Тема за Лотар Матеус

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

nikiwm
Контакти:

Re: Матеус е същият, като предходните...

Мнениеот nikiwm » 18 фев 2011 21:29

хахах време беше :lol: .........

Може би тук е подходящо да постна тази статия. Специално за автора и хората, които подкрепят 'мнението' му ;)
http://www.newsofia.net/4259

Потребителски аватар
Оракулa
Контакти:

Мнениеот Оракулa » 18 фев 2011 21:42

Ако е решил да не гледа "дербито" значи има поне малко мозък в главата. Вероятно разбира и повече от футбол от петте хиляди, които ще се разходят до София от Шумен и Петрич за да гледат мача. Вкус също не му липсва като гледам какви са бившите му приятелки.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 фев 2011 10:09

Всъщност, от както е селекционер едвали е гледал повече от 4-5 мача ! ?
Мисля, че повечето сме недоволни от това , че продължава да залага на доказано - провалили се футболисти !
Като не само залага .... но и не търси алтернативи на слабите !
И човек остава с впечатлението, че колкото и добри опции да има, той няма да се обърне към тях, защото си е доволен от слабаците които вика !

Аз пак ще попитам:
Защо този човек няма поставени цели ?
Ама никакви !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 22 фев 2011 01:19

THE G.A.M.E написа:Всъщност, от както е селекционер едвали е гледал повече от 4-5 мача ! ?
Мисля, че повечето сме недоволни от това , че продължава да залага на доказано - провалили се футболисти !
Като не само залага .... но и не търси алтернативи на слабите !
И човек остава с впечатлението, че колкото и добри опции да има, той няма да се обърне към тях, защото си е доволен от слабаците които вика !

Аз пак ще попитам:
Защо този човек няма поставени цели ?
Ама никакви !

Михайлов го доведе само да си измие ръцете и да отбие номера после да каже ,че и със ''голям'' треньор не става .

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 02 мар 2011 18:35

В началото доста мачове гледа.
Аз също съм доста разочарован от него, защото не виждам особенни промени в селекцията на отбора-същите дето "мъри" ги викаше.
Но все още е рано да се дават оценки. Наистина, обаче, това че не се появи на мача между Левски и ЦСКА не говори добре за него!
YA GUNNERS YA

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2011 10:01

crap написа:Аз също съм доста разочарован от него, защото не виждам особенни промени в селекцията на отбора-същите дето "мъри" ги викаше.

Ми явно "тия същите", щом се повтарят като имена ... ги вика някой друг !
Нито "Мъри" имаше думата на 100 % за повиквателните, нито Матеус я има ...

Въпроса е, че знаем кой се бъркаше на Стоилов ( "Бат" Насо ) ... но незнаем, кой стои зад странните повиквателни на Лотар ! ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FCH

Матеус е кукла на конци

Мнениеот FCH » 12 мар 2011 10:31

Еви Симеони
„Франкфуртер Алгемайне Цайтунг”

Босове на футбола, внимавайте! Дойде време някой немски отбор да предложи договор на Лотар Матеус. Няма начин в днешната въртележка да не се намери място за него. В четвъртък се разбра, че Мюнхен 1860 май го иска. Дали това ще е спасението? Дано. Някой в този бранш трябва най-после да уреди сериозна работа за Матеус и да му помогне да спре да се излага
И нямаме предвид безкрайните му връзки с млади момичета.
Матеус, този рекордьор по мачове за националния отбор на Германия, се лута от отбор в отбор. Кой от кой по-неизвестни. Макаби Нетания, Атлетико Паранаензе и къде ли още не. А тази седмица се запиля чак в Грозни, където изигра куклата на конци на президента на Чечения Рамзан Кадиров. Онзи, когото организациите за защита на човешките права обвиняват в мъчения и безброй убийства. Той излезе на терена заедно с Кадиров и игра срещу сборен отбор на Бразилия от 1994, 1998 и 2002. Хляб и зрелища за народа – това беше този мач.
Да, съгласни сме, че Матеус може би не печели достатъчно в България и му трябват пари за издръжка. Но изказвания, че футболът няма нищо общо с политиката, не трябва да си позволява дори човек като него. Когато Кадиров изпусна двете спорни дузпи, би трябвало да му е станало ясно, че това е един от най-мрачните моменти в кариерата му.
Естествено, Матеус би могъл да се оправдае, че треньор на Терек (Грозни) е холандецът Рууд Гулит. Че в мача играха и други звезди като Ромарио, Бебето и Роберто Карлос. Че Диего Форлан, нападателят на Атлетико, преговаря за трансфер в Терек. Че боксьорите Кличко също имат връзки с Кадиров. Но това доказва само едно – футболът не се различава от нито една друга област на живота. Всичко е въпрос на пари.
За съжаление във вторник видя, че Матеус е стигнал следващото стъпало на личното си опозоряване и вече става сериозно. Дори за вечния Лотар важи максимата: Кажи ми кои са ти приятелите, за да ти кажа кой си ти.

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Re: Матеус е кукла на конци

Мнениеот julian_kondrad » 12 мар 2011 10:50

FCH написа:
Да, съгласни сме, че Матеус може би не печели достатъчно в България и му трябват пари за издръжка.

И тези са му много.За толкова работа, колко пари да иска?
Той е кукла на конци за много други неща, халал да им е на Мюнхен 1860
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 12 мар 2011 10:57

В Германия също трябва да се продават вестници.Скандалните заглавия на първа страница вдигат оборота.Нито Рууд Гулит нито Лотар Матеус са пропаднали типове рекламиращи някакво тоталитарно управление.Макар ,че политиката и спорта винаги са били свързани.

plamena
Контакти:

Мнениеот plamena » 12 мар 2011 11:53

Матеус никога не е ставал за тренйор , мисля че гласят Балъков
WWW.DUXBET.COM , 800 ЛЕВА НАГРАДЕН ФОНД

Върни се в “Национален отбор”