Достойната постъпка на страничния рефер

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Достойната постъпка на страничния рефер

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2009 23:18

Аз го казах и в другата тема.... чист късмет си беше, че точно този страничен рефер е бил назначен и че пред него е станал инцидента. Предполагам, че не са много реферите, които биха реагирали по този начин. Другите вероятно и те биха се панирали и да си изпоизгълтат езиците, ама този човек е успял да запази хладнокръвие и да помогне! Браво на Пламен Георгиев!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 апр 2009 23:19

[offtopic]Халфът на Черно море Георги Илиев по всяка вероятност ще пропусне срещите до края на сезона, предаде кореспондентът на Novsport.com във Варна. След направените му рентгенови снимки стана ясно, че неговата челюст е счупена на две места, като ще се наложи операция.
Още в началото на мача той се сблъска с Ангел Йошев, а при падането на тревата си глътна езика. Само бързата намеса на медицинския екип предотврати сериозната опасност за здравето на играча. Илиев веднага бе откаран в Спешния център във Варна с комоцио, като след направения преглед се установи, че има счупени няколко зъба и разкъсване на устата. Футболистът се е съвзел в болницата и е дошъл в съзнание, съобщи дежурният доктор на мача.[/offtopic]
Изображение Изображение

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 13 апр 2009 23:24

Шапки ДОЛУ за този рефер. Сега просто трябва да му благодарим от сърце и да разберем че Реферите и те са хора като нас,и те правят грешки но когато се налага да действат човешки те го правят. Благодарим ти Пламене че спаси нашето момче. Няма да го забравим. Чест и почести от нас феновете на Черно Море

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 13 апр 2009 23:24

emarkon написа:мед.екип???????

ДА!За съдията няма и дума....... :(
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 13 апр 2009 23:52

Шапка му свалям на рефера! Наистина мъжка постъпка. В подобна ситуация, преди години бях свидетел как вместо да помогне, съдията припадна.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 14 апр 2009 00:29

Евала на Пламен Георгиев! Нямам думи просто! Невероятно мъжка постъпка!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 14 апр 2009 01:14

Голямо браво,това си е огромна отговорност,много смела и навременна постъпка .

Обещавам повече да не викам на помощник съдийте "странични п...и",Пламен Георгиев показа че и те са хора.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 апр 2009 08:37

Браво дано повече да са като него :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 14 апр 2009 08:53

Този съдия за пореден път доказа, че футболът е само игра. В живота има много по-ценни и съществени неща от неотсъдена засада, преминала ли е топката голлинията, аут или тъч трябва да се маркира.И от нас феновете зависи този човек да получи МОРАЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ. Той вече знае е че спасил живота на млад мъж с адекватната си намеса, но трябва да го напомняме и ние... ВСЕКИ ПЪТ. Смятам, че от тук нататък всяка негова грешка в работата /сигурно ще има такива/ ще бледнее пред това което той направи. Замислете се колко от нас биха го сторили. Да е жив и здрав и дано НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА ПОВТАРЯ ТОВА УПРАЖНЕНИЕ НА ТЕРЕНА.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Черно море”