26.02 - Пирин(Благоевград) - Черно Море(Варна) - ? : ?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: 26.02 - Пирин(Благоевград) - Черно Море(Варна) - ? : ?

Мнениеот Mourinio » 18 фев 2011 12:06

difeza написа:Не може да биете Пирин ако ще и с 15 годишни да излезнат.просто вие сте само домакински отбор.

Няма такова нещо като домакински отбор, на всеки отбор по света му е трудно при гостуванията дори на Барса и Реал Мадрид, така че това са глупости, в БГ не съществува това понятие за софийските отбори, защото те където и да отидат съдиите са с тях и им помагат достатъчно, за да се заличи фактора ''гост''...
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 18 фев 2011 12:54

Можем или не можем,ще разберем след мача.Лично на мен не ми вдъхва доверие селекцията,но сега е ред на младите да се докажат.И в такъв момент ако не се наложат/при липса на класни играчи на определени постове/значи не стават за нас.Няма класен нападател-Румбата да грабва шанса.Няма класен десен халф-Янчо да се налага.Ляв бек да слагат Мурад.Ако успеят да наложат тези тримата+игрови минути за Илиян Капитанов и плеймейкъра/все му забравям името/сезона няма да е загубен напълно.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 18 фев 2011 13:03

:mrgreen:

Очаквам емоционален и хубав мач между двата симпатични провинциални отбора.
Ще бъда на стадиона. ;)
Пирин е школа, няма спор ! Там, където е текло, пак ще тече ...
Всеки, който ги отпише и подцени ще пати ! :mrgreen:
Прогноза: Пирин - Черно море 2:1 :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 18 фев 2011 13:13

Veso1913 написа:Можем или не можем,ще разберем след мача.Лично на мен не ми вдъхва доверие селекцията,но сега е ред на младите да се докажат.И в такъв момент ако не се наложат/при липса на класни играчи на определени постове/значи не стават за нас.Няма класен нападател-Румбата да грабва шанса.Няма класен десен халф-Янчо да се налага.Ляв бек да слагат Мурад.Ако успеят да наложат тези тримата+игрови минути за Илиян Капитанов и плеймейкъра/все му забравям името/сезона няма да е загубен напълно.

Левия бек не е ли Мурадов....Исмет Мурадов :?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 18 фев 2011 13:22

Ако търсим място по нагоре,такива мачове трябва да ги взимаме..
1:3

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 фев 2011 18:49

1:4. С голове на Ратников - 1, Румбата - 1 и Божилов - 2. ;)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 18 фев 2011 21:18

При формата в която се намират най-добрите ни играчи - Ратников,Жоро,Румен и Камазола просто съм сигурен,че ще си вземем 3-те точки.Междудругото не съм далече от мисълта,че може и да ги разгромим.Говоря за реалности в спорта-те закъсняха с подготовка,кондиционно нашите Генов ги помля,а и добри контроли изиграха в Турция.Няма какво да говорим....безпристрастно погледнато излиза един отлично подготвен отбор(Черно Море) и един събран от кол и въже(Пирин),а освен всичкото това и класата на отделните играчи е тотално в наша полза.Гостуване или не не знам,ние в Турция издумкахме ХИТ Горица,изобщо не ме стряска Пирин,отбор от който редовно прибираме по 3 точки там,помня да са ни били 2 пъти,единия път случайно,а втория миналия сезон съдията се оля да ги бута
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”