Това се случва във всяка организация, общо взето. Хората, в България особено подлите и безпринципните, се издигат бързо и в един момент достигат своето ниво на некомпетентност. Как изобщо функционира всичко тогава? Много е просто - нещо се случва благодарение само и единствено на онези, които все още не са се издигнали. Те движат процесите напред. Когато в една йерархия или цяла индустрия всички са достигнали своето ниво на некомпетентност едновременно, това е ужасно, защото колапсът е неизбежен.
Нарочно съм използвал по-голям шрифт за последното изречение. Защото то по прекрасен начин характеризира това, което е БФС в момента. А Павел Колев е просто един лакей на тази напълно неадекватна и ........ нянам просто думи, с които да опиша тази организация или по-скоро банда.
За въпросния Павел Колев чух за първи път преди 4-5 години....... и познайте по какъв повод го забелязах като пишещ тогава журналист в "7 дни спорт". Беше написал няколко статии или по скоро адвокатски пледоарии в полза на кой мислите- не се чудете на Боби Михайлов и БФС. Тогава се учудих доста. Казах си: този пък от какъв зор пише или по-скоро адвокатства за Бобито. Няколко месеца по-късно разбрах защо е било всичко това, когато видях по телевизията въпросният Колев вече да се кипри по пресконференциите на футболния съюз, но вече като пресаташе. Истината беше, че той тогава с тези свои статии просто спечели негласния конкурс за обявената журналистическа позиция в БФС. Сега пак виждам, че г-н Колев е извадил перото, но пак се е поолял малко с мастилото. Да, Колев може и да е прав в своите доводи, като отговори на въпросите на Томислав, въпреки че аз не съм много сигурен в това. Също обаче се питам защо Колев е пропуснал някои други въпросчета от зададените от Русев, които обаче бяха далеч по-мащабни и обхватни като питания. Не просто дребните неща и детайли около мачът с Естония. Г-н Колев, огледайте се около вас, попитайте вашите съседи или пък просто продавачите в магазина или в будката за вестници какво мислят за Борислав Михайлов и за свитата му, за БФС или пък за Данчо Лечков! Сигурен съм, че ще чуете доста интересни мнения, съмнявам се обаче дори едно от тях да е положително. Иначе от вашата камбанария съм сигурен, че вие сте най-правия, всички други са криви, лъжат и изобщо всички са се издигнали на принципа на Питър. Е, вие поне го направихте по друг начин- с майсторско перо

А за мачът с Естония г-н Колев, на хората не им пука толкова дали БФС е знаело или не е знаело за унгарския съдия. На хората отдавна не им пука за този отбор. Те просто искат да се махате. Вие, Боби, всичките! И знаете ли защо? Страхотен вратар и няколко страхотни футболисти се издигат стремглаво в йерархията, докато накрая назначават вратаря за шеф на футболен съюз, а колегите му футболисти му стават заместници. За тези постове обаче се изисква да познаваш принципът на управление на административната структура, а не толкова футболната игра. Принципът на Питър...