[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: Левски-ЦСКА на трибуните ?

Мнениеот Avenger » 18 фев 2011 12:07

doni89cska написа:Батков да се готви да купува нови седалки, не го казвам за да се заяждам, а защото такъв е българският манталитет и реалност.

Е това е ясно, Баждека май беше казал, че са отремонтирани някои, а другите са застраховани........така че чупете на воля.......ясно е че не се заяждаш...нашите да не би да направиха нещо различно......та май даже и не си платиха
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 18 фев 2011 12:09

Дават го -15 градуса на 26-ти, незнам дали ще е и на половина пълен стадиона.
Аз мислех да идвам ама, който питам се ми излиза с тоя номер и май бая хора ще си останат по къщите.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 18 фев 2011 12:16

comandosa1 написа:Дават го -15 градуса на 26-ти, незнам дали ще е и на половина пълен стадиона.
Аз мислех да идвам ама, който питам се ми излиза с тоя номер и май бая хора ще си останат по къщите.

и -40 и +40 все ми е тази....аз съм си на стадиона и не ме грее времето ходил съм на провивен дъжд с гипс на 2дена след операция, на сняг на жега и т.н.......просто някои винаги си чакат евротурнири или по-голям мач Цска, Литекс.... както ще стане и с България Англия и да вика ооо всички на стадиона, ама къде са на другите мачове, как тогава не намирате оправдания жега било, ама от 14 ама от 18, късно рано понеделник не знам си какво....ама в ЛЕ няма делник няма на работа съм утре.......винаги ще е така с масата народ в Б-Я, което е много жалкото....100 пъти сме го коментирари това де....просто сме свикнали на лесното...и все някой друг да е виновен..а че си търсим оправдания за всяко нещо никой не го еня.....
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 18 фев 2011 12:19

Avenger написа:
comandosa1 написа:Дават го -15 градуса на 26-ти, незнам дали ще е и на половина пълен стадиона.

и -40 и +40 все ми е тази....аз съм си на стадиона и не ме грее времето ходил съм на провивен дъжд с гипс на 2дена след операция, на сняг на жега и т.н.......просто някои винаги си чакат евротурнири или по-голям мач Цска, Литекс.... както ще стане и с България Англия и да вика ооо всички на стадиона, ама къде са на другите мачове, как тогава не намирате оправдания жега било, ама от 14 ама от 18, късно рано понеделник не знам си какво....ама в ЛЕ няма делник няма на работа съм утре.......винаги ще е така с масата народ в Б-Я, което е много жалкото....100 пъти сме го коментирари това де....просто сме свикнали на лесното...и все някой друг да е виновен..а че си търсим оправдания за всяко нещо никой не го еня.....

Точно,искаме да ги смажем с игра ,обаче няма да дойдем да подкрепим отбора ! Е как да стане тогава? И не само за този мач.Те има ,няма ще съберат 2000-3000 човека от кумова срама,а ние нямаме оправдание да не напълним Герена.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 фев 2011 12:24

ако е лошо времето ще има 10-12 хиляди и няма да има как да се получи нищо... Ако е хубаво времето и се съберат 20 хиляди може да станат нещата

- 15 едва ли ще е ... ако е толкова целия кръг ще отложат
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 фев 2011 12:30

Avenger написа:
doni89cska написа:Батков да се готви да купува нови седалки, не го казвам за да се заяждам, а защото такъв е българският манталитет и реалност.

Е това е ясно, Баждека май беше казал, че са отремонтирани някои, а другите са застраховани........така че чупете на воля.......ясно е че не се заяждаш...нашите да не би да направиха нещо различно......та май даже и не си платиха

няма застрахователна копания която да застрахова тия седалки за тоя мач 8-) а че няма да има хора съм обеден на 80% ще много студено на 26 очкваната теперетура ще окуло -11°C
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Braveheart73
Контакти:

Мнениеот Braveheart73 » 18 фев 2011 13:00

Saturday 2/26/2011
Cold with snow
High Temperature: -1°C
RealFeel: -1°C
От малък съм си Левскарче, и още викам за Сините, Любовта ми към тях не угасва със годините! С тях пияни от радост ликуваха стадионите, ех такава игра правят само шампионитееее!!!

Support: Levski Sofia, Everton, Betis, Elfsborg, Genoa, San Lorenzo, La Coruña

PETZI

Мнениеот PETZI » 18 фев 2011 13:04

Много тъпа тема!!! А и коментарите, които прочетох поне в началото са изключително олигофренски - "много опасно" щяло да бъде, "ще има ексцесии"......Откъде знаете? Или вие сте от тези които ги подготвят? Преди 1997, когато Левски играеше на Васил Левски и мачовете с ЦСКА също бяха там нямаше никакви ексцесии, нямаше полицейски кордони, буферни зони. В сектор В седяхме един до друг - левскар и цесекар. Никога не се е случило нищо лошо. Появиха се някакви олигофренчета, подклаждани и от полицията и от наркодилърите и започнаха простотиите. С подкрепата на тъпи журналисти, които преди всеки мач не говорят за мача и как ще играят двата отбора, и какво ще се случи на терена, а започват някакви апокалиптични предсказания за опасността от това да отидеш на мач. Полицията и тя се включва, пращат 2000, 5000 или 10000 полицаи ( за които трябва да плати отбора домакин ), започват да правят ограждения, кордони и буферни зони така, че да ти се отще да ходиш на мач.

Крайно време е да се престане с тази простотия.

7271
Контакти:

Мнениеот 7271 » 18 фев 2011 13:12

Надявам се на пълни трибуни, хубава игра и победа на Левски, разбира се. А за да премине мачът нормално във всичките му аспекти, най - важната роля е на медиите. Никой няма интерес от това да се нагнетява излишно и изкуствено напрежението, защото от псевдожурналисти като Г.А., например, хората престанаха да ходят на мачове...

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 18 фев 2011 13:14

PETZI написа:Много тъпа тема!!! А и коментарите, които прочетох поне в началото са изключително олигофренски - "много опасно" щяло да бъде, "ще има ексцесии"......Откъде знаете? Или вие сте от тези които ги подготвят? Преди 1997, когато Левски играеше на Васил Левски и мачовете с ЦСКА също бяха там нямаше никакви ексцесии, нямаше полицейски кордони, буферни зони. В сектор В седяхме един до друг - левскар и цесекар. Никога не се е случило нищо лошо. Появиха се някакви олигофренчета, подклаждани и от полицията и от наркодилърите и започнаха простотиите. С подкрепата на тъпи журналисти, които преди всеки мач не говорят за мача и как ще играят двата отбора, и какво ще се случи на терена, а започват някакви апокалиптични предсказания за опасността от това да отидеш на мач. Полицията и тя се включва, пращат 2000, 5000 или 10000 полицаи ( за които трябва да плати отбора домакин ), започват да правят ограждения, кордони и буферни зони така, че да ти се отще да ходиш на мач.

Крайно време е да се престане с тази простотия.

Това няма да спре, защото има пари в тая работа, както и магистралите не се строят защото има пари в това, не подценявай бай ганьовския инстинкт за бързи и лесни пари.

Върни се в “Архив”