян с мегафона отново е взел думата, останалите се чуват само на припева, нормално, той е само две думи, бързо се схваща, дори и от вас :mrgreen:
С огромен интерес очаквам да ми покажете доказателство, че това го пеете преди нас!
Иначе, пак ви хващаме в поредната лъжа!

И още нещо, само магьосници и врачки могат да кажат, че тук има 3000 души

Изображение

Смях!
Да, знам какво ще отговорите - останалите 2500 са на срещуположната трибуна, онази, без козирка и така са екзалтирани, че не им пука от дъжда и вятъра, които цял следобяд бушуват над Пловдив :mrgreen:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
loko_fc
Контакти:

Re: В черно и бяло, е нашата вяра!

Мнениеот loko_fc » 19 фев 2011 20:36

Black&White1926 написа:Някой снимал ли е когато се опитахме да направим Българското знаме ?

В lportala.net има снимка ! ;)

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 19 фев 2011 20:40

bulgaro написа:
Пловдив1926 написа:
shotgun blues написа:Песента ,която сте пеели тази ли е която тук четох Ботев ви били откраднали :?: и кой е написал новата ви песен :?:

Коя от всичките, които са откраднали от нас? Предполагам последната им кражба визираш: http://www.youtube.com/watch?v=D4N73Uo2sKM иначе ще издават албум с кавъри на наши песни скоро :mrgreen:

Опааа, пак митология, хаха

Ясно се вижда, че това, което уж сме откраднали от вас, днес тепърва сте го разучавали :lol:
Обичайният заподозрян с мегафона отново е взел думата, останалите се чуват само на припева, нормално, той е само две думи, бързо се схваща, дори и от вас :mrgreen:
С огромен интерес очаквам да ми покажете доказателство, че това го пеете преди нас!
Иначе, пак ви хващаме в поредната лъжа!

И още нещо, само магьосници и врачки могат да кажат, че тук има 3000 души

Изображение

Смях!
Да, знам какво ще отговорите - останалите 2500 са на срещуположната трибуна, онази, без козирка и така са екзалтирани, че не им пука от дъжда и вятъра, които цял следобяд бушуват над Пловдив :mrgreen:

Абе злобоо... На тази снимка не е цялата публика. От двете страни има още публика, на първия етаж и отсреща. А на вашия мач днес колко хора имаше да те попитам, отворко ? Малко дъжд поваля и се изплашихте или ви попречи дългото разстояние до Оризари ? Смешник. Изчезвай от темата на пловдивския отбор
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Мнениеот whitesnake » 19 фев 2011 20:54

Ultras1926 написа:Абе злобоо... На тази снимка не е цялата публика. От двете страни има още публика, на първия етаж и отсреща. А на вашия мач днес колко хора имаше да те попитам, отворко ? Малко дъжд поваля и се изплашихте или ви попречи дългото разстояние до Оризари ? Смешник. Изчезвай от темата на пловдивския отбор

Ама как бе ? Те днес пак са били пет хиляди в Оризаре,само че няма снимки да видиш каква хореография,факли-макли.Всичко ще бъде отразено,само че в момента обработват материала,нали там снимки ,интервюта и за това малко се бави работата.Даже,ако искаш да знаеш,днеска не са набили нито един вратар.
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 19 фев 2011 20:59

Урбане на тая снимка има толкова колкото на гомнеж джамия сте се събирали най-много през есента.Ние да твърдим ли,че тук са 7000 човека :lol: Не!реално са 3000! Вашите жълти митове и легенди нямат край!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Ultras1926
Контакти:

Мнениеот Ultras1926 » 19 фев 2011 21:06

bulgaro, пич, доста си комплексиран а ?Хем виждаш пълна трибуна и 3000 човека, хем пак спориш. Колко си ми смешен само. Коментирай си вашето селско отборче със селската публика, които днес в почивен ден на 3 км от Пловдив бяхте 13 човека. Не се бъркай в темата на пловдивския отбор
Черно-бели сме родени, черно-бели ще умрем !!!

Върни се в “Локо Пловдив”