Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
според блиц Павката вече е в Букурещ и се очаква до полунощ да си подпише договора. Ще вземем 50,000 евро от трансфера му под наем и след края насезона за който е под наем може да бъде закупен.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
- Udoji90
- Контакти:
Радвам се, че Виданов отива в Рапид, макар и под наем. Това е крачка напред за него, а в същото време смятам, че е един от най-слабите ни защитници.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Jorkorazporko
Кво се радвате, че Виданов се махне бе, сега кой ще ни е 2рия централен защитник? И какво не му харесвате на Коцето Стоянов? Той ни е най - добрия защитник! Мутрите ако искаха да земат Вальо Илиев до сега да са го направили 100 пъти! След 1 седмица почва първенството а ние нямаме защитници и вратар! Говедата ще ни набият на кол, ако не стане чудо...

- Udoji90
- Контакти:
Как кой ще ни е централен защитник??? В сегашния отбор има 4 души, които могат да играят в центъра на защитата: Акуаро, Попов, Стоянов и Виданов. От тези 4 души кой е най-слаб??? Естествено, че Виданов. Винаги съм казвал, че е много по-добре да се използва като десен бек. Сега обаче на тази позиция имаме Минев и Бандаловски, които за мен са очевидно по-добри от Виданов, както и Дечев, който е преотстъпен, но по всичко личи, че ще му се разчита, ако все още Радуканов е треньор, когато Дечев се върне. При това положение не виждам какво бъдеще има Виданов в сегашния отбор. Разбира се, липсата му би била оправдана само при положение, че дойде Вальо Илиев или друг централен защитник.
- Jorkorazporko
Udoji90 написа:Как кой ще ни е централен защитник??? В сегашния отбор има 4 души, които могат да играят в центъра на защитата: Акуаро, Попов, Стоянов и Виданов. От тези 4 души кой е най-слаб??? Естествено, че Виданов. Винаги съм казвал, че е много по-добре да се използва като десен бек. Сега обаче на тази позиция имаме Минев и Бандаловски, които за мен са очевидно по-добри от Виданов, както и Дечев, който е преотстъпен, но по всичко личи, че ще му се разчита, ако все още Радуканов е треньор, когато Дечев се върне. При това положение не виждам какво бъдеще има Виданов в сегашния отбор. Разбира се, липсата му би била оправдана само при положение, че дойде Вальо Илиев или друг централен защитник.
Ако земеме Вальо Илиев да, но иначе би било глупаво! Това е невралгичен пост трябва да имаме алтернативи! Ами ако се контузи Акуаро а Коцето Стоянов получи червен картон кой ще играе! Апата и Маликатов? А и мисля, че освен алтернатив ни трябва и класа на този пост! С тия вратари не трябва да доспускаме противника да има положения

- Udoji90
- Контакти:
Да, вратарите действително са друг проблем, който е доста стабилно свързан с центъра на защитата. Аз си мисля, че Макенджиев би бил един много стабилен вариант за титуляр, след като навакса с подготовката.
А бе хора как Виданов ще отиде в Рапид, като трансферния прозорец отдавна затвори?
- Udoji90
- Контакти:
Dani написа:А бе хора как Виданов ще отиде в Рапид, като трансферния прозорец отдавна затвори?
Не съм сигурен, но щом ще се дава под наем, би трябвало да може.
В Румъния, България, Русия и още няколко страни все още е отворен трансферния прозорец
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов получи доста сериозен удар точно преди началото на пролетния полусезон и непосредствено преди Вечното дерби.
Един от основните играчи на тима - Павел Виданов вече е официално играч на румънския Рапид (Букурещ), съобщават местните медии. Според румънските журналисти, защитникът е парафирал договор с тима за 3,5 години.
Това рязко се разграничава от първоначалната информация , която гласеше, че националът ще бъде със статут на преотсъпен. Според медиите в Румъния, ЦСКА ще получи от румънците 450 000 евро.
Очаква се Виданов да вземе участие в днешната контрола на Рапид с Астра.
Ако това е истина 450 хиляди евро за него си е шестица от тотото! На мен поне няма да ми липсва.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]