sorcererals написа:Yellow major написа:И само едно изречение още, никой не настройвам.Искам Ботев да е лидер където и да играе и да не се примиряваме със слабостите в организацията на клуба и резултатите. Аз съм максималист и изисквам както най-доброто от себе си, така и от тези които вземат два пъти повече пари от мен и работят за любимия ми отбор.
Казах вчера ,че трябва да се даде кредит на доверие на Бакалов ,но не безкраен а да зависи от резултатите.
Предлагам да изкараш тапия за треньор, да поискаш да поемеш отбора, само след първия мач, някой подобен на теб като те емне, да не се откажеш.
Майоре, не си глупав, само не ми е ясно откъде у тебе тая злоба срещу Бакалов? Взехме си мача, макар и трудно, и пак недоволни. Някой от вас, ако си мисли, че ще минем на парад през групата, много се лъже. Повечето отбори ще ни скачат, защото не се знае кога пак ще имат шанса да играят срещу Ботев. За тях е въпрос на чест да се раздадат срещу нас, а ако ни бият, ще е безкраен празник. Оставете ръководството да работи, нека да имат поне стартово спокойствие. Не ме интересува дали ще бием с бразилска техника или грозно с едно на мъка, важни са трите точки за самочувствието на момчетата. И нашата подкрепа!!! Даваш ли си сметка, че 90% от тези момчета, никога не са играли пред такава публика, всъщност изобщо пред публика? Отговорността да носиш фанелката на Ботев, да биеш на всяка цена в първия си мач, за да стартираш добре и после да си спокоен, да няма напрежение, всичко това им се отрази. Предвид и никаквия им опит(с малки изключения) във футбола изобщо, резултата е нормален. Не забравяй и малшанса на 5-те греди. В този мач имахме два варианта, да смачкаме Асеновец или да се мъчим, както се получи. Да се надяваме, че следващия мач ситуацията ще е различна.
Не съм рекъл не съм взел китап. Играл съм футбол с Г. Георгиев и Румен Байрев бащата на двамата братя. Стоичков съм го пляскал по врата едно време. Това беше off topic. Не мразя Бакалов и казах,че трябва да му се даде кредит но не перманентен. Като не става да си остане само председател на УС. Ще гледаме мача в събота и дано да е по различно , макар че Карлово по моя информация е доста по слаб от Асеновец. Първото ни гостуване на село ще е важен. След това пак ще правим разбори.