Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Идва мача с Литекс!

Мнениеот smash_the_reds » 14 апр 2009 00:09

да махнем хрущяла от мястото, което не му се полага

Аз съм съгласен!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот love_hurts » 14 апр 2009 00:15

защо написа:И аз съм слушал подобни истории и сигурно има нещо вярно. Ама нека някой да ми обясни защо тогава викнаха холандеца? И какво печели Сираков, да не говорим за Батков, от това, че знаят и си траят? Може би Батков взема процент, а Сираков е мислел стратегически - така се елиминират по-добрата част от юношите, което дава възможност за повече трансфери и комисиони под масата?

Ако си мислите, че Сираков милее за вас феновете и Левски се лъжеш на него джобчето да му е пълно пък ... не случайно си показа гъза срещу публиката ви. Този е най-големият далавераджия, а за Батков не виждам никва изгода освен, той човека си налива пари в бездънна каца. Пък и за да изградиш стойностен отбор е нормално да налееш пари в базата и школата не за псевдозвезди от втородивизионни отбори от Португалия и Англия. Всички си знаем, че говорим за ЦСКА, колкото и тъпо да ми става от това. Тоя Асус ли какъв беше не знам що толкова го искате то да се чудиш марка лаптопи ли е футболист ли е.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 14 апр 2009 00:18

Ами зависи къде, какво и как четеш. И аз предпочитам да загубим и от Литекс и дори от ЦСКА, че да проумее най- накрая Батков, че това дето го свърши последните 2 сезона е тотална грешка. Която не стига, че му удари сериозно по джоба, като собственик, ами и накара нас, като привърженици да се срамуваме от този отбор.

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 14 апр 2009 00:25

...
Последна промяна от igor tomasic на 06 май 2009 18:04, променено общо 1 път.
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 14 апр 2009 00:26

Едно мнение ще ви дам, надявам се да не сърдите гледах репортажите след мача и как всички се изредиха и всички казваха всички сме виновни за слабата игра аз съм убеден, че на всички им е ясно къде е проблема ама всеки се спотайва. Това, че никой не поема ни най-малка отговорност или ако го направи го прави по един супер смешен начин ви е проблема.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 14 апр 2009 00:29

Каква титла бе? :lol:
Това е почти същия отбор, който завърши миналия сезон на 16 точки зад 1-я. Играта е абсолютно същата, как ни виждаш шампиони? Да приемем теоретично, че станем, това гарантира още една загубена година за следващия сезон, защото нито в евротурнирите можем да влезем с тия, нито в нашето първенство можем да играем като хората.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 14 апр 2009 00:31

нито в евротурнирите можем да влезем с тия, нито в нашето първенство можем да играем като хората

Това е вярно.И аз щях да го кажа,ама не посмях...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 14 апр 2009 00:36

За да си добър треньор трябва да имаш нещо в главата. Велев няма. Следователно не става.
Мача с Литекс е 1Х ако не и 1. Шампиони йок. В момента най-много заслужават да са шампиони Локо СФ, но си мисля че няма да издържат до края.

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 14 апр 2009 01:02

фен съм на цска но ви поздравявам за дискусията коята водите.всички фенове трябва да взимат пример от този диалог.съвсем съм искрен.евала.така правят истинските фенове които милеят за отбора си.това е правилния път към решаването на проблемите.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Интересен коментар за Бисер и Кокала...

Мнениеот защо » 14 апр 2009 01:28

love_hurts, аз съм от ЦСКА. Между другото бил съм на Герена поне толкова пъти, колкото и на Народна Армия, защото се интересувам от футбол, а не от простотии. Когато Наско си свали гащите също бях на стадиона /на Васил Левски/, но не в Б сектор, естествено, така че не видях дали е чист човек. Исках да кажа, че от реакцията на един баща, таланта на чийто син Хаздай не оценил, се направиха огромни изводи. А за стойностните отбори не си прав. Със собствени юноши се прави селски отбор, големите купуват. Просто природен закон - не можеш да станеш милионер, като продадеш доматите, които си посадил на вилата. Посочи някой голям отбор, който разчита на школата си - даже и Аякс вече купуват млади момчета отвън.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”